taka_ja taki_on 25.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że to czy to jest przypieczętowanie obietnicy fotek z oczekiwania od 7 po odbiór papierów Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ja to 7-ma rano a chciałbym zobaczyć Izę z namiotem pod Urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... o rany....ahahaaaaaaa... By sobie pomyśleli -przyszła strajkować ahahaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mam nadzieję, że to czy to jest przypieczętowanie obietnicy fotek z oczekiwania od 7 po odbiór papierów Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ja to 7-ma rano a chciałbym zobaczyć Izę z namiotem pod Urzędem ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... o rany....ahahaaaaaaa... By sobie pomyśleli -przyszła strajkować ahahaaaaaa dobra, dobra, nie wal tu ściemy i nie wykręcaj się.. jak to mawia mój kumpel: dobra ściema nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam:) co tam nowego słychowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam:) co tam nowego słychowac?? witam u nas spokój bo trwa ciszaaaaa odbiorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Gosia Miałam się położyć bo padam - ale włożyłam zapałki w powieki i przyleciałam cię odwiedzić Uśmiałam się z hasła Izy o trzech ulubionych zwierzętach kobiety .....mi by w zupełności wystarczył osioł to i reszta by była No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Miałam się położyć bo padam - ale włożyłam zapałki w powieki i przyleciałam cię odwiedzić ciągnie ciągnie...... Uśmiałam się z hasła Izy o trzech ulubionych zwierzętach kobiety .....mi by w zupełności wystarczył osioł to i reszta by była no...osiołek by się przydał ale teraz trudno takiego znaleść No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała ja tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Miałam się położyć bo padam - ale włożyłam zapałki w powieki i przyleciałam cię odwiedzić ciągnie ciągnie...... Uśmiałam się z hasła Izy o trzech ulubionych zwierzętach kobiety .....mi by w zupełności wystarczył osioł to i reszta by była no...osiołek by się przydał ale teraz trudno takiego znaleść Ojjj ciągnie do dzienniczków ciągnie :lol:.....ja nawet w pracy myślę,co tam już napisałyście........jak na przerwie dzwonię do Męża,to pytam,czy jakieś maile przyszły :lol:....a on zawsze mówi,że te nasze pierdoły znowu :lol: No a osiolka to rzeczywiście ciężko dzisiaj znaleźć........może dlatego,że my takie samowystarczalne teraz....:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 mykam spać..... dzięki za miłe towarzystwo Jutro nie zasiądę bo teście przyjeżdżają, więc jak znam życie to będzie ciutkę do nadrobienia jak następnym razem wpadnę na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To dobrej nocki i udanego spotkania z teściami :lol: I mąż ma założyć nową koszulę......koniecznie!! :lol::lol: bo inaczej się tam przejedziemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ojjj ciągnie do dzienniczków ciągnie :lol:.....ja nawet w pracy myślę,co tam już napisałyście........jak na przerwie dzwonię do Męża,to pytam,czy jakieś maile przyszły :lol:....a on zawsze mówi,że te nasze pierdoły znowu :lol: Oj, powinnaś dać burę mężowi! przecież my tu o samych ważnych i poważnych sprawach rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oj, powinnaś dać burę mężowi! przecież my tu o samych ważnych i poważnych sprawach rozmawiamy dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Oj, powinnaś dać burę mężowi! przecież my tu o samych ważnych i poważnych sprawach rozmawiamy dokładnie Nie martwcie się....:lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol:......burę oczywiście hahahahaha :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nie martwcie się....:lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol:......burę oczywiście hahahahaha :lol::lol: nasze rozmowe budowlane są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 nasze rozmowe budowlane są bezcenne Oczywiście toż to wspomnienia nieodłącznie związane z naszymi budowami ....kiedyś będziemy sobie jeszcze wspominać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 No Miśka z namiotem czy bez, zdjęcie też bym chętnie oblukała Ja jestem od godziny 7-mej Namiot ma wziąć inna -mnie z namiotem oj ne ne.... Tylko kiedy to będzie -ten odbiór itp. Jeszcze jedno mam pytanko (a może i dwa), to ja mam rozumieć, że : - odbiór najpierw jest przez kominiarza, jest kier. bud. przy tym, z wodociągów itp. ? To tez jakaś kaska jest im płacona za ich pieczątki, że wsio jest w domku ok? Bo jak pisała Ola, to potem jeścio jest geodeta -co te mapki przyłączy zaznacza -to kolejny koszt... Ile było u Was...Olu i Gosiu? Gdy są te papiery to się składa... i jeszcze inni na kontrol mogą mi przyjść... Dobrze paniała ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie martwcie się....:lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol:......burę oczywiście hahahahaha :lol::lol: nasze rozmowe budowlane są bezcenne Tyż tak godom... Potem dzienniki będziemy i komentarze kopiować, by wnuwkom pokazać i mówić będziemy: - patrz a tutaj babcia z dziadkiem układa folię na dnie przyszłego stawu - patrz a tutaj gdy babcia z dziadkiem była na budowie... o widać jak dziadek jest przy naszej elewacji z klinkieru, a babcia opuszcza rolety... - patrz wnuczku, tutaj babcia na zdjęciu ... o rany znowu miałam jeden but taki, a drugi taki... ale to nic w tle nasza dachówka... - patrz wnuczku a tutaj babcia przy naszym Skrzacie i jeszcze wystaje bednarka... - patrz wnuczku a tutaj babci wanna, dziadek obłozył ją ładnie... - patrz a tutaj górale wystrugali love i serduszko ze strzałą na belce -ale której to ja i dziadzio tylko wiemy... - patrz wnuczku jak babcia hasała po dachu kiedyś - patrz jak babcia w pokoikach wymalowała ściany i jakie namalowała kwiaty, trawkę i te wróżki, a tu pociąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A ja podejmę pytanie Miśki w sprawie odbioru,czy to prawda,że może przyjść jakaś kontrola do domu i sprawdzić,czy nie mieszkamy bez odbioru i że to grozi wysoką grzywną. Słyszałam niedawno o takim przypadku i pytam się czy to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie martwcie się....:lol:....za każdym razem mu się dostawało i dostaje :lol:......burę oczywiście hahahahaha :lol::lol: nasze rozmowe budowlane są bezcenne Tyż tak godom... Potem dzienniki będziemy i komentarze kopiować, by wnuwkom pokazać i mówić będziemy: - patrz a tutaj babcia z dziadkiem układa folię na dnie przyszłego stawu - patrz a tutaj gdy babcia z dziadkiem była na budowie... o widać jak dziadek jest przy naszej elewacji z klinkieru, a babcia opuszcza rolety... - patrz wnuczku, tutaj babcia na zdjęciu ... o rany znowu miałam jeden but taki, a drugi taki... ale to nic w tle nasza dachówka... - patrz wnuczku a tutaj babcia przy naszym Skrzacie i jeszcze wystaje bednarka... - patrz wnuczku a tutaj babci wanna, dziadek obłozył ją ładnie... - patrz a tutaj górale wystrugali love i serduszko ze strzałą na belce -ale której to ja i dziadzio tylko wiemy... - patrz wnuczku jak babcia hasała po dachu kiedyś - patrz jak babcia w pokoikach wymalowała ściany i jakie namalowała kwiaty, trawkę i te wróżki, a tu pociąg... splułam monitor Miśka ty jesteś nie do wyjeb .........nia no zaraz walnę ze śmiechu.... -popatrz wnusiu jakie babusia piękne skrzyneczki z palet wymościła widzisz wnusiu "miało się talent"....... Ciekawe która taka mądra była i w dwóch różnych butach poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzien doberek z rana i miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 splułam monitor Miśka ty jesteś nie do wyjeb .........nia no zaraz walnę ze śmiechu.... -popatrz wnusiu jakie babusia piękne skrzyneczki z palet wymościła widzisz wnusiu "miało się talent"....... Ciekawe która taka mądra była i w dwóch różnych butach poszła Ma się ten łeb -jak sklep - Łeb do głupot Też się zastanawiam, która to te skrzynki w dodatku z palet zrobiła a to buty -to HIT ROKU - ahahaaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts