Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol:

mam nadzieję, że to czy to jest przypieczętowanie obietnicy fotek z oczekiwania od 7 po odbiór papierów ;)

Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Ja to 7-ma rano a chciałbym zobaczyć Izę z namiotem pod Urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... o rany....ahahaaaaaaa... By sobie pomyśleli -przyszła strajkować ahahaaaaaa

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam nadzieję, że to czy to jest przypieczętowanie obietnicy fotek z oczekiwania od 7 po odbiór papierów ;)

Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Ja to 7-ma rano a chciałbym zobaczyć Izę z namiotem pod Urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... o rany....ahahaaaaaaa... By sobie pomyśleli -przyszła strajkować ahahaaaaaa

dobra, dobra, nie wal tu ściemy i nie wykręcaj się.. jak to mawia mój kumpel: dobra ściema nie jest zła ;) :p

Cześć Gosia

Miałam się położyć bo padam - ale włożyłam zapałki w powieki :lol: i przyleciałam cię odwiedzić :wink:

Uśmiałam się z hasła Izy o trzech ulubionych zwierzętach kobiety :lol: :lol: :lol: .....mi by w zupełności wystarczył osioł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to i reszta by była :wink:

No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała :lol:

Miałam się położyć bo padam - ale włożyłam zapałki w powieki :lol: i przyleciałam cię odwiedzić :wink:

ciągnie ciągnie...... :lol:

Uśmiałam się z hasła Izy o trzech ulubionych zwierzętach kobiety :lol: :lol: :lol: .....mi by w zupełności wystarczył osioł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to i reszta by była :wink:

no...osiołek by się przydał ale teraz trudno takiego znaleść :o

No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała :lol:

ja tez czekam :o

ciągnie ciągnie...... :lol:

no...osiołek by się przydał ale teraz trudno takiego znaleść :o

Ojjj ciągnie do dzienniczków ciągnie :lol::lol:.....ja nawet w pracy myślę,co tam już napisałyście....:lol::o....jak na przerwie dzwonię do Męża,to pytam,czy jakieś maile przyszły :o:lol:....a on zawsze mówi,że te nasze pierdoły znowu :lol::lol:

No a osiolka to rzeczywiście ciężko dzisiaj znaleźć....:roll:....może dlatego,że my takie samowystarczalne teraz....:o:lol:

Ojjj ciągnie do dzienniczków ciągnie :lol::lol:.....ja nawet w pracy myślę,co tam już napisałyście....:lol::o....jak na przerwie dzwonię do Męża,to pytam,czy jakieś maile przyszły :o:lol:....a on zawsze mówi,że te nasze pierdoły znowu :lol::lol:

Oj, powinnaś dać burę mężowi! ;) przecież my tu o samych ważnych i poważnych sprawach rozmawiamy ;)

No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała

:o :o :o

Ja jestem od godziny 7-mej :wink:

Namiot ma wziąć inna -mnie z namiotem oj ne ne....

Tylko kiedy to będzie -ten odbiór itp.

Jeszcze jedno mam pytanko (a może i dwa), to ja mam rozumieć, że :

- odbiór najpierw jest przez kominiarza, jest kier. bud. przy tym, z wodociągów itp. ?

To tez jakaś kaska jest im płacona za ich pieczątki, że wsio jest w domku ok?

Bo jak pisała Ola, to potem jeścio jest geodeta -co te mapki przyłączy zaznacza -to kolejny koszt... Ile było u Was...Olu i Gosiu?

Gdy są te papiery to się składa... i jeszcze inni na kontrol mogą mi przyjść...

Dobrze paniała ja?

Nie martwcie się....:lol::lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol::lol::lol:......burę oczywiście hahahahaha :o:lol::lol::lol:

nasze rozmowe budowlane są bezcenne :wink:

Tyż tak godom...

Potem dzienniki będziemy i komentarze kopiować, by wnuwkom pokazać :lol:

i mówić będziemy:

- patrz a tutaj babcia z dziadkiem układa folię na dnie przyszłego stawu :wink:

- patrz a tutaj gdy babcia z dziadkiem była na budowie... o widać jak dziadek jest przy naszej elewacji z klinkieru, a babcia opuszcza rolety...

- patrz wnuczku, tutaj babcia na zdjęciu ... o rany znowu miałam jeden but taki, a drugi taki... :o ale to nic w tle nasza dachówka...

- patrz wnuczku a tutaj babcia przy naszym Skrzacie i jeszcze wystaje bednarka...

- patrz wnuczku a tutaj babci wanna, dziadek obłozył ją ładnie...

- patrz a tutaj górale wystrugali love i serduszko ze strzałą na belce -ale której to ja i dziadzio tylko wiemy...

- patrz wnuczku jak babcia hasała po dachu kiedyś :o

- patrz jak babcia w pokoikach wymalowała ściany i jakie namalowała kwiaty, trawkę i te wróżki, a tu pociąg...

Nie martwcie się....:lol::lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol::lol::lol:......burę oczywiście hahahahaha :o:lol::lol::lol:

nasze rozmowe budowlane są bezcenne :wink:

Tyż tak godom...

Potem dzienniki będziemy i komentarze kopiować, by wnuwkom pokazać :lol:

i mówić będziemy:

- patrz a tutaj babcia z dziadkiem układa folię na dnie przyszłego stawu :wink:

- patrz a tutaj gdy babcia z dziadkiem była na budowie... o widać jak dziadek jest przy naszej elewacji z klinkieru, a babcia opuszcza rolety...

- patrz wnuczku, tutaj babcia na zdjęciu ... o rany znowu miałam jeden but taki, a drugi taki... :o ale to nic w tle nasza dachówka...

- patrz wnuczku a tutaj babcia przy naszym Skrzacie i jeszcze wystaje bednarka...

- patrz wnuczku a tutaj babci wanna, dziadek obłozył ją ładnie...

- patrz a tutaj górale wystrugali love i serduszko ze strzałą na belce -ale której to ja i dziadzio tylko wiemy...

- patrz wnuczku jak babcia hasała po dachu kiedyś :o

- patrz jak babcia w pokoikach wymalowała ściany i jakie namalowała kwiaty, trawkę i te wróżki, a tu pociąg...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: splułam monitor :lol: :lol: :lol: :lol: Miśka ty jesteś nie do wyjeb .........nia :lol: :lol: :lol: no zaraz walnę ze śmiechu....

-popatrz wnusiu jakie babusia piękne skrzyneczki z palet wymościła widzisz wnusiu "miało się talent".......

Ciekawe która taka mądra była i w dwóch różnych butach poszła :o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

splułam monitor Miśka ty jesteś nie do wyjeb .........nia no zaraz walnę ze śmiechu....

-popatrz wnusiu jakie babusia piękne skrzyneczki z palet wymościła widzisz wnusiu "miało się talent".......

Ciekawe która taka mądra była i w dwóch różnych butach poszła

Ma się ten łeb -jak sklep - :lol: :lol: :lol: Łeb do głupot :wink: :lol:

Też się zastanawiam, która to te skrzynki w dodatku z palet zrobiła :roll:

a to buty -to HIT ROKU - ahahaaaaaaaaaaaaaaaa... :lol: :lol: :lol: