Perłóweczka 11.09.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Koleżanka właśnie mi powiedziała, że mówię tak jakbym siadła wczoraj wieczorem z Jackiem (naszym budowlańcem) i całą noc piwo piła dobrze, że czegoś innego nie dodała Ho ho ho czyżby romans budowlany się szykował żartuje to wszystko przez pogode i tez wczesniej cie przewiało . dlatego potrzebny ci wypoczynek z masażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 do Kwidzynia nie mam az tak daleko !!! jesli cena drzewek przystepna i pan doradza to dawaj adres CENTRUM OGRODNICZE ZIELONY OGRÓD ul. Długa 1a 82-500 KWIDZYN-MAREZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dziękuje za adresik a mają może jakąś strone internetową?? żeby poogladac roslinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dziękuje za adresik a mają może jakąś strone internetową?? żeby poogladac roslinki??? mają proszę bardzo http://www.sprzet-ogrodniczy.pl ale tam są pokazane tylko sprzęty a krzewów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Co tutaj taka cisza? Chiba te wasze seriale Was tam pochłonęły A ja tutaj z kawusią po kapieli, ale musze do Was zajrzeć Gosiu jaka tam pogoda w Irlandii? Chłodniej? Bo ja ostatnio jakoś znowu marznę ciut... ale ja tam taki zmarźluszek jestem Misiek mi mówi: - gdzie te zimne przeszczepy mi tu podsuwasz Tak dziad mi mówi o moich zimnych jak lód stópkach No tak ja tu gadu gadu... a ktos kawusię mi wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.09.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Co tutaj taka cisza? Chiba te wasze seriale Was tam pochłonęły Nie nie kochaniutka ja byłam w pracy a potem zrobilismy sobie grilla bo w Irlandii od paru dni przecudna pogoda hm hm zeby nie powiedziec ze prosto z Majorki lepiej będe juz cichhhhooooo bo zaraz zacznie lać i wtedy juz niema konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Misiek mi mówi: - gdzie te zimne przeszczepy mi tu podsuwasz Tak dziad mi mówi o moich zimnych jak lód stópkach no patrz !!! jaki on milutki przyjdzie w łaskę i jeszcze będzie całował po stópkach i to nieraz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Misiek mi mówi: - gdzie te zimne przeszczepy mi tu podsuwasz Tak dziad mi mówi o moich zimnych jak lód stópkach no patrz !!! jaki on milutki przyjdzie w łaskę i jeszcze będzie całował po stópkach i to nieraz !!! Kiedy ten Bydlak tak mi nie raz i nie dwa razy gadolił Ale przyjdzie koza do woza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam dziewczynki Dotarłam w końcu....z niczym się ostatnio wyrobic nie mogę cała sobota spędzona na sprzątaniu budowy.....a niedziela cała w garach..... już nie chcę widziec słoików na oczy Zachodzę a tu "ciut" czytania było ......no bestseller murowany Te sadzonki to jeszcze w cenie, tak szybko przeliczyłam że ok. 16 zeta za szt.wychodzi....ale bedziesz miała później pyszności.....mam tylko nadzieję, że u was lepiej się te drzewka owocowe trzymają bo u nas jak nie opryskasz to owoca możesz nie zjeśc - zawsze się jakaś zaraza przypląta Jeszcze zasiądę wieczorkiem bo w pracy mam mniej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Misiek mi mówi: - gdzie te zimne przeszczepy mi tu podsuwasz Tak dziad mi mówi o moich zimnych jak lód stópkach no patrz !!! jaki on milutki przyjdzie w łaskę i jeszcze będzie całował po stópkach i to nieraz !!! Kiedy ten Bydlak tak mi nie raz i nie dwa razy gadolił Ale przyjdzie koza do woza ej Misiek Misiek......palcem Ci teraz grożę.....już nie raz to powtarzałam że on cię powinien całowac po stópkach, masowac je i ogrzewac chuchając na nie z czułością ale zgadzam się przyjdzie koza do woza i to pewnie szybko to powiesz a ty gdzie z tym przeszczepem Kawał mi się przypomniał Mąż do żony: "kochanie ręce mi z zimna skostniały" -"to włóż mi między uda to ci ogrzeję...." za chwilę sytuacja się powtarza.....i znowu grzeje mężowi ręce między udami.... Za trzecim razem jak mąż mówi, że ma zimne ręce, kobita nie wytrzymuje i mówi: -"ciekawa jestem kiedy ci uszy zmarzną....!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Gosia poryczałam się ze smiechu i z kawału i z tego Twojego zdania: ale zgadzam się przyjdzie koza do woza i to pewnie szybko to powiesz a ty gdzie z tym przeszczepem buhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... znowu ryczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.09.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ale zgadzam się przyjdzie koza do woza i to pewnie szybko to powiesz a ty gdzie z tym przeszczepem hi hi hi hi hi tylko trzeba im cosik przeszczepić zeby mieli przeszczepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.09.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kawał mi się przypomniał kawał dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 też ryczałam jak mi go opowiedzieli Widziałaś Miśki szkice w dzienniku no w szoku jestem jaki ma talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.09.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Widziałaś Miśki szkice w dzienniku no w szoku jestem jaki ma talent nie nie ale zadzieram kiece i leceeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hahahahahaha ależ się usmiałam dziewczyny :lol: "z przeszczepem" hahahahaha :lol:......albo grzanie uszu no nie mogę :lol:..... Też za chwilkę lecę do dziennika Miśki sprawdzić,co tam się pozmieniało,bo troszku mnie tu nie było Gosia,ja to nie wiedziałam,że takie drzewka tyle kosztują my też za jakiś czas pewnie będziemy wybierać jakieś krzewy,ale na razie to nie mam zielonego pojęcia jakie takie,żeby wysokie urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien doberek z rana ,jak tam humorek dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien doberek z rana ,jak tam humorek dopisuje witam humorek jak zawsze dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ło matko to się porbiło... Widziałaś Miśki szkice w dzienniku no w szoku jestem jaki ma talent nie nie ale zadzieram kiece i leceeeeee......... Też za chwilkę lecę do dziennika Miśki sprawdzić,co tam się pozmieniało,bo troszku mnie tu nie było DZIĘKUJĘ jeścio raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... Może przez tego od tej blachodachówki... a własnie może jest coś takiego jak: przesilenie jesienne? Może nostalgia mnie łapie Chyba będę musiała wziąc się za porządki... to minie ahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts