Perłóweczka 07.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ten tydzien ma byc ładny to trzeba korzystac!!!! noi oby nie tylko ten tydzien był słoneczny... masz racje korzystaj na wszystkie sposoby z pogody bo potem jak nadejdą czarne chmury to juz nie będzie tak kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gdzie to słońce?? ja siedzę w pracy w grubym golfie i mi zimno ręce mam lodowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gdzie to słońce?? ja siedzę w pracy w grubym golfie i mi zimno ręce mam lodowate hmmmm ... a gdzie ten szef który biega w stringach z golfem i rozgrzewa atmosfere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gdzie to słońce?? ja siedzę w pracy w grubym golfie i mi zimno ręce mam lodowate hmmmm ... a gdzie ten szef który biega w stringach z golfem i rozgrzewa atmosfere szefa jeszcze nie ma chyba mnie coś dopadło - dreszcze mam.... korzonki w sobotę przewiałam (do dziś bolą).. ehh.. sypię się na starość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 chyba mnie coś dopadło - dreszcze mam.... korzonki w sobotę przewiałam (do dziś bolą).. ehh.. sypię się na starość... starość nie radość - młodość nie wieczność ale pewnie przy pracy w domku cie przewiało za mocno wietrzyłaś i przewiało mąż musi ogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ale pewnie przy pracy w domku cie przewiało za mocno wietrzyłaś i przewiało mąż musi ogrzewać w sobotę kupiliśmy 2 tony ekogroszku i ładowaliśmy go w worki, wtedy wiatr mi pohulał po nerach, bo wiało niemiłosiernie a mąż przez jakiś czas nie będzie ogrzewał, bo wczoraj zgoliłam włosy na 2 cm a on nie chce się do chłopów przytulać ani całować dobrze, że przynajmniej się odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 07.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 oz co zrobiłaś??????????????? jak to na 2 cm????!!!! na zimę się włosy zapuszcza a nie scina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 07.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 jessssu staw imponujący! jak sie zazieleni to napewno bedzie cudownie i miło bedzie usiaśc z kawka lub piwkiem na brzegu a mebelki kuchenne bardzo podobne kolorem do moich i chyba fronty mamy identyczne u nas dzis po zimnym weekendzie wyszło słońce i zrobiło sie ciepło.więc będzie mozna skonczyć płytki na tarasie.Gościu robi juz trzy tygodnie i końca nie widać na dodatek robi nie najlepiej wiec schody wejściowe i na ogród będzie robił ktoś inny.Bo juz mamy dosc z meżem pokazywania palcem gdzie trzeba poprawić Oz-kiedys też miałam krótkie włosy,ale dla mojego męza zapuściłam długie choc powiem wam ,że krótkie wygodniejsze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 w sobotę kupiliśmy 2 tony ekogroszku i ładowaliśmy go w worki, wtedy wiatr mi pohulał po nerach, bo wiało niemiłosiernie właśnie tak myślałam że coś podobnego było wczoraj zgoliłam włosy na 2 cm a on nie chce się do chłopów przytulać ani całować dobrze, że przynajmniej się odzywa czy to był jakiś protest ????? wiesz mąż musi się przyzwyczaić i będzie ok. a jeżeli nie to jest jeszcze inny sposób - niech mąż zapusci włosy i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gościu robi juz trzy tygodnie i końca nie widać na dodatek robi nie najlepiej wiec schody wejściowe i na ogród będzie robił ktoś inny.Bo juz mamy dosc z meżem pokazywania palcem gdzie trzeba poprawić mi juz od tych ....fachowców.... robi się czasami niedobrze brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 wczoraj zgoliłam włosy na 2 cm a on nie chce się do chłopów przytulać ani całować dobrze, że przynajmniej się odzywa czy to był jakiś protest ????? wiesz mąż musi się przyzwyczaić i będzie ok. a jeżeli nie to jest jeszcze inny sposób - niech mąż zapusci włosy i ok. Mi tak odwala co 3 lata tylko 3 lata temu było 9 mm to nie był protest tylko zamiast włosów miałam wiecznie hełm gipsowy od szpachlowania na górze włosy były w opłakanym stanie.. poza tym ostatnio nie miałam czasu na farbowanie, więc odrosty... brrr... tak to miałam okazję wrócić do swojego koloru włosów (mąż powinien być z tego powodu szczęśliwy ) Marcin się zbuntował i powiedział, że nie będzie się obcinał (chciałam i jego ciachnąć za jednym zamachem.. efekt jest taki, że ma teraz dłuższe włosy ode mnie Perłóweczko oczywiście się przyłączam do wszelkich pochwał Twojego stawu!! jest suuuper!! Jak ja Ci zazdroszczę. U mnie ciągle chaszcze mebelki też super czy ten kolor to calvados? czy tylko tak wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 czy ten kolor to calvados? czy tylko tak wygląda?? tak to calvados ps. Olu zapraszamy Cie na nk bo my juz wszystkie sie poznałysmy tylko ciebie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ps. Olu zapraszamy Cie na nk bo my juz wszystkie sie poznałysmy tylko ciebie nie Pełóweczko, mnie nie ma na nk kiedyś byłam, ale się wypisałam taka jestem pokręcona ale może kiedyś wrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Pełóweczko, mnie nie ma na nk kiedyś byłam, ale się wypisałam taka jestem pokręcona ale może kiedyś wrócę... szkoda ... ale zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jak wrócę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.09.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jak wrócę to dam znać OK CZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 07.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaa..........totalny SZOK.........totalny ODLOT!!!!! :o:o:o Już wiem,gdzie wszystkie będziemy się kiedyś spotykać jak by się udało .....toż możecie sobie jakąś mini plażę otworzyć ..........ale ogromniasty :o:o.........ależ bym wykorzystała ten kawał ziemi :lol:....No po prostu nie jestem w stanie się wypowiedzieć za bardzo bo tak mnie zatkało :o:D:D BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaa..........totalny SZOK.........totalny ODLOT!!!!! :o:o:o DZIĘKI toż możecie sobie jakąś mini plażę otworzyć .......... plaża jest wczesniej za bardzo nie moglismy jej zrobic bo były wielkie kopy piachu ale teraz juz zginęły i korarka wybrała troche ziemie i wygładziła troszkę plażę . także zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 08.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Co dalej z tym stawem? Będzie taki sobie po prostu zarybiony stawek czy macie dla niego inne przeznaczenie? Skąd ten pomysł? ja nieśmiało zerkam na wielką kupę ziemi w rogu działki by zrobić tam kaskadę i poczuć się jak w ukochanych górach, ale czy to zrobię, to już inna bajka! Gratuluję spełnionego marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Co dalej z tym stawem? Będzie taki sobie po prostu zarybiony stawek czy macie dla niego inne przeznaczenie? Skąd ten pomysł? Witam Przyznam ze pomysłów jest dużooooo az czasami mnie to przeraza czy zdołamy to ogarnąć mysle ze i tak jak narazie duzo zrobilismy i wiem za duzo przed nami pomalutku damy radę czekamy az trawka wzejdzie i pooglądamy ...i wtedy będą dalsze decyzje na początek wapno na zime, potem zarybianie. obok stawu bedzie altanka z grillem i wędzarnią - projekt juz kupiony i zgoda tez juz jest ze starostwa. moze wiosną postawimy ...niewiem . ja nieśmiało zerkam na wielką kupę ziemi w rogu działki by zrobić tam kaskadę i poczuć się jak w ukochanych górach, ale czy to zrobię, to już inna bajka! świetny pomysł ja przyznam ze tez sie główkowałam co zrobic z tymi stertami ziemi , za stawem zrobilismy mały wał i na nim porzeczki, malinki itd... troszkę odcielismy sie tym od pól . na szczescie ziemia juz wywieziona. znalazł sie chetny ktory ją zabrał trzeba teraz zrównac ziemie i posiac trawkę Gratuluję spełnionego marzenia Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts