Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gośka,a nie byłaś może tak przypadkiem w tej hurtowni ogrodniczej na Marezie? Zlukałam ją,jak jechałam busem,muszę tam koniecznie się wybrać,jak już będzie płot

byłam tam :wink: ale za duzo zwiedzania - moze nastepnym razem :wink:

ale ja swoje drzewka tez kupowałam na Marezie tylko w mniejszym ogrodniczym :wink:

miły Pan mi dobrał drzewka i powiedział co do czego i wszystkie te drzewka zawiózł na działeczkę :wink:

full - wypas :wink:

Perłóweczko, to faktycznie nakupiliście tych drzewek masa :o nic tylko wybierać i przebierać :) żeby tylko się wszystkie przyjęły (czy już się przyjęły??) Normalnie tylko legnąć na plaży i owocki zajadać ;) - żyć nie umierać ;)

A ja dziś głos tracę.. jakieś przeziębienie mnie wzięło i nie chce puścić... głos coraz gorszy :( Koleżanka właśnie mi powiedziała, że mówię tak jakbym siadła wczoraj wieczorem z Jackiem (naszym budowlańcem) i całą noc piwo piła :o ;) dobrze, że czegoś innego nie dodała ;)

Witam :wink:

Szkoda, że ten Kwidzyn tak daleko... :wink: Ale u mnie za rok (chyba) zakup drzewek... nawet mam już upatrzone :wink: i krzewy i truskawek kilka -naście krzaczków :roll:

A na końcu Misiek mnie spakuje i wypędzi ahahhaaaaaaaaaaaaa.... Z tymi drzewkami...

Narazie to dumam co mogę posadzić przy siatce -za rok wąskie a wysokie :roll: Z jednej i drugiej strony od domu mamy szerokości 4 metry, z jednej strony będziemy jeździć autem... więc tutaj raczej tuje będą zaszeroko rosły... Chociaz widziałam takie wąskie :roll:

Ale to jak będę wolniejsza to zacznę sobie poszukiwania itp.

A u Was Gosiu drzewka będą wieksze... może ciut owoców sie pokaże :wink: