Perłóweczka 20.09.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja tez własnie jade na sklepy ale całe szczęscie ze mamy samochód ja tez samochodem ale zawsze gdzies pomiedzy moze nas trochę zlac Jessi a gdzie wy mieszkacie w Irl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 to ja wam życzę udanych zakupów a ja po obiadku mykam do lasu na grzyby a teraz lecę bo mąż się juz krzywo patrzy ziemniaki wykipiały a ja tu klikam Paaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja po obiadku mykam do lasu na grzyby a teraz lecę bo miłych zbiorów tylko zeby cie wilk nie wpi.....ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 może się co innego jeszcze trafi......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 To dziewczyny napiszcie później jak było i jakie sklepy warto odwiedzić,bo w przyszłym tygodniu się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Niedługo to się tutaj zagubie jak w lesie -kolejna strona, jak tak będzie, to natrzaskane będzie z 500 str. Gosia a autko ma z prawej czy lewej kierownicę? Ja niezapomnę jak przyleciałam, a ten mój wariat wziął auto z firmy i po mnie wyjechał -wcześniej raz tylko gdzieś pojechał ot tak... Ale przyznac musze jedno - oznaczenia takie jakie były -to marzenie wielkie tutaj... Trafilł bez problemu... Właśnie a propos pracy na Zielonych Wyspach - Misiek mi mówił, że kryzys i zwalniają Cudzoziemców... Tak usłyszał a TV To Gosia pewnie juz po zakupach -bo jak sklepy to na pusto sie niewraca Uciekam do spanka... A Goska pewnie z faworkiem szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 może się co innego jeszcze trafi......... Może jakiś prawdziwek :lol::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Gosia a autko ma z prawej czy lewej kierownicę? Miśka,no tutaj kierownica jest z prawej,chyba że Gosia ma samochód z Polski zarejestrowany w Irlandii Właśnie a propos pracy na Zielonych Wyspach - Misiek mi mówił, że kryzys i zwalniają Cudzoziemców... Tak usłyszał a TV No to zazwyczaj tak jest,że obcokrajowcy idą na pierwszy rzut,chociaż jeśli Polak jest dłużej niż jakiś tam Irlandczyk,to niejeden pracodawca woli się pozbyć Irola - nieroba,niż Polaka dobrego pracownika w większości jest tak,że jak jest redukcja etatów,to nie ma znaczenia,czy to cudzoziemiec,bo muszą zwolnić wtedy tych,których ostatnich zatrudnili (wyjątkiem jest,jak ktoś źle pracuje,czy jakieś problemy stwarza,które mogą być powodem do zwolnienia) A Goska pewnie z faworkiem szaleje Pewnie tak :lol: dzisiaj to już chyba się nie wymigał :lol::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 taka_ja & taki_on:) napisał: Gosia a autko ma z prawej czy lewej kierownicę? Miśka,no tutaj kierownica jest z prawej,chyba że Gosia ma samochód z Polski zarejestrowany w Irlandii Fiem fiem..jak jest, ale jej pytam - z ciekawości własnie jaki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 widzę, że nie zjawiła się do teraz, to ci ten faworek siły kobietka ni ma , pewnie ledwo wstała do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cytat: Właśnie a propos pracy na Zielonych Wyspach - Misiek mi mówił, że kryzys i zwalniają Cudzoziemców... Tak usłyszał a TV No to zazwyczaj tak jest,że obcokrajowcy idą na pierwszy rzut,chociaż jeśli Polak jest dłużej niż jakiś tam Irlandczyk,to niejeden pracodawca woli się pozbyć Irola - nieroba,niż Polaka dobrego pracownika w większości jest tak,że jak jest redukcja etatów,to nie ma znaczenia,czy to cudzoziemiec,bo muszą zwolnić wtedy tych,których ostatnich zatrudnili (wyjątkiem jest,jak ktoś źle pracuje,czy jakieś problemy stwarza,które mogą być powodem do zwolnienia) to jednak mam szanse, aby wystartować w Irlandii ... Zacznę od ........ hmmmmmmmm... Miska trza spakować tyż... i będziemy remonty robić -o! Rurka -tańce odpadają. bo kolano pryka... to jak Robocop bym tańczyła ahahaaaaaaaaaa... Ewentualnie szprotki jeszcze mogę łowić a na serio kilka lat temu mielismy juz wyjechać, ale niestety nie moglismy... Zawsze coś... Teraz chyba bym się jakoś bała... no nie wiem... a może to strach przed nowym, nieznanym ( chociaż niby to znam)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Gosia a autko ma z prawej czy lewej kierownicę? autko jest irlandzkie czyli z prawej strony kierownica nieumiałabym jezdzic polskim autem , jakos tak niewygodnie i wogóle z jazdą niema problemu jak jezdze tu jest spoko i wszędzie pojade a gdy jade do polski to myk w polskie auto i jade dalej A Goska pewnie z faworkiem szaleje kurcze faworek cos szwankuje i trzeba zażalenie złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 widzę, że nie zjawiła się do teraz, to ci ten faworek siły kobietka ni ma , pewnie ledwo wstała do pracy wiesz jakos siły niet dzis u mnie choc mam wolne i cały dzionek leze plackiem to jakos na fm nie wchodziłam chyba pogoda od jutra mykam do pracy to dzis nawet sie nie ruszam choc obiad musiałam zrobic głodomorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Fiem fiem..jak jest, ale jej pytam - z ciekawości własnie jaki ma fiem fiem ze ty fiesz bo ty misia jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Fiem fiem..jak jest, ale jej pytam - z ciekawości własnie jaki ma fiem fiem ze ty fiesz bo ty misia jestes Z ostatniego rżałam jak kuń ahahaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aaaaaaaaaaaaa to faworek waforek A może nebeską kapsułkę mu trza... ahahaaaaaaa Faworek zapewne zmęczony... pewnie ganiał za 3 babkami po tych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 21.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 kurcze faworek cos szwankuje i trzeba zażalenie złożyć Kurczę,to chyba trza go postraszyć i mu zaśpiewać: "Znów się zepsułeś...i wiem,co zrobię....zamienię cię na lepszy model" :o:o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 21.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aaaaaaaaaaaaa to faworek waforek A może nebeską kapsułkę mu trza... ahahaaaaaaa Faworek zapewne zmęczony... pewnie ganiał za 3 babkami po tych sklepach Hahahaha no bo Misia nie wiesz,jakie są ulubione zwierzęta kobiety? Jaguar w garażu, norki w szafie (ja akurat jestem przeciw,ale tak się mówi) nio i OSIOŁEK który na to wszystko i inne zapracuje.........jeszcze bym dodała - który to wszystko będzie tachał :lol: No to nie dziwmy się,że faworek trochę zmęczony :o:lol: pewnie się onosił tych promocji wczoraj :o:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aaaaaaaaaaaaa to faworek waforek A może nebeską kapsułkę mu trza... ahahaaaaaaa nie nie ...wszystko w porządku faworek rozwinął skrzydła niebieską kapsułkę będę musiała wziąść ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.09.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hahahaha no bo Misia nie wiesz,jakie są ulubione zwierzęta kobiety? Jaguar w garażu, norki w szafie (ja akurat jestem przeciw,ale tak się mówi) nio i OSIOŁEK który na to wszystko i inne zapracuje..... dobreeee..... norek nie chcę ale ten jaguar by się przydał osiołek tyżżżżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts