waldi8321 30.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Choć powiem wam,że my tez juz sie zastanawialiśmy czy komnka nie przepalić,żeby się przyjemniej zrobilo Pewnie dzię rozpalimy i jakies winko chlapniemy Ale fajnie tak sobie napalić w kominku i jakiś filmik oglądnąć popijając winko :D Nie wiem,czy my też niedługo nie zaczniemy grzać w domku,bo zimno się robi ....na pewno jak wrócimy z wakacji,to już trzeba będzie wieczorami pogrzać trochę ....coś wcześnie w tym roku zrobiło się zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O i 29 stronkę zaczęłam łiiiiiiiii :D:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 hej Izka,ja jestem ale niedługo znikam,właśnie szukam czegoś,ciekawych aranżacji kuchni,a Gosia to chyba w pracy,Miśka na budowie ,A$IA zajęta pilnowaniem fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Noooooo moja droga!!! Gratulację,oby wam się dobrze mieszkałao w nowym gniazdku!!!! Dzięki A co do sezonu grzewczego to nie za wczesnie zmarzluchy rozpoczęłyście (znaczy się aniucha też)???! to moi rodzice zachcieli ciepełka wczoraj ale dzis juz pompe wyłączyli bo stwierdzili ze za ciepło tata przyznał się ze chciał sprawdzic czy takie coś działa ze ciepło z ziemi bał się bo wokół ci co nie wiedzą co to pompa ciepła mówili mu ze będzie miał pewnie zimno oh ...nie mogę teraz mówi co oni gadają ... ciepło dzis było jak na majorce w domku wyłączył bo ciepło na zewnątrz włączy jak temp. spadnie ja tam nie wiem,czy jeden członek na tyle "członkiń" styknie wiem wiem..... ale pomalutku będzie ich więcej dziewczyny nie pobijcie się czasem - starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Perłóweczko gratuluje odebranego domku i rozpoczęcia sezonu grzewczego! witam miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Gosia to chyba w pracy,Miśka na budowie ,A$IA zajęta pilnowaniem fachowców. jestem mam dzis wolny dzionek , biegałam z miotełką po domu i robiłam obiadek a teraz to leze do góry nogami przed fm i tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a ja pomału znikam z fm ,więc zarazem witam i się żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a ja pomału znikam z fm ,więc zarazem witam i się żegnam witam i śle papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czy u was tez tak jest dzis zimno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czy u was tez tak jest dzis zimno???? Nooooooo brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja piwko sobie otworzyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja piwko sobie otworzyłam:) ale mi smaczka narobiłaś tylko kto skoczy do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 30.09.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 MOI KOCHANI CZŁONKOWIE OGŁASZAM ŻE MÓJ DOMEK JEST GOTOWY DO ZAMIESZKANIA DOSTAŁAM EMAILA OD PANI ZAJMUJĄCEJ SIĘ MOIMI PAPIERAMI I NAPISAŁA ZE WSZYSTKIE PAPIERY SĄ U NIEJ DO ODEBRANIA MOZEMY SIĘ WPROWADZAĆ ODBIÓR GOTOWY chyba musiała wczesniej te papiery złożyc jezeli odbiór jest gotowy SUPER GRATULUJE A powiedz mi czy był ktoś i oglądał domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 30.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja piwko sobie otworzyłam:) ale mi smaczka narobiłaś tylko kto skoczy do sklepu Piwka, hmmmm, a jak to smakuje? Bo juz zapomniałam. Ostatnio piłam alkohol (lampke wina) 9.06.2008 ale już niedługo mała wyprowadzi się z "cycusia" i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 SUPER GRATULUJE A powiedz mi czy był ktoś i oglądał domek? dzięki nikogo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Piwka, hmmmm, a jak to smakuje? Bo juz zapomniałam. Ostatnio piłam alkohol (lampke wina) 9.06.2008 ale już niedługo mała wyprowadzi się z "cycusia" i.... rozumiemy więc dla ciebie wirtualny drink http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/drink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 tylko wczoraj nie zasiadłam i aż dwie imprezy mnie ominęły Gosia spóźnione ale najszczersze GRATULACJE z okazji odbioru domu i udanego rozpoczęcia sezonu grzewczego....http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/98.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/85.gif nooooo.....to widzę, że z tą pompą doopka ci nie zmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 01.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 SUPER GRATULUJE A powiedz mi czy był ktoś i oglądał domek? dzięki nikogo nie było To miło że nikogo nie bylo Jestem ciekawa jak to wygląda w innych miejscach, przyjeżdżają? Czepiają sie? Kierownik naszej budowy powiedział że bez barierek na tarasie nie mamy nawet co zgłaszać, a barierki chcemy robic na wiosnę, więc nie wiem jak to będzie. Chociaż też mówią że ogrom ludzi mieszka bez odbioru, bo nikt nie udowodni nam czy my tam mieszkamy czy tylko przebywamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 GRATULUJĘ ODBIORU!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 01.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 SUPER GRATULUJE A powiedz mi czy był ktoś i oglądał domek? dzięki nikogo nie było To miło że nikogo nie bylo Jestem ciekawa jak to wygląda w innych miejscach, przyjeżdżają? Czepiają sie? Kierownik naszej budowy powiedział że bez barierek na tarasie nie mamy nawet co zgłaszać, a barierki chcemy robic na wiosnę, więc nie wiem jak to będzie. Chociaż też mówią że ogrom ludzi mieszka bez odbioru, bo nikt nie udowodni nam czy my tam mieszkamy czy tylko przebywamy Pozdrawiam Mogą przyjeżdżać, ale w praktyce kontrolują około 2% budynków. Chociaż chyba zależy gdzie bo wiem, że w sąsiednim starostwie jest jakaś gonitwa i kontrolują na potęgę (jakiś % dostają od wlepionych kar czy co? ). U nas nie byli, chociaż strasznie się bałam, że przyjadą (już mieszkamy co prawda na betonach ale zawsze). Na balkonie mamy zrobioną stalową konstrukcję balustrady (będą przymocowane do niej drewniane sztachetki jak tylko będzie chwila). Generalnie balkon jest już jako tako bezpieczny. Kierownik był i nic nie mówił, że nie może tak być, ale poradził, że jakby mieli przyjechać na kontrolę to można powyciągać klamki w drzwiach balkonowych i powiedzieć, że balkon jest nieużywany i że zabezpieczeniem jest wyjęcie klamek - nikt nawet przypadkowo się tam nie dostanie. Kwestia na jakiego inspektora się trafi - jeden przymknie oko, drugi może niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts