Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I co sie dziwić,że nie moge nadąrzyć za waszymi wpisami jak was na jeden dzien nie można zostawić ,a co dopiero na pare dni... :-?

Noooooo moja droga!!!

Gratulację,oby wam się dobrze mieszkałao w nowym gniazdku!!!!

A co do sezonu grzewczego to nie za wczesnie zmarzluchy rozpoczęłyście (znaczy się aniucha też)???!

Ale wiem,że jak nowy domek to się wcześniej zaczyna grzać żeby schło wszystko.

Choć powiem wam,że my tez juz sie zastanawialiśmy czy komnka nie przepalić,żeby się przyjemniej zrobilo :wink: :roll:

Pewnie dzię rozpalimy i jakies winko chlapniemy :wink:

spoko narazie jeden członek styknie

ja tam nie wiem,czy jeden członek na tyle "członkiń" styknie :lol: :lol: :lol: :wink:

Witam również rana,ładnego,pogodnego i o dziwo na razie ciepłego,ą że piję małą czarną to i z Wami się podzielę

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Kawa_latte%2C_zdjecia_kawy_latte%2C_kawa_z_pianka%2C_zdjecia_pianki_251_mini.jpg

lepiej dajmy członkowi spokój,bo się przestrazył chyba i coś nie udziela się na forum koła,chyba,że Gośka trzyma go w ukryciu ...hi,hi,hi

Gosiaaaaaaaa GRATULACJE!!!

Jak zwykle spóźnione :oops:......

Mam nadzieję,że załapałam się jeszcze na jakiegoś drineczka albo piwko :lol::lol:....a może już wszystko wypiłyście :o:o

Ale kawki też się napiję :D:D

A gdzież wszystkie dziewczyny się podziały? :o:roll:....hmmmmm czyżby poszukiwania nowego członka?? :lol::lol::lol: