Perłóweczka 15.09.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... no coś ty miska musisz koniecznie poprawic ten humor i szybciutko kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... Może przez tego od tej blachodachówki... a własnie może jest coś takiego jak: przesilenie jesienne? Może nostalgia mnie łapie Chyba będę musiała wziąc się za porządki... to minie ahaha Hmmmm nio sprzątanie to dobry pomysł - zwykle pomaga słuchawki na uszy,dobra muzyczka i do roboty!! I jeszcze wygonić wszystkich z domu,a na drzwiach wejściowych zawiesić tabliczkę z napisem : NIE PRZESZKADZAĆ!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... no coś ty miska musisz koniecznie poprawic ten humor i szybciutko kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie dzien doberek ,ja jak zjade juz całkowicie do Polski to będe mieć bliziutko do Miski ,wiec hej Miska to zrobimy sobie jakąs balangę ,oczywiście skrzykniemy reszte dziewczyn ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 A tak w ogóle dziewczyny, z której części Małopolski Wy jesteście??.. bo my z małżowinkiem moim 5 lat mieszkaliśmy w Zakopanem... i tęsknię jak cholercia pokroic bym się dała, żeby tam wrócić.. ale pewnie już nie dane mi będzie... a na pewno nie na tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 16.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bardzo ładny domek się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... no coś ty miska musisz koniecznie poprawic ten humor i szybciutko kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie dzien doberek ,ja jak zjade juz całkowicie do Polski to będe mieć bliziutko do Miski ,wiec hej Miska to zrobimy sobie jakąs balangę ,oczywiście skrzykniemy reszte dziewczyn ... jestem zaaaaaaaaaaaaa ja też mam do miśki nie za daleko - może z godzinkę samochodem no ale do siebie też zapraszam żeby biedna miśka się nie wystraszyła, że się jej wszystkie na głowę zwalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... no coś ty miska musisz koniecznie poprawic ten humor i szybciutko kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie dzien doberek ,ja jak zjade juz całkowicie do Polski to będe mieć bliziutko do Miski ,wiec hej Miska to zrobimy sobie jakąs balangę ,oczywiście skrzykniemy reszte dziewczyn ... jestem zaaaaaaaaaaaaa ja też mam do miśki nie za daleko - może z godzinkę samochodem no ale do siebie też zapraszam żeby biedna miśka się nie wystraszyła, że się jej wszystkie na głowę zwalimy no to jak mamy wszystkie bliziutko do siebie to możemy robic imprezki na zmianę raz u jednej raz u drugiej hihih i w ten sposób bedziemy mogły się odwiedzać nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bardzo ładny domek się szykuje witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no ale do siebie też zapraszam żeby biedna miśka się nie wystraszyła, że się jej wszystkie na głowę zwalimy wpadamy do niej bo jej mąż wyjezdza za granice to trzeba bedzie jakos kobiecie zycie umilć mówić kiedy to bilet zabukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a co to za impreza sie szykuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a co to za impreza sie szykuje??? dziewuszką imprezka w głowie no wiesz paru tancerzy , drinki - jakos trzeba odreagowac budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.09.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Miałam dzisiaj pooglądać filmiki -zrelaksować się... a ja właśnie... wsiadłam z Miskiem ten pozałatwiał sobie sprawy, a ja widząc te pagórki i doliny odrazu się odprążam, potrafię się często wyłączyć Potem z godzinkę czekałam w aucie, to sobie poobserwowałam las i się też jak na wycieczce odpręzyłam... Wróciłam do domku... wzięłam się za paprykę -jeszcze szłam z córką do sklepu, a potem robiłam torta dla córki -jutro kończy 11 lat Prezenty dostała wczoraj Totr waniliowy (zapomniałam się i kupiłam krem tez ajerkoniakowy) - ale to tylko ma przecież tylko posmak taki, zero alkoholu Usiadłam niedawno i tak zleciał kolejny dzionek, potem tydzień, potem miesiąc, a ja zastanawiam się, jak ten czas szybko leci, a jeszcze niedawno córka była taka malutka, a teraz to wygadana itp. Wiecie co i jak zerkam w lustro to wydaje mi się, że jestem ciągle taka sama, a jak zobaczyłam raz zdjęcie -dawno niewidzianej koleżanki z klasy L.O. na NK, to sobie pomyslałam, ale się zmieniła, ja zapewne jednak też dla niej i dla innych... Eeeeeeeeee i tak dają mi 25-26 lat ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 wyobraźcie sobie, jak poszłam na zebranie do szkoły córki -rok temu i była już w 4 klasie nowa wychowawczyni. Ja rozumiem, że wieś itp. Ale wychowawczyni mnie pyta ja od kogo -więc odpowiedziałam, a ona pyta kim dla niej jestem, czy siostrą? Boszeeeeeeeeeeeee... powiedziałam, że mamą... a te inne baby luk na mnie... a ja jestem taka, że tez zaraz spoglądam na inne... a wychowawczyni mnie przepraszała a ja do niej, że nic nie szkodzi... Kurcze a jak miałam 20 lat i kobieta mi alkoholu niechciała sprzedać, a w wieku 20-paru kupowałam piwo, dziecko obok w wózku a babka do mnie: - ale lata są? A Wy miałyście takie historie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dziewczyny no ja licze, że spotkamy się w rzeczywistości Olu ja mieszkam bardzo blisko Brzeska, z moich rodzinnych okolic to zawsze mówię tak -mieszkam między Tarnowem a Krakowem -im lepiej to sobie zobrazować Olu zawsze się tęskni za stronami gdzie zostawiamy naszego kawałek zycia Ja pomimo, że tutaj mi się podoba itp. to tęsknię za rodzinnym miasteczkiem, jeziorami -bo miałam ich sporo, za koleżankami. Muszę napisać, że w wieku 7 lat, kiedy do Bielska Białej pojechaliśmy to jakoś ciągnęło mnie do gór potem, wtedy się zakochałam w tych stronach -tych górkach, pagórkach... Nie mam aż takich widoków na swojej działce z domku ale ja juz się cieszę, jak jadę autkiem, że widzę te pagórki Właśnie... tylko pobudujemy te domki i trzeba będzie jeździć na te parapetówki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy Trzymam kciuki - Gosia biust do góry, budziet dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 hej Miska to wstawiaj swoje zdjecia , chętnie bym Cie chociaż tak zobaczyła póki co ,a w niedalekiej przyszłości to mam nadzieję sie zobaczymy w realu ,wy dziewczyny też byście sie ujawniły mnie juz na zdjeciach widziałyście teraz wasza kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy My też w poniedziałek! oby był szczęśliwy toz to był dzień urodzinek mojego małża, więc mam nadzieję, że panie w urzędzie nie będą chciały mu robić przykrych niespodzianek a ja za 29 dni ekhm.. 18 lat skończę to będzie akurat po szczęśliwym mam nadzieję odbiorze to parapetówę oficjalnie będzie można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy to trzymam kciukasy żeby wszystko sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dziewczynki...wszytko sie uda!!!!!!! trzymam kciuki za was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts