jessi 22.09.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 doberek przyleciałam sie zameldować ,zakupy sie udały a jak takie cuś sobie kupiłam do saloniku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_2452.jpg http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_2450.jpg prawda że sliczne a jak tam faworek sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.09.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 doberek przyleciałam sie zameldować ,zakupy sie udały a jak takie cuś sobie kupiłam do saloniku piękneee widać poszalałaś trochę trochę ci się zeszło od niedzieli a jak tam faworek sie ma Aaaaa...dzięki , faworek bryka jak nastolatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Aaaaaaaaaaaaa to faworek waforek A może nebeską kapsułkę mu trza... ahahaaaaaaa nie nie ...wszystko w porządku faworek rozwinął skrzydła niebieską kapsułkę będę musiała wziąść ja Hahahaha :lol: dobre :lol:......tylko pilnuj,żeby nie odleciał za daleko :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 doberek przyleciałam sie zameldować ,zakupy sie udały a jak takie cuś sobie kupiłam do saloniku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_2450.jpg prawda że sliczne Super!! jakby było takie w pomarańczowym to na pewno bym kupiła :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Perłóweczko! Jak tam "wyczekiwanie odbiorowe"?? Chcą czegoś jeszcze od Was? U nas póki co cisza. Marcin dzwonił w piątek - wszystko jest.... teraz tylko... przyjdą/nie przyjdą na kontrolę ale spoko - mają jeszcze 7,5 dnia roboczego na decyzję bo ja 3 października o 8 rano jestem u nich po papiery odbiorowe i wtedy mogą mnie pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 doberek przyleciałam sie zameldować ,zakupy sie udały a jak takie cuś sobie kupiłam do saloniku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_2450.jpg prawda że sliczne Super!! jakby było takie w pomarańczowym to na pewno bym kupiła :lol: było białe ,bordowe i czarne ,pomarańczowego niestety nie było ,zamierzam jeszcze kupic w czarnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Perłóweczko! Jak tam "wyczekiwanie odbiorowe"?? Chcą czegoś jeszcze od Was? U nas póki co cisza. u nas na szczęście tez cisza mam nadzieje ze będzie ona trwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam dziewczynki znowu mam tyły w komentarzach jesteście niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam dziewczynki znowu mam tyły w komentarzach jesteście niesamowite witam my to skromniutko ale Ty kochaniutka to jedziesz jak burza po komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Perłóweczko! Jak tam "wyczekiwanie odbiorowe"?? Chcą czegoś jeszcze od Was? U nas póki co cisza. Marcin dzwonił w piątek - wszystko jest.... teraz tylko... przyjdą/nie przyjdą na kontrolę ale spoko - mają jeszcze 7,5 dnia roboczego na decyzję bo ja 3 października o 8 rano jestem u nich po papiery odbiorowe i wtedy mogą mnie pocałować Ja po te papiery bym była już po 7-mej Aaaaaaaaaa urzędy od 8-mej -to nic stałabym jak za kiełbasą pod urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa... No i niech lepiej nie całują potem... bo wiesz..mąż i te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 doberek przyleciałam sie zameldować ,zakupy sie udały a jak takie cuś sobie kupiłam do saloniku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/IMG_2450.jpg prawda że sliczne Super!! jakby było takie w pomarańczowym to na pewno bym kupiła :lol: było białe ,bordowe i czarne ,pomarańczowego niestety nie było ,zamierzam jeszcze kupic w czarnym kolorze A ja gdyby takie cudeńka sobie kupiła to Misiek by mi powiedział: - a po co Ci te pierduły? a to co to ( tu by wąchał -ogladał itp.) Potem odchodząc by powiedział: - kobiety to uwielbiają takie badziewia, pierdułki... Ja sobie takie cacka będe kupowała jak będę dekorowała domek A swego czasu miałam tak: - a to świeczuszki rózne -olejki itp. Oststnio rzadko chodzę (może i Bogu dzięki) po takich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 24.