Perłóweczka 07.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 takie płyteczki sobie zapodałam na balkony gres szkliwowy RUFINO - OPOCZNO Zdjęcie ze strony producenta http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_rufino.jpg inne foty wrzuce jak przyjdzie transfer z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no piekny gres, piękny!!!!!!!! a te listki na płytkach.......takie artystyczne mają tez inne kolory??? poprosze o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 mają tez inne kolory??? poprosze o link Ja jeszcze widziałam z brązem fajny fotkę wzięłam z strony sklepu internetowego http://www.epłytki.pl - płytki rufino-opoczno wczesniej kopiowałam z producenta strony ale niemogę wejsc na ich stronę co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 takie płyteczki sobie zapodałam na balkony gres szkliwowy RUFINO - OPOCZNO Zdjęcie ze strony producenta http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_rufino.jpg inne foty wrzuce jak przyjdzie transfer z Polski A które to te płytki te w kształcie naturalnych listków czy te pod listkami naturalnymi? [/size] oczywiście żart ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Te płytki widziałam -może podobne w markecie budowlanym, nawet je oglądałam... o ile te same były Fakt faktem, że te są super... Co do reklamy (gdzieś ) pisałam o niej wczoraj.... Jak strzelę zaraz w łeb tą w tej fioletowej sukni, ewentualnie w ten worek fugi, to w końcu się zamknie... Faktycznie nieraz kilka razy klikam a ta jak cień... mnie wkurza nawet z boku... Ja wam dam nowość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A które to te płytki te w kształcie naturalnych listków czy te pod listkami naturalnymi? oczywiście żart ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 08.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 fajnie ze wpadłaś do nas tęsknimy oooo,jak miło ale mówiłam,że tak będzie.Jak tylko pogoda gorsza sie robi to na polko nie ma co wychodzić tylko na FM A płyteczki fajne.Powiem Ci,że wazne są płytki na balkonach.Przekonałam sie o tym ostatnio.bo ja płytki robiłam przed elewacja i później jakby nie było cokół był i kolorek domu tez trzeba było w miare pasujący do płytek wybrać...teraz wiem,że wybrałabym inny kolor tych nieszczesnych płytek Na szczęsćie ty juz kolorek masz i wiesz co i jak a listki na zdjęciu to juz też jesiennie dali taki chwyt marketingowy ,czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 08.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Piękny gres mi też się taki podoba, też myślę o czymś w ten deseń (ale chyba inny kolor). Fakturę mają super, jak "kocie łby" na drodze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 będzie ładnie sie komponował z elewacją znowu trafiłaś ,a teraz poczekam na zdjęcia z Polski,chyba ,że jadąc do siebie,szybciej oblukam na żywo u Ciebie a tak wogóle,to Gdzie gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 08.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Także mnie złapali. A moja reklama grzecznie w kącie i nie lata Pewnie dlatego że kupiłam ich produkt mamy Cię tak myslałam ze ją tam wypatrzyłaś bo ja tez tak zwróciłam na nią uwagę jestem ciekawa jak ona wychodzi na żywo - czekam zeby ją położyli u Ciebie pochwal się nam Oj ja też jestem ciekawa, powinna być w środę do odbioru, więc w nast. czw lub pt położą i się dowiemy czy opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 08.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 takie płyteczki sobie zapodałam na balkony gres szkliwowy RUFINO - OPOCZNO Zdjęcie ze strony producenta http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_rufino.jpg inne foty wrzuce jak przyjdzie transfer z Polski Ładnie, Ty już balkony stroisz, super, i kafeleczki też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Oj ja też jestem ciekawa, powinna być w środę do odbioru, więc w nast. czw lub pt położą i się dowiemy czy opłacało się czekam ..... ciekawa jak ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ,a teraz poczekam na zdjęcia z Polski,chyba ,że jadąc do siebie,szybciej oblukam na żywo u Ciebie zapraszam będzie szybciej i fajniej a transfer zdjęciowy idzieeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ale mówiłam,że tak będzie.Jak tylko pogoda gorsza sie robi to na polko nie ma co wychodzić tylko na FM to super a listki na zdjęciu to juz też jesiennie dali taki chwyt marketingowy ,czy cuś chwyt dobry wiadomo trzeba jakoś się sprzedać ja sie na to nabrałam i jestem super zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 transfer przyszedłłłłłłł......... A takie kuraleeeee zapodała sobie moja mamusia w kuchni http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5761_%5B%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5763_%5B%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 moje balkoniki wyszły superrrrr jak dla mnie jeszcze brudne po ułożeniu fugi http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5781_%5B%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5787_%5B%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Przed domkiem troszkę się zazieleniło http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5779.JPG A TU WIDAĆ NAJWAŻNIEJSZEGO DOMOWNIKA MAXIOOOOOO http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF5780.JPG tu teraz widac ile sie przesunelismy z płotem przesunąć do tyłu gmina sobie zażyczyła 3 metry naszej działki i to było 1 rok temu jak juz mielismy płot i trzeba było go zburzyć i postawić nowy dalej my przesunelismy sie duzo więcej ...niech mają hu....e na zapas bo nieraz moze im się zachcieć autostrady i co ja wtedy bym zrobiła ... a tak to juz jestem przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 tak mi się spodobały te kafle na balkonach ze sobie pomyslałam zeby je dac tez na taras co wy na to kochane Panie zadzwoniłam do mamy zeby poprosiła chłopaków zeby zmierzyli ile trzeba m 2 płytek no i .......zaśpiewali mi że 40 m2 o żesz kur...wa to się zachciało babie wielkich tarasów masz babo placek teraz zarabiaj na te płytki wiedziałam ze wyjdzie sporo ale zeby az tyle ... mąż mi da teraz wykład ...juz to słyszę dodam ze juz ich kupiłam 23 m2 na balkony i teraz + 36m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witammmmmmmmmmmmmm Jeścio przed skoczeniem na głowkę do wanny Wowwwwwwwwwwwwwwwwwww Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Fotki, fotosiki, zdjątka, zdjęcia Fajna ta u rodziców kuchnia... tato chciał ten barek i ma A te koraliki w oknie fajniutkie... Płytki bardzo ładnie wyglądają na balkonach, a taras macie faktycznie spory... U nas ma być jakoś 33 m2, ale jak dobudujemy kotłownię to się ciut ( ciut niby ), zwiększy... Już teraz mnie przeraża że tyle płytek będzie. Wiecccccccccccccc Gosiu spory taras macie Nu ale chyba nie będzie tak źle z mężem? Chiba nie da Ci po tyłku Eeeeeeeee... kolacyjkę zrób... winko itp. i... wtedy go powoli wprowadź w temat, co by chłopina zawału nie dostał Nu i nie mów, gdy będzie cus przełykał...bo się może zadławić jeścio Uciekam myjku myjku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 09.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 tak mi się spodobały te kafle na balkonach ze sobie pomyslałam zeby je dac tez na taras co wy na to kochane Panie zadzwoniłam do mamy zeby poprosiła chłopaków zeby zmierzyli ile trzeba m 2 płytek no i .......zaśpiewali mi że 40 m2 o żesz kur...wa to się zachciało babie wielkich tarasów masz babo placek teraz zarabiaj na te płytki wiedziałam ze wyjdzie sporo ale zeby az tyle ... mąż mi da teraz wykład ...juz to słyszę dodam ze juz ich kupiłam 23 m2 na balkony i teraz + 36m2 Niezła jestes, duże tarasy są fajne, można na nich imprezy robić Płytki bardzo podobają mi sie i myslę że pasowałyby tez na taras A domek miodzio, ślicznie tam i jak zielono.... no ale autostrady to Ci nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 09.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kurcze, teraz sobie pomyślałam co mnie czeka, nasz taras na piętrze ma 20m/2.5m czyli 50m2 , + balkon na dole.... fiu fiu , ale narazie nie bedziemy kłaść tam niczego, może na wiosne poprostu sztuczną trawę?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts