Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja i mam i nie mam humoru - jakiś dziwny mam nastrój... :o

Może przez tego od tej blachodachówki...

a własnie może jest coś takiego jak:

przesilenie jesienne? :wink: :D

Może nostalgia mnie łapie :roll:

Chyba będę musiała wziąc się za porządki... to minie ahaha :lol:

Hmmmm nio sprzątanie to dobry pomysł - zwykle pomaga :lol::D słuchawki na uszy,dobra muzyczka i do roboty!! :D I jeszcze wygonić wszystkich z domu,a na drzwiach wejściowych zawiesić tabliczkę z napisem : NIE PRZESZKADZAĆ!! :lol::lol:

no coś ty miska :roll:

musisz koniecznie poprawic ten humor i szybciutko :wink:

kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie :wink:

dzien doberek ,ja jak zjade juz całkowicie do Polski to będe mieć bliziutko do Miski ,wiec hej Miska to zrobimy sobie jakąs balangę :wink: :D :D :D ,oczywiście skrzykniemy reszte dziewczyn ... :wink: :D :D :D :D :D 8)

A tak w ogóle dziewczyny, z której części Małopolski Wy jesteście??.. bo my z małżowinkiem moim 5 lat mieszkaliśmy w Zakopanem... ;) i tęsknię jak cholercia :( pokroic bym się dała, żeby tam wrócić.. ale pewnie już nie dane mi będzie... a na pewno nie na tak długo :(

kurcze bysmy były gdzies blisko siebie to taki wieczorek bysmy sobie zapodały ze ho ho ho....takie odstresowanie :wink:

dzien doberek ,ja jak zjade juz całkowicie do Polski to będe mieć bliziutko do Miski ,wiec hej Miska to zrobimy sobie jakąs balangę :wink: :D :D :D ,oczywiście skrzykniemy reszte dziewczyn ... :wink: :D :D :D :D :D 8)

jestem zaaaaaaaaaaaaa ja też mam do miśki nie za daleko - może z godzinkę samochodem :lol: no ale do siebie też zapraszam żeby biedna miśka się nie wystraszyła, że się jej wszystkie na głowę zwalimy :lol: :wink:

jestem zaaaaaaaaaaaaa ja też mam do miśki nie za daleko - może z godzinkę samochodem :lol: no ale do siebie też zapraszam żeby biedna miśka się nie wystraszyła, że się jej wszystkie na głowę zwalimy :lol: :wink:

no to jak mamy wszystkie bliziutko do siebie to możemy robic imprezki na zmianę raz u jednej raz u drugiej hihih :lol: :lol: i w ten sposób bedziemy mogły się odwiedzać nawzajem :lol: :lol:

Miałam dzisiaj pooglądać filmiki -zrelaksować się... a ja właśnie...

wsiadłam z Miskiem ten pozałatwiał sobie sprawy, a ja widząc te pagórki i doliny odrazu się odprążam, potrafię się często wyłączyć :wink: Potem z godzinkę czekałam w aucie, to sobie poobserwowałam las i się też jak na wycieczce odpręzyłam...

Wróciłam do domku... wzięłam się za paprykę -jeszcze szłam z córką do sklepu, a potem robiłam torta dla córki -jutro kończy 11 lat :wink: :D

Prezenty dostała wczoraj :wink:

Totr waniliowy (zapomniałam się i kupiłam krem tez ajerkoniakowy) - ale to tylko ma przecież tylko posmak taki, zero alkoholu :D

Usiadłam niedawno i tak zleciał kolejny dzionek, potem tydzień, potem miesiąc, a ja zastanawiam się, jak ten czas szybko leci, a jeszcze niedawno córka była taka malutka, a teraz to wygadana itp. :lol:

Wiecie co i jak zerkam w lustro to wydaje mi się, że jestem ciągle taka sama, a jak zobaczyłam raz zdjęcie -dawno niewidzianej koleżanki z klasy L.O. na NK, to sobie pomyslałam, ale się zmieniła, ja zapewne jednak też dla niej i dla innych... :wink: :D

Eeeeeeeeee i tak dają mi 25-26 lat ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

wyobraźcie sobie, jak poszłam na zebranie do szkoły córki -rok temu i była już w 4 klasie nowa wychowawczyni. Ja rozumiem, że wieś itp. Ale wychowawczyni mnie pyta ja od kogo -więc odpowiedziałam, a ona pyta kim dla niej jestem, czy siostrą? Boszeeeeeeeeeeeee... powiedziałam, że mamą... a te inne baby luk na mnie... a ja jestem taka, że tez zaraz spoglądam na inne... a wychowawczyni mnie przepraszała a ja do niej, że nic nie szkodzi...

Kurcze a jak miałam 20 lat i kobieta mi alkoholu niechciała sprzedać, a w wieku 20-paru kupowałam piwo, dziecko obok w wózku a babka do mnie: - ale lata są? :lol:

A Wy miałyście takie historie?

Dziewczyny no ja licze, że spotkamy się w rzeczywistości :wink:

Olu ja mieszkam bardzo blisko Brzeska, z moich rodzinnych okolic to zawsze mówię tak -mieszkam między Tarnowem a Krakowem -im lepiej to sobie zobrazować :lol:

Olu zawsze się tęskni za stronami gdzie zostawiamy naszego kawałek zycia :wink: Ja pomimo, że tutaj mi się podoba itp. to tęsknię za rodzinnym miasteczkiem, jeziorami -bo miałam ich sporo, za koleżankami.

Muszę napisać, że w wieku 7 lat, kiedy do Bielska Białej pojechaliśmy to jakoś ciągnęło mnie do gór potem, wtedy się zakochałam w tych stronach -tych górkach, pagórkach... :wink:

Nie mam aż takich widoków na swojej działce z domku :cry: ale ja juz się cieszę, jak jadę autkiem, że widzę te pagórki :lol:

Właśnie... tylko pobudujemy te domki i trzeba będzie jeździć na te parapetówki :lol: :

powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku :wink:

znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy :roll:

My też w poniedziałek! ;) oby był szczęśliwy :) toz to był dzień urodzinek mojego małża, więc mam nadzieję, że panie w urzędzie nie będą chciały mu robić przykrych niespodzianek ;)

a ja za 29 dni ekhm.. 18 lat skończę ;) to będzie akurat po szczęśliwym mam nadzieję odbiorze to parapetówę oficjalnie będzie można zrobić ;)