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Perłóweczko! Jak tam "wyczekiwanie odbiorowe"?? Chcą czegoś jeszcze od Was? U nas póki co cisza. Marcin dzwonił w piątek - wszystko jest.... teraz tylko... przyjdą/nie przyjdą na kontrolę ale spoko - mają jeszcze 7,5 dnia roboczego na decyzję bo ja 3 października o 8 rano jestem u nich po papiery odbiorowe i wtedy mogą mnie pocałować Ja po te papiery bym była już po 7-mej Aaaaaaaaaa urzędy od 8-mej -to nic stałabym jak za kiełbasą pod urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa... No i niech lepiej nie całują potem... bo wiesz..mąż i te sprawy... No i oczywiście źle spojrzałam na kalendarz, bo 3 jest sobota 5 października lecę po papiery... i mam (dostałam) propozycję opijania... no to uwaga... nas troje - Jacuś - główny cudotwórca naszego cuda tzn. domku l) + małż szanowny + ja... trzy flaszki na parapecie (jak to Jacek określił - żeby się nie spić, ale napić ) + zagrycha... łoooo matko... cienko to widzę.... bo ja w życiu wódki w gębie nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 24.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Perłóweczko! Jak tam "wyczekiwanie odbiorowe"?? Chcą czegoś jeszcze od Was? U nas póki co cisza. Marcin dzwonił w piątek - wszystko jest.... teraz tylko... przyjdą/nie przyjdą na kontrolę ale spoko - mają jeszcze 7,5 dnia roboczego na decyzję bo ja 3 października o 8 rano jestem u nich po papiery odbiorowe i wtedy mogą mnie pocałować Ja po te papiery bym była już po 7-mej Aaaaaaaaaa urzędy od 8-mej -to nic stałabym jak za kiełbasą pod urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa... No i niech lepiej nie całują potem... bo wiesz..mąż i te sprawy... no Miśka! mogę Ci obiecać, że będę na tym forum, póki nie odbierzesz domu i koniecznie chcę zobaczyć zdjęcie, jak stoisz o 7 rano pod urzędem! Proszę mi tu uroczystą przysięgę składać, że zdjęcie będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja po te papiery bym była już po 7-mej Aaaaaaaaaa urzędy od 8-mej -to nic stałabym jak za kiełbasą pod urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa... No i niech lepiej nie całują potem... bo wiesz..mąż i te sprawy... HIiiiiiiiiiii a myślisz ja to bym inaczej zrobiła hahaahaa..... ale mam za daleko ale narazieeee......siedzę cichutkoooo jak myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mam (dostałam) propozycję opijania... no to uwaga... nas troje - Jacuś - główny cudotwórca naszego cuda tzn. domku l) + małż szanowny + ja... trzy flaszki na parapecie (jak to Jacek określił - żeby się nie spić, ale napić ) + zagrycha... łoooo matko... cienko to widzę.... bo ja w życiu wódki w gębie nie miałam kochana ho ho ..... przy takiej okazji to trzeba koniecznie się napić choć troszkę potem pokarzesz im kto tu rządziiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no Miśka! mogę Ci obiecać, że będę na tym forum, póki nie odbierzesz domu i koniecznie chcę zobaczyć zdjęcie, jak stoisz o 7 rano pod urzędem! Proszę mi tu uroczystą przysięgę składać, że zdjęcie będzie!! czuje ze to będzie dość duże wydarzenie historyczne juz to widze jak miska czeka przed urzędem o 7 rano...... przebierając nóżkami no i ja czekam na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 To mój pierwszy post dzisiaj,bo wczoraj zdenerwowałam się i przestałam pisać .....bo kilka razy sobie przygotowałam dłuuuuugie posty.....a tu dooopa nio więc dziś nadrobię .....chyba,że dalej ten głupi błąd wyskakuje......... Dziewczyny,ależ Wy musicie być podekscytowane :D jak będziecie jechać odebrać,to kniecznie aparacik i świeże zdjątka tu zamieścić proszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no Miśka! mogę Ci obiecać, że będę na tym forum, póki nie odbierzesz domu i koniecznie chcę zobaczyć zdjęcie, jak stoisz o 7 rano pod urzędem! Proszę mi tu uroczystą przysięgę składać, że zdjęcie będzie!! czuje ze to będzie dość duże wydarzenie historyczne juz to widze jak miska czeka przed urzędem o 7 rano...... przebierając nóżkami no i ja czekam na zdjęcie Ja to bym namiot sobie rozłozyła przed urzędem :lol:.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że to czy to jest przypieczętowanie obietnicy fotek z oczekiwania od 7 po odbiór papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts