Perłóweczka 29.09.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 puk, puk....... gdzie jesteś?? jestem witam o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Toz to widzisz, że latawica..lata gdzieś po FM... Członka nowego szuka Alata lata ....bo ty nas olałaś i tance wyczyniałaś akrobacyjne zamiast z nami werbować nowego członka do klubu wiesz ze członków nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Perłóweczko u Ciebie to ja nie nadążam, tyle się dzieje Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy Pozdrawiam serdecznie miło Cię widzieć Gosiu po długiej nieobecności jak wrzucisz nowe fotki to wszystko będzie Ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a gdzie gospodyni najadła się cepelinów Miśki i teraz nie ma siły dojść do kompa,czy też wypisuje się z kimś innym oprócz nas jestem wczoraj bardzo się spracowałam i nie było siły na fm ale cepelinków jeszcze nie miałam czasu robić ale napewno niedługo zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hej dziewczynki wy moje! Hejjjjjjjjj wreszcie się zjawiłaś wiemy ze duzo we wrzesniu jest zajęc i trudno sie zebrac po wakacjach ale my cierpliwe babki jestesmy i czekamy elewacja hm.... to powiem ze jestem bardzo ciekawa co tam Asienka wymysliła pewnie cudoooooo Aniucha tez zaczęła elewacje , to będziemy miały co oglądać wracajcie do zdrówka kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało kanarek jak sie nie myle to miał żółtą doopcieeeeee ale nie wazne bo i tak majty w dół idą a my moja droga Perłóweczko zapewne się spotkamy,bo mieszkać będziemy niedaleko koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 29.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Perłóweczko u Ciebie to ja nie nadążam, tyle się dzieje Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy Pozdrawiam serdecznie My też mieszkamy bez ale jeszcze tylko 3,5 dnia roboczego Trochę nerwów jednak jest - u nas potrzebują do tego masę papierów, ale jak to nasz architekt mówi: "Każdy kryje się jak może " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Toz to widzisz, że latawica..lata gdzieś po FM... Członka nowego szuka Alata lata ....bo ty nas olałaś i tance wyczyniałaś akrobacyjne zamiast z nami werbować nowego członka do klubu wiesz ze członków nigdy za wiele Hahahahahahahahaha ale się uśmiałam :lol::lol:....normalnie łzy w oczach mam :lol:.....człowiek to ma skojarzenia :lol:.....a myślałam,że w naszym klubie to tylko członkinie :lol::lol:.....ale i członek jakiś też się może dołączyć hahahah :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało kanarek jak sie nie myle to miał żółtą doopcieeeeee ale nie wazne bo i tak majty w dół idą :lol:.....to u której najpierw taką parapetówę szykujemy? :lol:....tylko jak się pozbyć małżków........na jaką delegację ich wysłać czy co? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Perłóweczko u Ciebie to ja nie nadążam, tyle się dzieje Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy Pozdrawiam serdecznie My też mieszkamy bez ale jeszcze tylko 3,5 dnia roboczego Trochę nerwów jednak jest - u nas potrzebują do tego masę papierów, ale jak to nasz architekt mówi: "Każdy kryje się jak może " Dziewczynki,to widzę,że ja to podekscytowanie związane z lotem do domku,a Wy to z odbiorem domku :D....Gosie jeszcze kilka dni i będzie odbiór!! :D....w poniedziałek,choćby nie wiem co,to zaglądnę do dzienników i sprawdzę co i jak u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało kanarek jak sie nie myle to miał żółtą doopcieeeeee ale nie wazne bo i tak majty w dół idą :lol:.....to u której najpierw taką parapetówę szykujemy? :lol:....tylko jak się pozbyć małżków........na jaką delegację ich wysłać czy co? :lol: Ahahaaaaaaaaaaaaa... gacie w dół... ahahaaaaaaaaa no tak... Oj kobietki trzymam kciuki z tym odbiorem Małzowie sami by uciekli, po kilku piskach i smiechach ahahaaaaaaaaaaaaaa... Na delegację? Nie fiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 co tam porabiacie dziewczynki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Perłoweczka napisała -do Miski: Alata lata ....bo ty nas olałaś i tance wyczyniałaś akrobacyjne zamiast z nami werbować nowego członka do klubu wiesz ze członków nigdy za wiele Ale te akrobacje przed członkiem członka -ptfu co ja piszę to robiłam nie tego dzionka, ja wtedy jak romansowałyście z członkiem -to czytałam dzienniki... Grzeszna byłam wtedy -ptfu grzeczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 co tam porabiacie dziewczynki?? a wróciłam z budowy i stwierdziłam, że FM to biegun dodatni a ja ujemny -bo strasznie mnie tu ciągnie Zmarzłam dzisiaj -tak zimno się zrobiło... Niedługo wskakuję do łóżeczka... muszę się pogrzać, tym bardziej, że juz katar mnie łapał... W międzyczasie oglądam program o szczurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 pogoda coraz gorsza, w mieszkaniach robi sie chłodno juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 pogoda coraz gorsza, w mieszkaniach robi sie chłodno juz Och zimno zimno ... brrrrrrr bo dzwonili rodzice i mówią o jak zimno czy mozecie nam włączyć ogrzewanie hm hm ... ja w irlandii i mam im właczyc ogrzewanie przez telefon odbył się instruktarz włączenia całej elektryki , pstryczków dziś właśnie rozpoczął się sezon grzewczy pompy ruszyły z pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 MOI KOCHANI CZŁONKOWIE OGŁASZAM ŻE MÓJ DOMEK JEST GOTOWY DO ZAMIESZKANIA DOSTAŁAM EMAILA OD PANI ZAJMUJĄCEJ SIĘ MOIMI PAPIERAMI I NAPISAŁA ZE WSZYSTKIE PAPIERY SĄ U NIEJ DO ODEBRANIA MOZEMY SIĘ WPROWADZAĆ ODBIÓR GOTOWY chyba musiała wczesniej te papiery złożyc jezeli odbiór jest gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 kurcze zle to trochę napisałam nie pokolei najpierw miałam napisac o odbiorze a potem o rozpoczęciu sezonu grzewczego cichoooooooooooooooo ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! [/i] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts