LYRECO7 17.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam! Wyczytałam w galerii Oz, że dziewczynki chciały Yorka - i co, zgodziłaś się? Mam nadzieję, że tak - ja mam obecnie w domu 5 takich małych szarańczy - jedna jest osobiście moja, 4 rodziców. Najcudowniejsze stworzenia na świecie: Lusi, Sisi, Rudolf, Berta i Bolek OOO udało mi się kolejną stronę rozpocząć ZASZCZYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy My też w poniedziałek! oby był szczęśliwy toz to był dzień urodzinek mojego małża, więc mam nadzieję, że panie w urzędzie nie będą chciały mu robić przykrych niespodzianek a ja za 29 dni ekhm.. 18 lat skończę to będzie akurat po szczęśliwym mam nadzieję odbiorze to parapetówę oficjalnie będzie można zrobić Olu to trzymam za Was kciuki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jessi My tutaj -tj. część to siebie widziałysmy na NK - to dziewczyny jak macie konta..to pora się zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 17.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Gosiu,no to 3mamy kciuki,żeby nie było żadnych problemów z odbiorem Na pewno będzie dobrze Już wkrótce toasty będziemy wznosić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ,wy dziewczyny też byście sie ujawniły mnie juz na zdjeciach widziałyście teraz wasza kolej my juz wszystkie ujawnione na nk tylko jeszcze oz jessi,kala muszą do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak tak.... dziewczynki myśmy w większości się już na NK oblukały także zapraszamy....tylko zaś będę musiała zdjęcia powkładać bo usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam! Wyczytałam w galerii Oz, że dziewczynki chciały Yorka - i co, zgodziłaś się? Mam nadzieję, że tak - ja mam obecnie w domu 5 takich małych szarańczy - jedna jest osobiście moja, 4 rodziców. Najcudowniejsze stworzenia na świecie: Lusi, Sisi, Rudolf, Berta i Bolek u nas jest mały problem bo mieszkamy w Irlandii i mamy małe przykre doswiadczenie z przywiązaniem sie do psiaka. kupilismy psiaka Maxia w Polsce i teraz płaczemy po kątach za nim. te procedury przy przekraczaniu granicy z psiakiem są straszne. moze z czasem ...no niewiem moze zdecydujemy sie kupic tu w irladnii i zostawiac go tu gdy jezdzimy na wakacje a zabrac go na zawsze gdy bedziemy zjezdzac do Polski zobaczymy - moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak tak.... dziewczynki myśmy w większości się już na NK oblukały także zapraszamy....tylko zaś będę musiała zdjęcia powkładać bo usunęłam wlasnie ostatnio chcialam sobie na ciebie popatrzec a tu.....zonk - zdjec niet a sio juz wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Trzymam kciuki - Gosia biust do góry, budziet dobrze ho ho ho ja to mam zawsze biust na górze póki co jeszcze nie jest tak zle ze wiszą po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 17.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witam! Wyczytałam w galerii Oz, że dziewczynki chciały Yorka - i co, zgodziłaś się? Mam nadzieję, że tak - ja mam obecnie w domu 5 takich małych szarańczy - jedna jest osobiście moja, 4 rodziców. Najcudowniejsze stworzenia na świecie: Lusi, Sisi, Rudolf, Berta i Bolek u nas jest mały problem bo mieszkamy w Irlandii i mamy małe przykre doswiadczenie z przywiązaniem sie do psiaka. kupilismy psiaka Maxia w Polsce i teraz płaczemy po kątach za nim. te procedury przy przekraczaniu granicy z psiakiem są straszne. moze z czasem ...no niewiem moze zdecydujemy sie kupic tu w irladnii i zostawiac go tu gdy jezdzimy na wakacje a zabrac go na zawsze gdy bedziemy zjezdzac do Polski zobaczymy - moze sie uda Gosia,wiem jak to jest,bo koleżanka sprowadzała do Irlandii swojego psa i 3 miesiące kwarantanny miał, musiał też mieć jakieś szczepienia i paszport na dodatek,a to dopiero jest wydatek :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak tak.... dziewczynki myśmy w większości się już na NK oblukały także zapraszamy....tylko zaś będę musiała zdjęcia powkładać bo usunęłam wlasnie ostatnio chcialam sobie na ciebie popatrzec a tu.....zonk - zdjec niet a sio juz wstawiac i znowu ochrzan.....nie mam co wstawić bo ostatnio tylko domek fotografuję ....ale się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Trzymam kciuki - Gosia biust do góry, budziet dobrze ho ho ho ja to mam zawsze biust na górze póki co jeszcze nie jest tak zle ze wiszą po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Gosia,wiem jak to jest,bo koleżanka sprowadzała do Irlandii swojego psa i 3 miesiące kwarantanny miał, musiał też mieć jakieś szczepienia i paszport na dodatek,a to dopiero jest wydatek O rany... to faktycznie, ale co ja się dziwię, aby na Ukraine przejechac Tirem -potrzebne są 4 pieczątki -jedna od weterynarza itp. i tak chodzisz i płacisz im za nie... co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hej Perłóweczko nasza i co tam słychac na budowie, papierologia przeszła pomyslnie,macie odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hej Perłóweczko nasza i co tam słychac na budowie, papierologia przeszła pomyslnie,macie odbiór na odbiór się czeka 21 dni od daty złożenia, więc dla Perłóweczki jak i dla mnie to jeszcze 16 dni w tym 6 weekendowych, więc w sumie 10 żeby mogli się do czegoś czepnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hej Perłóweczko nasza i co tam słychac na budowie, papierologia przeszła pomyslnie,macie odbiór na odbiór się czeka 21 dni od daty złożenia, więc dla Perłóweczki jak i dla mnie to jeszcze 16 dni w tym 6 weekendowych, więc w sumie 10 żeby mogli się do czegoś czepnąć nic dodac nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 i co tam słychac na budowie, u nas konczą dzis tynki i wstawiają parapeciki musze dzis wybrac kafle na balkony ... przez inernet hm - telepatycznie trzeba je zakaflowac przed zimą bo były ocieplane no...takie tam przemarzanie czy cóś pomalutku moze pójdzie do przoduuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ,wy dziewczyny też byście sie ujawniły mnie juz na zdjeciach widziałyście teraz wasza kolej my juz wszystkie ujawnione na nk tylko jeszcze oz jessi,kala muszą do nas dołączyć no hej hej to jak Cie znależc na nk ja jestem zapisana ,i co do ujawnienia nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no hej hej to jak Cie znależc na nk ja jestem zapisana ,i co do ujawnienia nie mam nic przeciwko A ja juz Cie znalazłam i zaproszenie wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts