Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:wink: Perłóweczko u Ciebie to ja nie nadążam, tyle się dzieje :)

Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy :)

Pozdrawiam serdecznie :)

miło Cię widzieć Gosiu po długiej nieobecności :wink:

jak wrzucisz nowe fotki to wszystko będzie Ci wybaczone :wink:

Hej dziewczynki wy moje! :D

Hejjjjjjjjj :wink:

wreszcie się zjawiłaś :o

wiemy ze duzo we wrzesniu jest zajęc i trudno sie zebrac po wakacjach :cry:

ale my cierpliwe babki jestesmy i czekamy :wink:

elewacja :o hm.... to powiem ze jestem bardzo ciekawa co tam Asienka wymysliła :o pewnie cudoooooo

Aniucha tez zaczęła elewacje , to będziemy miały co oglądać :wink:

wracajcie do zdrówka kochani :wink:

,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku :lol: .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało :lol:

kanarek jak sie nie myle to miał żółtą doopcieeeeee :roll: ale nie wazne bo i tak majty w dół idą :lol: :lol: :lol:

a my moja droga Perłóweczko zapewne się spotkamy,bo mieszkać będziemy niedaleko :D

koniecznie :wink:

Tez sie zastanawiamy jak to bedzie z odbiorem, nasi sąsiedzi wszyscy mieszkają narazie bez, zobaczymy :)

My też mieszkamy bez :( ale jeszcze tylko 3,5 dnia roboczego :D 8)

Trochę nerwów jednak jest - u nas potrzebują do tego masę papierów, ale jak to nasz architekt mówi: "Każdy kryje się jak może " ;)

Toz to widzisz, że latawica..lata gdzieś po FM...

Członka nowego szuka :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alata lata ....bo ty nas olałaś i tance wyczyniałaś akrobacyjne zamiast z nami werbować nowego członka do klubu :wink: wiesz ze członków nigdy za wiele :lol: :lol: :lol:

Hahahahahahahahaha ale się uśmiałam :lol::lol::lol::lol:....normalnie łzy w oczach mam :lol::lol::lol:.....człowiek to ma skojarzenia :oops::lol::lol:.....a myślałam,że w naszym klubie to tylko członkinie :lol::lol::wink::lol::lol:.....ale i członek jakiś też się może dołączyć hahahah :lol::lol::lol::wink:

,tylko nie mogę zapomnieć o tym zielonym kanarku :lol: .Ale to jak małż pojedzie gdzieś,co by mi w kompleksa nie wpadł,albo uzna,że babie ze szczęścia pare klepek się obluzowało :lol:

kanarek jak sie nie myle to miał żółtą doopcieeeeee :roll: ale nie wazne bo i tak majty w dół idą :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:.....to u której najpierw taką parapetówę szykujemy? :lol::lol::lol:....tylko jak się pozbyć małżków....:roll:....na jaką delegację ich wysłać czy co? :roll::lol::lol:

My też mieszkamy bez :( ale jeszcze tylko 3,5 dnia roboczego :D 8)

Trochę nerwów jednak jest - u nas potrzebują do tego masę papierów, ale jak to nasz architekt mówi: "Każdy kryje się jak może " ;)

Dziewczynki,to widzę,że ja to podekscytowanie związane z lotem do domku,a Wy to z odbiorem domku :D:D....Gosie jeszcze kilka dni i będzie odbiór!! :D:D....w poniedziałek,choćby nie wiem co,to zaglądnę do dzienników i sprawdzę co i jak u Was :D

:lol::lol::lol:.....to u której najpierw taką parapetówę szykujemy? :lol::lol::lol:....tylko jak się pozbyć małżków....:roll:....na jaką delegację ich wysłać czy co? :roll::lol::lol:

Ahahaaaaaaaaaaaaa...

gacie w dół... ahahaaaaaaaaa no tak...

Oj kobietki trzymam kciuki z tym odbiorem :wink:

Małzowie sami by uciekli, po kilku piskach i smiechach ahahaaaaaaaaaaaaaa...

Na delegację? :roll: Nie fiem...

Perłoweczka napisała -do Miski:

Alata lata ....bo ty nas olałaś i tance wyczyniałaś akrobacyjne zamiast z nami werbować nowego członka do klubu wiesz ze członków nigdy za wiele

Ale te akrobacje przed członkiem członka -ptfu co ja piszę to robiłam nie tego dzionka, ja wtedy jak romansowałyście z członkiem -to czytałam dzienniki... Grzeszna byłam wtedy -ptfu grzeczna...

:lol: :lol: :lol:

co tam porabiacie dziewczynki?? :wink:

a wróciłam z budowy i stwierdziłam, że FM to biegun dodatni a ja ujemny -bo strasznie mnie tu ciągnie :wink:

Zmarzłam dzisiaj -tak zimno się zrobiło... Niedługo wskakuję do łóżeczka... muszę się pogrzać, tym bardziej, że juz katar mnie łapał... :evil:

W międzyczasie oglądam program o szczurach... :wink:

pogoda coraz gorsza, w mieszkaniach robi sie chłodno juz :( :(

Och zimno zimno ... brrrrrrr bo dzwonili rodzice i mówią o jak zimno czy mozecie nam włączyć ogrzewanie :roll:

hm hm ... ja w irlandii i mam im właczyc ogrzewanie :lol:

przez telefon odbył się instruktarz włączenia całej elektryki , pstryczków :o

dziś właśnie rozpoczął się sezon grzewczy 8)

pompy ruszyły z pełną parą :wink:

MOI KOCHANI CZŁONKOWIE :wink:

OGŁASZAM ŻE MÓJ DOMEK JEST GOTOWY DO ZAMIESZKANIA :o

DOSTAŁAM EMAILA OD PANI ZAJMUJĄCEJ SIĘ MOIMI PAPIERAMI I NAPISAŁA ZE WSZYSTKIE PAPIERY SĄ U NIEJ DO ODEBRANIA

MOZEMY SIĘ WPROWADZAĆ :p :p :p

ODBIÓR GOTOWY :lol: 8) :lol:

chyba musiała wczesniej te papiery złożyc jezeli odbiór jest gotowy :roll: