Perłóweczka 10.09.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 superową masz ta "prywatną plażę" sama kiedyś o takiej marzyłam witaj musiałam troche pokrzyczec na facetów bo oni nie zrobili mi plaży tylko same strome boki jak.....im ...dałam...to ...im ..w ..buty...poszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a co to za bordowe drzewka posadziłas koło stawu???bardzo mi sie podobają, co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a co to za bordowe drzewka posadziłas koło stawu??? bardzo mi sie podobają, co to jest?? wokół stawu mam drzewka owocowe a te bordowe to śliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 fajnie wygladają te sliwki!! drogie takie drzewka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 fajnie wygladają te sliwki!! drogie takie drzewka ??? wiesz niewiem dokładnie ile te drzewko kosztowało ale za całosc za wszystkie drzewka - jabłonie,gruszki,sliwki,morele,brzoskwinie,porzeczki,agret,winogron,itd..ogółem około 30 drzewek coś ponad 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no to chyba nie tak drogo poprosze o namiary na sprzedawce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no to chyba nie tak drogo poprosze o namiary na sprzedawce!! Ale to w Kwidzynie poszukam wizytówki to Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Gośka,a nie byłaś może tak przypadkiem w tej hurtowni ogrodniczej na Marezie? Zlukałam ją,jak jechałam busem,muszę tam koniecznie się wybrać,jak już będzie płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Gośka,a nie byłaś może tak przypadkiem w tej hurtowni ogrodniczej na Marezie? Zlukałam ją,jak jechałam busem,muszę tam koniecznie się wybrać,jak już będzie płot byłam tam ale za duzo zwiedzania - moze nastepnym razem ale ja swoje drzewka tez kupowałam na Marezie tylko w mniejszym ogrodniczym miły Pan mi dobrał drzewka i powiedział co do czego i wszystkie te drzewka zawiózł na działeczkę full - wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a ceny jakie przystepne w tej większej hurtowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a ceny jakie przystepne w tej większej hurtowni? no własnie o te drzewka ktore ja pytałam to mieli drozsze a gdzie kupowałam to Pan doradził , dobrał dał zniżkę i jeszcze za free do domu zawiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 aha ,a ta hurtownia gdzie Ty kupowałaś jest bliżej Kwidzyna,niz tamta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 aha ,a ta hurtownia gdzie Ty kupowałaś jest bliżej Kwidzyna,niz tamta? na Marezie ale blizej Kwidzyna . sprawdze jutro adres i nazwe to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 10.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wow,Gosia,to Ry tam cały sad owocowy będziesz miała :o Tylko pilnuj tego,bo jeszcze na grandę będą do Ciebie chodzić,bo takie urozmaicone .....Ale masz Maxa - on już by wziął intruzów w obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 10.09.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 póżniej zamierzam przejżeć reszte dziennika sporo tego masz jest tego ale sporo to jest naszych pogaduszek Nio same pogaduszki do poduszki ....można by książkę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Perłóweczko, to faktycznie nakupiliście tych drzewek masa nic tylko wybierać i przebierać żeby tylko się wszystkie przyjęły (czy już się przyjęły??) Normalnie tylko legnąć na plaży i owocki zajadać - żyć nie umierać A ja dziś głos tracę.. jakieś przeziębienie mnie wzięło i nie chce puścić... głos coraz gorszy Koleżanka właśnie mi powiedziała, że mówię tak jakbym siadła wczoraj wieczorem z Jackiem (naszym budowlańcem) i całą noc piwo piła dobrze, że czegoś innego nie dodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 do Kwidzynia nie mam az tak daleko !!! jesli cena drzewek przystepna i pan doradza to dawaj adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam Szkoda, że ten Kwidzyn tak daleko... Ale u mnie za rok (chyba) zakup drzewek... nawet mam już upatrzone i krzewy i truskawek kilka -naście krzaczków A na końcu Misiek mnie spakuje i wypędzi ahahhaaaaaaaaaaaaa.... Z tymi drzewkami... Narazie to dumam co mogę posadzić przy siatce -za rok wąskie a wysokie Z jednej i drugiej strony od domu mamy szerokości 4 metry, z jednej strony będziemy jeździć autem... więc tutaj raczej tuje będą zaszeroko rosły... Chociaz widziałam takie wąskie Ale to jak będę wolniejsza to zacznę sobie poszukiwania itp. A u Was Gosiu drzewka będą wieksze... może ciut owoców sie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ale masz Maxa - on już by wziął intruzów w obroty hi hi to prawda ale on tez na grande do mnie chodzi bo skubaniec oberwał mi 2 jabłka i przyniósł do swojej budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nio same pogaduszki do poduszki ....można by książkę napisać to by był BESTSELLER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts