LYRECO7 08.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja widziałam raz stawek który na środku miał wyspę i tam altankę i grilla a prowadził do nich drewniany most, piękne to było! dookoła pływały rybki. Człowiek jakoś się tak czuł bliżej natury. Kusi mnie basen, ale to nie na nasz klimat, a stawek czy ta moja kaskada z małym oczkiem to fajna alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja widziałam raz stawek który na środku miał wyspę i tam altankę i grilla a prowadził do nich drewniany most, piękne to było! dookoła pływały rybki. Oh....to musiało wyglądać boskoooooo mąż też coś duma nad mostkiem cosik długi by musiał być ...nic zobaczymy co on tam wymysli a stawek czy ta moja kaskada z małym oczkiem to fajna alternatywa rzeczywiscie ta kaskada może świetnie wyglądać pomalutku jest wszystko do zrobienia ps. a Ty masz swoją galerie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 08.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeszcze nie mam, dopiero zaczynam się rozglądać po forum, myślę, że na wiosnę się przełamię i założę swój wątek. Dziś mój TŻ oznajmił mi przez tel. że załatwił już dachówkę na październik, murarza do ścianek działowych na górę i do chudziaka, prąd i instalatora, więc idziemy pełną parą Wiosną wykarczujemy ten las co powstał na działce i wtedy chyba się przełamię ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.09.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeszcze nie mam, dopiero zaczynam się rozglądać po forum, myślę, że na wiosnę się przełamię i założę swój wątek. nie ma co tak długo czekac zakładaj już ,zobaczysz chociaz ci czas szybciej zleci a jaki domek budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 09.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wybór padł na Planetę 2 choć to nie mój pomysł, to decyzja mojego TŻ sprzed 3 lat, gdy jeszcze nie wiedział, że pojawię się w jego życiu - a raczej wjadę motocyklem ;D Dopiero wtedy prawdziwie ruszył z budową czyli można powiedzieć, że jestem prawie od początku powstawania planety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 , gdy jeszcze nie wiedział, że pojawię się w jego życiu - a raczej wjadę motocyklem ;D Oooooo...... to moze być fascynująca historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 09.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka no i znalazłam Ciebie prawdę mówiac dużo stron do przeczytania tutaj mam ale chciałam się przywitac jezu ale wy macie wielką działkę ale moje psy miałyby radoche:)) pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jezu ale wy macie wielką działkę ale moje psy miałyby radoche:)) Witam Cię Beatko Duża jest to prawda . dla psów to prawdziwy raj . ja mam młodego psiaka owczarka kaukaskiego Maxa i gdy kupilismy go w czerwcu to biegał po całej działce ale potem gdy więcej ekip pojawiło się na naszej działce to zrobilismy mu zagrodzenie z budą poniewaz troche balismy sie zeby nie uciekł bo brama cały czas była otwarta. ale na wieczór i całą noc jest wypuszczany no.....i wtedy się dziejeeeee..... ojejku co my z nim mamy biega wywija takie numery ze szok pranie wisiało to przez noc pościągał całe i pozanosił do swojej zagrody ... powiem ze chociaz bierzemy sie do ostrych porządków działki bo skubaniec wszystko zbiera i pod bude zanosi ale kochaniutki jest , taki misiak . moje corki to oszalały na jego punkcie ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No prose i OZ się znalazła... Olu włosy szybko odrosną... Ja kiedyś tez tak miałam, jak mi wypadały i wkurzały -to ciach i myk krótkie, potem zapuszczanie i tak wkoło... To może jak Marcin śpi zrób mu krótsze te włosy Ania witaj Ja tam też się piszę na ten wypoczynek nad stawem u Gosi Taki staw to łódka zapewne będzie... wędki... a potem ognisko i piosenka: - lato z komarami, lato swędzące bez przerwy... Do mnie lgną jak do miodu pszczoły... Ale ja dziewczyna z jezior -to na te swojskie gwiżdżę a one zawracają na Rosję... a te tutaj w ogóle wytrenowane..zapalam światło i nie ma -chowaja się i siadają na ciemnym... Ja też chyba mam przewiane korzonki ... z początku myslałam, że to kręgosłup... ale ból promieniował i nawet miałam stan podgorączkowy... wiatr zwłaszcza na dachu jest czasami okropny... A teraz jednak coraz chłodniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ojejku co my z nim mamy biega wywija takie numery ze szok pranie wisiało to przez noc pościągał całe i pozanosił do swojej zagrody ... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-074.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No prose i OZ się znalazła... Olu włosy szybko odrosną... Kobitko zajrzyj do galerii oz i zobacz jakie ona cuda tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gośka,Ty nie masz stawu tylko polski balaton normalnie już wiem gdzie można się zrelaksować w pobliżu Skrzata A co Oz wyprawia,muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przypomniało mi się wyszywa, ma normalnie talent i anielską cierpliwośća już myslałam,że widać jej nową fryzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gośka,Ty nie masz stawu tylko polski balaton normalnie już wiem gdzie można się zrelaksować w pobliżu Skrzata Aaaaa zapraszam bardzo jak będziesz zmęczona to mozesz do mnie wpasc się zrelaksować poskaczemy na główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a już myslałam,że widać jej nową fryzurę przywołałam ją na nk zeby ją zobaczyc w nowej fryzurze a ona nie ma nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gośka,Ty nie masz stawu tylko polski balaton normalnie już wiem gdzie można się zrelaksować w pobliżu Skrzata Aaaaa zapraszam bardzo jak będziesz zmęczona to mozesz do mnie wpasc się zrelaksować poskaczemy na główkę na główkę nie mam co skakać,bo i tak mi juz nieźle odbiło podejmując się budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a już myslałam,że widać jej nową fryzurę przywołałam ją na nk zeby ją zobaczyc w nowej fryzurze a ona nie ma nk szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj. ale macie zaje..fajny staw!!!!!!!! wow podoba mi sie póżniej zamierzam przejżeć reszte dziennika sporo tego masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 superową masz ta "prywatną plażę" sama kiedyś o takiej marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj. Witaj ale macie zaje..fajny staw!!!!!!!! wow podoba mi sie mi tez sie teraz podoba bo wczesniej tam były same chaszcze póżniej zamierzam przejżeć reszte dziennika sporo tego masz jest tego ale sporo to jest naszych pogaduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts