Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

asiu a jaka pogoda była w kwidzynkowie ? :p

Słoneczna w tygodniu,ale trochę wietrznie było. Wczoraj padał od południa deszcz. Niech pada,deszcz potrzebny,ale na jutro zamówiłam pogodę bezdeszczową :lol: , coby pan Jurek kończył komin :roll:

trzymam kciuki co by nie padało od jutra nad twoim domkiem :p :p :p

Z tego co widać,to naprawdę masz z czego :p

ciesze sie jak dziecko :lol: jeszcze bardziej jak pomysle ze za 5 tygodni zobacze wszystko na żywo :p przy okazji takze i twoj domek :p

Zapraszam :p ,i wreszcie zobaczysz Swój dom na Żywo :lol: Zapewniam Cię,że to co innego niż zdjęcia.

napewno tam zerkne w strone Tych...... :o :o :o

wiem ze zdjęcia nie oddają tego co mozna zobaczyc na żywo :cry:

TAK!!POMACAĆ LUBIMY :D :D :D :wink:

O to mi właśnie chodzi. bo jezeli dla nas jest coś nienamacalne to my już jesteśmy na NIE :o :o :o a co podotykamy to nasze :lol:

to tak jak z zakupami ciuchów. mąż wchodzi , bierze co mu potrzebne a my CO ..4 godz. w jednym sklepie :o

i wlasnie tym bardziej jest mi ciężko gdy ktoś za mnie wybiera :evil: ale dodam ze jak narazie jestem bardzo zadowolona :roll:

I znowu ten zazdraszczany przezemnie tarasik....i kawka.Super! Ja niestety muszę poczekać na swój.

oj ten mój tarasik :o długo musiałam męża przekonywać żeby go już zrobić a on mi ciągle mówił że ten etap może poczekać !!! :evil: ...no jak to poczekać ? :x

ale udało się i jest. powiem że nie sądziłam że on będzie taki kosztowny!!! :o

ojoj weszło tam od groma betonu :o chciałam duże tarasy :roll: no to mam :lol:

a kaweczkę już niedługo tam wypije bo za 4,5 tyg jade na krótki urlopik na działeczkę :p