Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

witam!

Wyczytałam w galerii Oz, że dziewczynki chciały Yorka - i co, zgodziłaś się? Mam nadzieję, że tak - ja mam obecnie w domu 5 takich małych szarańczy - jedna jest osobiście moja, 4 rodziców. Najcudowniejsze stworzenia na świecie: Lusi, Sisi, Rudolf, Berta i Bolek ;)

OOO udało mi się kolejną stronę rozpocząć ;) ZASZCZYT

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

powiem Wam kochaniutkie ze w poniedziałek zostały juz złozone wszystkie papiery o odbiór domku :wink:

znając życie to jeszcze cosik będą chcieli Ci nasi kochani urzędnicy :roll:

My też w poniedziałek! ;) oby był szczęśliwy :) toz to był dzień urodzinek mojego małża, więc mam nadzieję, że panie w urzędzie nie będą chciały mu robić przykrych niespodzianek ;)

a ja za 29 dni ekhm.. 18 lat skończę ;) to będzie akurat po szczęśliwym mam nadzieję odbiorze to parapetówę oficjalnie będzie można zrobić ;)

Olu to trzymam za Was kciuki też :wink:

witam!

Wyczytałam w galerii Oz, że dziewczynki chciały Yorka - i co, zgodziłaś się? Mam nadzieję, że tak - ja mam obecnie w domu 5 takich małych szarańczy - jedna jest osobiście moja, 4 rodziców. Najcudowniejsze stworzenia na świecie: Lusi, Sisi, Rudolf, Berta i Bolek ;)

u nas jest mały problem bo mieszkamy w Irlandii i mamy małe przykre doswiadczenie z przywiązaniem sie do psiaka. kupilismy psiaka Maxia w Polsce i teraz płaczemy po kątach za nim. te procedury przy przekraczaniu granicy z psiakiem są straszne.

moze z czasem ...no niewiem :roll:

moze zdecydujemy sie kupic tu w irladnii i zostawiac go tu gdy jezdzimy na wakacje a zabrac go na zawsze gdy bedziemy zjezdzac do Polski :wink:

zobaczymy - moze sie uda :p

witam!

u nas jest mały problem bo mieszkamy w Irlandii i mamy małe przykre doswiadczenie z przywiązaniem sie do psiaka. kupilismy psiaka Maxia w Polsce i teraz płaczemy po kątach za nim. te procedury przy przekraczaniu granicy z psiakiem są straszne.

moze z czasem ...no niewiem :roll:

moze zdecydujemy sie kupic tu w irladnii i zostawiac go tu gdy jezdzimy na wakacje a zabrac go na zawsze gdy bedziemy zjezdzac do Polski :wink:

zobaczymy - moze sie uda :p

Gosia,wiem jak to jest,bo koleżanka sprowadzała do Irlandii swojego psa i 3 miesiące kwarantanny miał, musiał też mieć jakieś szczepienia i paszport na dodatek,a to dopiero jest wydatek :o:o

Tak tak.... dziewczynki myśmy w większości się już na NK oblukały :wink: także zapraszamy....tylko zaś będę musiała zdjęcia powkładać bo usunęłam :wink:

wlasnie :evil: ostatnio chcialam sobie na ciebie popatrzec a tu.....zonk - zdjec niet :evil:

a sio juz wstawiac :wink:

:oops: :oops: i znowu ochrzan.....nie mam co wstawić bo ostatnio tylko domek fotografuję :lol: ....ale się poprawię

Gosia,wiem jak to jest,bo koleżanka sprowadzała do Irlandii swojego psa i 3 miesiące kwarantanny miał, musiał też mieć jakieś szczepienia i paszport na dodatek,a to dopiero jest wydatek

O rany... to faktycznie, ale co ja się dziwię, aby na Ukraine przejechac Tirem -potrzebne są 4 pieczątki -jedna od weterynarza itp. i tak chodzisz i płacisz im za nie... co kraj to obyczaj :wink: :-?

hej Perłóweczko nasza :lol:

i co tam słychac na budowie, papierologia przeszła pomyslnie,macie odbiór :roll:

na odbiór się czeka 21 dni od daty złożenia, więc dla Perłóweczki jak i dla mnie to jeszcze 16 dni w tym 6 weekendowych, więc w sumie 10 żeby mogli się do czegoś czepnąć ;) 8)

hej Perłóweczko nasza :lol:

i co tam słychac na budowie, papierologia przeszła pomyslnie,macie odbiór :roll:

na odbiór się czeka 21 dni od daty złożenia, więc dla Perłóweczki jak i dla mnie to jeszcze 16 dni w tym 6 weekendowych, więc w sumie 10 żeby mogli się do czegoś czepnąć ;) 8)

nic dodac nic ująć :wink: