Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

Ja widziałam raz stawek który na środku miał wyspę i tam altankę i grilla a prowadził do nich drewniany most, piękne to było! dookoła pływały rybki. Człowiek jakoś się tak czuł bliżej natury. Kusi mnie basen, ale to nie na nasz klimat, a stawek czy ta moja kaskada z małym oczkiem to fajna alternatywa.

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja widziałam raz stawek który na środku miał wyspę i tam altankę i grilla a prowadził do nich drewniany most, piękne to było! dookoła pływały rybki.

Oh....to musiało wyglądać boskoooooo :o

mąż też coś duma nad mostkiem :roll: cosik długi by musiał być :lol: ...nic zobaczymy co on tam wymysli :wink:

a stawek czy ta moja kaskada z małym oczkiem to fajna alternatywa

rzeczywiscie ta kaskada może świetnie wyglądać :wink: pomalutku jest wszystko do zrobienia :p

ps. a Ty masz swoją galerie ?

Jeszcze nie mam, dopiero zaczynam się rozglądać po forum, myślę, że na wiosnę się przełamię i założę swój wątek. Dziś mój TŻ oznajmił mi przez tel. że załatwił już dachówkę na październik, murarza do ścianek działowych na górę i do chudziaka, prąd i instalatora, więc idziemy pełną parą ;) Wiosną wykarczujemy ten las co powstał na działce i wtedy chyba się przełamię ;D

jezu ale wy macie wielką działkę :) ale moje psy miałyby radoche:))

Witam Cię Beatko :wink:

Duża jest to prawda . dla psów to prawdziwy raj . ja mam młodego psiaka owczarka kaukaskiego Maxa i gdy kupilismy go w czerwcu to biegał po całej działce ale potem gdy więcej ekip pojawiło się na naszej działce to zrobilismy mu zagrodzenie z budą poniewaz troche balismy sie zeby nie uciekł bo brama cały czas była otwarta. ale na wieczór i całą noc jest wypuszczany no.....i wtedy się dziejeeeee..... :o ojejku co my z nim mamy :roll: biega wywija takie numery ze szok :lol: pranie wisiało to przez noc pościągał całe i pozanosił do swojej zagrody ... :o :o :o

powiem ze chociaz bierzemy sie do ostrych porządków działki bo skubaniec wszystko zbiera i pod bude zanosi :lol:

ale kochaniutki jest , taki misiak . moje corki to oszalały na jego punkcie :wink: ja tez

No prose i OZ się znalazła...

Olu włosy szybko odrosną...

Ja kiedyś tez tak miałam, jak mi wypadały i wkurzały -to ciach i myk krótkie, potem zapuszczanie i tak wkoło... :wink:

To może jak Marcin śpi zrób mu krótsze te włosy :wink: :lol:

Ania witaj :wink:

Ja tam też się piszę na ten wypoczynek nad stawem u Gosi :wink:

Taki staw to łódka zapewne będzie... wędki... a potem ognisko i piosenka:

- lato z komarami, lato swędzące bez przerwy... :lol:

Do mnie lgną jak do miodu pszczoły... Ale ja dziewczyna z jezior -to na te swojskie gwiżdżę a one zawracają na Rosję... a te tutaj w ogóle wytrenowane..zapalam światło i nie ma -chowaja się i siadają na ciemnym... :o :roll:

Ja też chyba mam przewiane korzonki ... z początku myslałam, że to kręgosłup... ale ból promieniował i nawet miałam stan podgorączkowy... wiatr zwłaszcza na dachu jest czasami okropny... A teraz jednak coraz chłodniejszy...

Gośka,Ty nie masz stawu tylko polski balaton normalnie :o

już wiem gdzie można się zrelaksować w pobliżu Skrzata :wink: :lol:

Aaaaa zapraszam bardzo :wink: jak będziesz zmęczona to mozesz do mnie wpasc się zrelaksować 8) poskaczemy na główkę :lol:

na główkę nie mam co skakać,bo i tak mi juz nieźle odbiło podejmując się budowy :wink: :lol: