Perłóweczka 18.05.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tarasik....i kawka.Super małgosiu MÓWISZ I MASZ http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/images.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to kiedy planowana przeprowadzka NIEWIEM bo my małymi kroczkami idziemy do przoduuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tarasik....i kawka.Super małgosiu MÓWISZ I MASZ http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/images.jpg ooo dziękuję MOze kiedyś na żywo skosztujemy kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to kiedy planowana przeprowadzka NIEWIEM bo my małymi kroczkami idziemy do przoduuuuuu ale zawsze do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 tarasik....i kawka.Super małgosiu MÓWISZ I MASZ http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/images.jpg ooo dziękuję MOze kiedyś na żywo skosztujemy kawki z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 małgosiu jak się czuje Julcia ? mam nadzieje że już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 z Jucią ok.W czwartek zdejmują gips i przez miesiąc musi bardzo uważać,ponieważ upadek może spowodować złąmanie reki dokładnie w tym samym miejscu.A wtedy to druty nieuniknione. P.S. Dzieki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 z Jucią ok.W czwartek zdejmują gips i przez miesiąc musi bardzo uważać,ponieważ upadek może spowodować złąmanie reki dokładnie w tym samym miejscu.A wtedy to druty nieuniknione. P.S. Dzieki za pamięć oj to żeczywiście trzeba będzie uważać na rączkę. trudno u dzieci dopilnować takich rzeczy. znam to z doświadczeń z moją córką a może po zdjęciu gipsu jej troszkę usztywnią? zawsze to jakieś bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a może po zdjęciu gipsu jej troszkę usztywnią? zawsze to jakieś bezpieczeństwo. chciałabym ale pewnie będą krecić nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a może po zdjęciu gipsu jej troszkę usztywnią? zawsze to jakieś bezpieczeństwo. chciałabym ale pewnie będą krecić nosem no tak... ale zapytać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a może po zdjęciu gipsu jej troszkę usztywnią? zawsze to jakieś bezpieczeństwo. chciałabym ale pewnie będą krecić nosem no tak... ale zapytać można i tak zrobię a jak ręka Twojej córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 18.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam!wpadłam z wizytą i musze powiedzieć,że domek pieknieje z dnia na dzień z niecierpliwoscią czekam na dach i efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a może po zdjęciu gipsu jej troszkę usztywnią? zawsze to jakieś bezpieczeństwo. chciałabym ale pewnie będą krecić nosem no tak... ale zapytać można i tak zrobię a jak ręka Twojej córci? u nas minął już okres w którym musieliśmy bardzo uważać na rękę. jakoś daliśmy radę bez niespodzianek ale powiem że jest trudno bo nawet nam dorosłym wypada z głowy czujność nad ręką i nie kiedy to niebezpieczne a co dopiero dziecko w czasie zabawy ale jestem dobrej myśli że wszystko będzie ok. :wink:MUSI BYĆ BO NIE MA INNEJ OPCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam!wpadłam z wizytą i musze powiedzieć,że domek pieknieje z dnia na dzień z niecierpliwoscią czekam na dach i efekt końcowy Witam cię aniu dziękuje muszę powiedzieć że też nie mogę się doczekać widoku końcowego oh.. kiedy mój dom będzie wyglądał tak jak twoj pięknie z zewnątz i wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 u nas minął już okres w którym musieliśmy bardzo uważać na rękę. fajnie macie.Cieszę sie ze ręka wróciłą do formy jakoś daliśmy radę bez niespodzianek to super,ale pewnie lekko nie było My to chyba musimy ja przywiązać do kaloryfera MUSI BYĆ BO NIE MA INNEJ OPCJI i teraz z tego założenia wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ale powiem że jest trudno bo nawet nam dorosłym wypada z głowy czujność nad ręką i nie kiedy to niebezpieczne dokładnie ja na nogę do tej pory nie uważam a powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to super,ale pewnie lekko nie było My to chyba musimy ja przywiązać do kaloryfera ja też rozważałam taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 MUSI BYĆ BO NIE MA INNEJ OPCJI i teraz z tego założenia wychodzę ja uważam że my matki musimy być zawsze dobrej myśli bo kto inny jak nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ale powiem że jest trudno bo nawet nam dorosłym wypada z głowy czujność nad ręką i nie kiedy to niebezpieczne dokładnie ja na nogę do tej pory nie uważam a powinnam TY NIEGRZECZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 to super,ale pewnie lekko nie było My to chyba musimy ja przywiązać do kaloryfera ja też rozważałam taką opcję ale dużo ze sobąmamy wspólnego TY NIEGRZECZNA obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts