taka_ja taki_on 04.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ojej to faktycznie... Nu tak, tez mi się wydaje, że będą mieli przewalone... Kurcze przykra sprawa, pomyślec, że oni spali, a ona może jeszcze leżaa tam na dole i ... albo skręciła kark... Kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 witajcie witam jak tam dziś mam talent ? fajni co ? Ja oglądałam... Nie no z niektórych wymiękam... Ten Robot to mnie powalił, juz lepiej jak był z tą lalką ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A ten Mongoł z tymi róznymi dźwiekami był dobry - smiałam się też, ale sympatyczny ahahah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.10.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 I to było u nas w tym tygodniu bardzo głośne i zastanawiałam się czy można mieszkać jak barierek nie ma......bo wydawało mi się że teraz prokurator może się czepiać właścicieli domu.....cuś mi się wydaje że mogą mieć przewalone ....przecież przez to dziewczyna nie żyje... ale się u was historie dzieją masakra ale to prawda ze mogą się ich czepiać i to ostro poniewaz barierki to podstawa bezpieczeństwo domowników na pierwszym miejscu ten wypadek potwierdza to ze wypadki się zdarzają i trzeba robić wszystko zeby im zapobiec. trzeba miec koniecznie barierki na balkonach a jezeli ma sie w projekcie takie malutkie barierki na tarasie to tez muszą być bo o to ostatnio się przyczepiono do moich sąsiadów miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.10.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kurcze przykra sprawa, pomyślec, że oni spali, a ona może jeszcze leżaa tam na dole i ... albo skręciła kark... Kurcze... ale historia co ..... ..aż dreszcze przechodzą brrrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 miło Cię widzieć ....też się stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no ja nie wiem, żadne powiadomienia mi nie przychodzą Ale jestem i co widzę? Że ktoś domeczek ma już legalny! Zatem gratuluję z całego serca!!! :D http://www.goralsko.pl/duze/willa/sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.10.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 miłego, cieplutkiego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 HEej koleżanki z koła. Co do odbioru to słyszałam,że niektórzy,aby zdobyć papier po prostu zakluczają i wyjmują klamke,w razie czego mówią,że w ten sposób zabezpieczają się przed nieszczęśliwym wypadkiem. Gorzej jak wybuchnie pozar. Na całe szczęście,u mnie nie ma barierek na górze,bo mam same okna połaciowe . A ten wypadek,to naprawdę makabra,wyobraźcie sobie,ledwo co się wprowadziłyście,albo jeszcze nie,a tu już trup na początku zamieszkania, Oglądając "Mam talent" i ten zespół wykonyjący sambę,patrząc na Murzyna,przypomniał mi się kanarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dopiero teraz przeczytałam o tym strasznym wypadku az mnie ciarki przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no ja nie wiem, żadne powiadomienia mi nie przychodzą Ale jestem i co widzę? Że ktoś domeczek ma już legalny! Zatem gratuluję z całego serca!!! :D Witam Dziękuje bardzo fajnie ze wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hellooooooooooooooooooooooooooo... Zapomniałam, że lata jak szalona po FM... Ale u Oz 3 sekundy nas rózniły od postu -to ją ciągnie do mnie... ahahaha... Zaraz tutaj odpisze To czyzby dzisiaj juz po pracy Gosiu? Jak tam pogoda u Was? Nu i jak tam zdrówko? A szkoda, że tej kobietce nie pyknęłam zdjątka... ale jak? By się dopiero zdziwili wszyscy, że wstaję na zebraniu i pykam sobie zdjęcia ahahahaa... Tez miała czarne długie włosy A jak rodzicom się tam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 nu i ciągnie ja..a nie pisałam..telepatia... Zapatrzyłam się w TV... tak znowu byśmy napisały prawie równoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 HEej koleżanki z koła. Co do odbioru to słyszałam,że niektórzy,aby zdobyć papier po prostu zakluczają i wyjmują klamke,w razie czego mówią,że w ten sposób zabezpieczają się przed nieszczęśliwym wypadkiem. różnie robią ale to tez duzo zalezy od urzędników , regionu . wogóle niewiem od czego to zależy .... my dla świętego spokoju robilismy to co było potrzebne do odbioru. dom na zewnątrz gotowy , czesc rodziców jest urządzona i zamieszkała już ale w naszej większej częsci domu to mamy tylko tynki i parapety wewnętrzne czas ruszyc z resztą - zobaczymy teraz to pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To czyzby dzisiaj juz po pracy Gosiu? Jak tam pogoda u Was? Nu i jak tam zdrówko? wszystko ok ja juz po pracy wiec czas na fm u nas dzis pogoda piękna , świeci słoneczko ale czuć już jesień brrrrrr ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Z wieści budowlanych......... Dziś zostały wykafelkowane dwa balkony jutro będzie kafelkowany trzeci duzy balkon niewiem jak to wyszło bo płytek na żywo niewidziałam kupowałam przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 HEej koleżanki z koła. Co do odbioru to słyszałam,że niektórzy,aby zdobyć papier po prostu zakluczają i wyjmują klamke,w razie czego mówią,że w ten sposób zabezpieczają się przed nieszczęśliwym wypadkiem. różnie robią ale to tez duzo zalezy od urzędników , regionu . wogóle niewiem od czego to zależy .... my dla świętego spokoju robilismy to co było potrzebne do odbioru. dom na zewnątrz gotowy , czesc rodziców jest urządzona i zamieszkała już ale w naszej większej częsci domu to mamy tylko tynki i parapety wewnętrzne czas ruszyc z resztą - zobaczymy teraz to pomalutku Moja droga znając Ciebie zapewne do lata będziesz miała gotowy dom do zamieszkania, Jak przyjedziesz na następny urlop do Polski,to będziesz kupować meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Z wieści budowlanych......... Dziś zostały wykafelkowane dwa balkony jutro będzie kafelkowany trzeci duzy balkon niewiem jak to wyszło bo płytek na żywo niewidziałam kupowałam przez internet Świetnie,zapewne wyglądają pięknie,masz talent do kupowania przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Świetnie,zapewne wyglądają pięknie,masz talent do kupowania przez internet talent to ja mam ale do innych rzeczy musze znalesc inną fajną stronę z płytkami bo ten sklep http://www.domu.pl to mnie tak wkurzył ze szok . zapłaciłam kartą zeby było szybciej a te ciule dopiero po 2 tyg. mi wysłali ostatnie zakupy u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Moja droga znając Ciebie zapewne do lata będziesz miała gotowy dom do zamieszkania, Jak przyjedziesz na następny urlop do Polski,to będziesz kupować meble Ojojjj.... nie jest tak szybko wykończyć tyle pomieszczeń prędzej ja się wykończe narazie jestem wyczerpana finasowo i jade pomalutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Moja droga znając Ciebie zapewne do lata będziesz miała gotowy dom do zamieszkania, Jak przyjedziesz na następny urlop do Polski,to będziesz kupować meble Ojojjj.... nie jest tak szybko wykończyć tyle pomieszczeń prędzej ja się wykończe narazie jestem wyczerpana finasowo i jade pomalutku właśnie to ten ból,ze wykończeniówka,powoli wykańcza finansowo,nerwowo Ale dasz radę pomału,pomału,jestem tego pewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts