taka_ja taki_on 27.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzien doberek z rana i miłej niedzieli Dzień dobry Jessi Ja również zyczę Tobie udanej niedzieli i dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 O zaczęłam kolejną stronkę Tra la la.... a tak w ogóle to Niedziela, miałam dzisiaj wstać minimum o 9-tej, ale kto to mnie obudził??? Tylko fakt kawusię przyniósł..hmmmmmmmm... mam wrażenie, że on chory jest jak wstanie a ja spię, to żeby zjeby nie dostać to kawusię przyniesie i cmoka głosno, abym się obudziła Ale to takie moje wrażenie teraz, bo tak na serio to lubię, ba uwielbiam bym obudziona kawusią do łóżeczka... A że jemu sie nudzi... Tylko dzisiaj cóś mam katar i kicham... Któa mi to cholerstowo sprzedała? Zaraz zaraz, która to była podziębiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam witam niedzielnie :D Tylko dzisiaj cóś mam katar i kicham... Któa mi to cholerstowo sprzedała? Zaraz zaraz, która to była podziębiona Hmmmm tak sobie właśnie myslałam,że skoro ode mnie tak szybko poszło choróbsko,to znaczy,że na kogoś innego musiało przejść :o.....kurczę,nie wiedziałam,że wirtualnie też można zarażać :oops: Ale tak serio,to mam nadzieję,że to tylko słabe przeziębienie i szybko minie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzień dobry kochaniutkie w to piękne, upalne niedzienne popołudnie jak na końcówkę września pogoda cudna, upał teście pojechali i..... jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 O zaczęłam kolejną stronkę Tra la la.... a tak w ogóle to Niedziela, miałam dzisiaj wstać minimum o 9-tej, ale kto to mnie obudził??? Tylko fakt kawusię przyniósł..hmmmmmmmm... mam wrażenie, że on chory jest jak wstanie a ja spię, to żeby zjeby nie dostać to kawusię przyniesie i cmoka głosno, abym się obudziła Ale to takie moje wrażenie teraz, bo tak na serio to lubię, ba uwielbiam bym obudziona kawusią do łóżeczka... A że jemu sie nudzi... ciesz się, że sam wstaje... ja swojego z dziećmi musimy wołami ścigać z łóżka Tylko dzisiaj cóś mam katar i kicham... Któa mi to cholerstowo sprzedała? Zaraz zaraz, która to była podziębiona zdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Rano kichałam, katar -a teraz narazie spokój z katarem Dziękuję za życzenie zdrówka, bo teraz będzie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ciesz się, że sam wstaje... ja swojego z dziećmi musimy wołami ścigać z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ,czy to prawda,że może przyjść jakaś kontrola do domu tak to prawda kiedy składasz wszystkie potrzebne papiery do urzędu to oni mają czas 21 dni na sprwdzenie domu - ewentualnie musisz cosik jescze doniesc jezeli w czasie 21 dni nie zjawią się u ciebie to ty myk ... ubierasz tramki i lecisz rano o 7 pod urząd . czekasz grzecznie az otworzą i wtedy mogą cie juz cmoknąć hm... gdzieś mówisz do Pani : - no paniusiu proszę mnie tu świsteczek wypisać ze domek odebrany i gotowy do zamieszkania - potem to juz ino parapetówa i zapraszasz wszystkie laseczki z kółka na potańcówkę i wywarzanie parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czy mogą sprawdzić,czy nie mieszkamy bez odbioru i że to grozi wysoką grzywną. Słyszałam niedawno o takim przypadku i pytam się czy to możliwe mogą a w szczególności jak cie jakiś życzliwy podpier..do..li ze sobie juz pomieszkujesz ale zawsze mozesz im powiedziec ze budowy pilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ,czy to prawda,że może przyjść jakaś kontrola do domu tak to prawda kiedy składasz wszystkie potrzebne papiery do urzędu to oni mają czas 21 dni na sprwdzenie domu - ewentualnie musisz cosik jescze doniesc jezeli w czasie 21 dni nie zjawią się u ciebie to ty myk ... ubierasz tramki i lecisz rano o 7 pod urząd . czekasz grzecznie az otworzą i wtedy mogą cie juz cmoknąć hm... gdzieś mówisz do Pani : - no paniusiu proszę mnie tu świsteczek wypisać ze domek odebrany i gotowy do zamieszkania - potem to juz ino parapetówa i zapraszasz wszystkie laseczki z kółka na potańcówkę i wywarzanie parapetów bezwarunkowo ,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało a my moja droga Perłóweczko zapewne się spotkamy,bo mieszkać będziemy niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 czy mogą sprawdzić,czy nie mieszkamy bez odbioru i że to grozi wysoką grzywną. Słyszałam niedawno o takim przypadku i pytam się czy to możliwe mogą a w szczególności jak cie jakiś życzliwy podpier..do..li ze sobie juz pomieszkujesz ale zawsze mozesz im powiedziec ze budowy pilnujesz zawsze może się znaleźć jakaś życzliwa dusza ,oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej dziewczynki wy moje! Mam nadz.,że nie zstanę tu publicznie zlinczowana za moją "dość" długa nieobecność Ale tak na prawde to jakos duzo mi ostatnio obowiązków sie naszło.Szkoła sie zacęło a co za tym idzie odrabanie lekcji,zawożenie,przywożenie,to jakis,obad to zakupy.No i starszy zapisał się na karte 2 razy w tygodniu i tez trzeba odprowadzic,przyprowadić.Pozatym jakis dentysta po drodzę się nawinął,a i nas choróbsko tez dopadło jak taka_ja & taki_on:) a mały oczywiście od razu na antybiotyk bo zaraz na oskrzela jemu idze... Noi tak to jakoś leci dzien za dniem.A póki jeszcze ciepło jest i fajnie,to duzo na polku jesteśmy bo szkoda marnować pogody A u mnie z nowości to tyle,że jutro wchodza elewację robic !!!! Wreszcie jakby nie było...ale maja przyjśc jutro a my jeszcze z kolorem kombinujemy W sumie to mamy wybrany,ale inne opcje tez sparwdzamy . A co do inwentaryzacji,czyli odbioru domu to ja sobie nie przypominam,żeby u nas ktoś był... Zreszta tak to jest w małych miasteczkach,zna sie każdy z każdym i raczej problemów nie ma.Ale jak sasia jest jakis wredny to faktyczne jak zgłosi,że ktoś mieszka bez odbioru to może byc "problemas"... Na szczeście u nas sąsiedzi są ok i nikt nas nie wydał Dobra,ja lecę i pewnie zaglądac będę,ale jeszcze nie wiem czy z ukrycia tajniacko,czy tak legalnie na widoku Nooooo,a na parapetówkę z panem kanarkiem to i ja sie załapuję!!!! Co tam,że daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A$IA jak miło,ze sie odezwałaś w końcu Źle,że jesień niesie za sobą wszelkie choróbska,ale co nas nie zabije ,to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Wiem,wiem,że wkońcu A z tym wzmocnieniem to mam nadz.A przynajmniej chciałbym,żeby małego oszcędziło bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko Jesli o mnie chodzi to: ob do wiosny!!!! (a najlepiej do lata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam !!!! co tam słychac w poniedziałek?? jak po wekeendzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a gdzie gospodyni najadła się cepelinów Miśki i teraz nie ma siły dojść do kompa,czy też wypisuje się z kimś innym oprócz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Wiitaj A$IA to faktycznie jak mały odrazu ma oskrzela chore -no przerąbane...ale fajnie, że uczeszcza na zajęcia karate Nu i zaglądaj nie z ukrycia... Nu i domek będzie miał swój kolorek, jak zrobią elewację Zdrówka zycze, mi jakos przeszło, ale kicham czasami i dzisiaj coś głosik miałam zachrypnięty Ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a gdzie gospodyni najadła się cepelinów Miśki i teraz nie ma siły dojść do kompa,czy też wypisuje się z kimś innym oprócz nas Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Kurcze nu może i najadła się, ale by doszła...chocby na czworaka... Toz to widzisz, że latawica..lata gdzieś po FM... Członka nowego szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 28.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Perłóweczko u Ciebie to ja nie nadążam, tyle się dzieje Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 puk, puk....... gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts