Perłóweczka 18.05.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 TY NIEGRZECZNA obiecuję poprawę OK OK ....już dobrze. Tylko proszę o swoją nóżkę zadbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A co wy sie tak rozgadałyście? I co to za przypinanie do kaloryfera? Prawdę mówiąc,to ja tez chyba kiedys to uczynię,bo nie raz juz nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Perłóweczko... witam serdecznie... Domek faktycznie ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A co wy sie tak rozgadałyście? I co to za przypinanie do kaloryfera? Prawdę mówiąc,to ja tez chyba kiedys to uczynię,bo nie raz juz nie daje rady asieńko witamy w klubie to tylko taka zabawa z tym kaloryferem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Perłóweczko... witam serdecznie... Domek faktycznie ładny... Miśka witaj serdecznie w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A co wy sie tak rozgadałyście? I co to za przypinanie do kaloryfera? Prawdę mówiąc,to ja tez chyba kiedys to uczynię,bo nie raz juz nie daje rady a widzisz..tylko stare sprawdzone sposoby sie sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Perłóweczko... witam serdecznie... Domek faktycznie ładny... Miśka witaj serdecznie w moich skromnych progach Hahahaaaaaaa........ skromne te progi już nie są... u mnie narazie domek bez scian... oj mamy z tym pradem szopki. A u Ciebie Małgosiu to już tyle, o czym marzy mi się, aby juz było My za rok - chyba, jak Misiek nie wpadnie znowu na jakiś pomysł, to wyrównamy te pole. Co do stawu, to i mi się marzył...ale taki nie za duży, bo działka spora i część jej odpada, nawet drzew nie mozna posadzić, bo jest linia wysokiego napięcia. akurat w tym miejscu, gdzie jest najszersza Wtedy pomyslałam o takim stawku... ale dowiedziałam się o tych pozwoleniach, no i swego czasu podumałam...skad tyle wody itp...weź jakoś potem dbaj... No i narazie moje emocje co do stawu ciut ochłonęły... ale pomysł sobie siedzi nadal w mojej głowie. Zreszta wszystko ma swój czas...najpierw dom, potem ogród... a potem zobaczymy... mój taras jeścio w proszku W nastepnym roku stawiamy graż z dwoma pomieszczeniami gospodarczymi - budynek ma ok. 60 m2 -pow. uzytkowa 58 m2 Także ciut nie drugi dom Projekt WB-3880L. Garaż przewidziany jest na ciągnik ahahaha... Napewno będzie miał drzwi na auto osobowe... Małgosiu ja mam córke tez w wieku 11 lat- skończy we wrześniu Dobrego dzionka kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 19.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Domek coraz ładniej się prezentuje Jak przyjedziesz to na pewno grila można rozpalać na tarasie U nas do grilowania jeszcze jeszcze... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 19.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A wogóle dziekuje za porade, zdecydowalismy ze mąż wybiera kształt dachówki a ja kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A co wy sie tak rozgadałyście? I co to za przypinanie do kaloryfera? Prawdę mówiąc,to ja tez chyba kiedys to uczynię,bo nie raz juz nie daje rady a widzisz..tylko stare sprawdzone sposoby sie sprawdzają dziewczyny a macie jakieś sposoby na mężów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A wogóle dziekuje za porade, zdecydowalismy ze mąż wybiera kształt dachówki a ja kolor Gosiu niema za co przyznam że nieraz muszę poprosić o pomoc w wyborze o męża żeby wrazie co mieć na kogo zwalić wine ale odrazu mówię że to NIE są to jakieś drastyczne przypadki jakieś tam drobnostki no co...kobitki tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 u mnie narazie domek bez scian... z twoim zapałem to ty nas z pewnością przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Co do stawu, to i mi się marzył...ale taki nie za duży, bo działka spora i część jej odpada, nawet drzew nie mozna posadzić, bo jest linia wysokiego napięcia. akurat w tym miejscu, gdzie jest najszersza Wtedy pomyslałam o takim stawku... ale dowiedziałam się o tych pozwoleniach, no i swego czasu podumałam...skad tyle wody itp...weź jakoś potem dbaj... jezeli ty nie chcesz duzego stawu z pozwoleniami to zawsze mozesz wykopac staw o pow. 25m2 . do tego jest potrzebne tylko zgłoszenie 30 dni przed planowanym kopaniem stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 W nastepnym roku stawiamy graż z dwoma pomieszczeniami gospodarczymi - budynek ma ok. 60 m2 -pow. uzytkowa 58 m2 Także ciut nie drugi dom Projekt WB-3880L. Garaż przewidziany jest na ciągnik ahahaha... Napewno będzie miał drzwi na auto osobowe... to podobnie jak my z nas to takie gapy były ze nie złożylismy papierow na garaz z pom.gos. razem z papierami o dom. a teraz jak jest dom to mężusiowi sie zachciało garazu i wszystkie papierzyska odnowa ale to akurat do zimy pewnie zejdzie z pozwoleniem a na wczesną wiosne zaczniemy pomalutku stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Małgosiu ja mam córke tez w wieku 11 lat- skończy we wrześniu o jak fajnie a jak ma na imię ? moje panny to Pamela i Nikola w grudniu skończą 12 lat u mnie co dwie to nie jedna teraz przechodzą taki okres strojenia się żeby przez te ich zakupy nie zbrakło na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.05.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kurcze w tym tygodniu po tylu mięsiącach powinno przyjsc pismo w sprawie stawu. jeszcze niewiadomo co oni tam nam ciekawego napiszą. możemy powiększać czy też nie tej drugiej opcji nawet nie biorę pod uwagę za tą włożoną kase i latanine z tymi papierami to chyba tego nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A co wy sie tak rozgadałyście? I co to za przypinanie do kaloryfera? Prawdę mówiąc,to ja tez chyba kiedys to uczynię,bo nie raz juz nie daje rady a widzisz..tylko stare sprawdzone sposoby sie sprawdzają dziewczyny a macie jakieś sposoby na mężów ??? kurcze nigdy nie musiałam stosować przemocy ... ale coś sie wymyśli jak będzie potzreba mojemu wystarczy postawić obiad i już życie staje sie piękniejsze za tą włożoną kase i latanine z tymi papierami to chyba tego nie zrobią eee tam wszystko bedzie dobrze moje panny to Pamela i Nikola w grudniu skończą 12 lat u mnie co dwie to nie jedna teraz przechodzą taki okres strojenia się o matko Julia ma 4 lata i juz sie stroi a co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 DZIEŃDOBEREK małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 moje panny to Pamela i Nikola w grudniu skończą 12 lat u mnie co dwie to nie jedna teraz przechodzą taki okres strojenia się o matko Julia ma 4 lata i juz sie stroi a co będzie dalej tak tak mój mąż już przestał z nami chodzić na zakupy niemoże znieść tego wybierania , przebierania itd. jedna ma taki gust a druga inny ale niestety taka kolej życia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dziewczyny a macie jakieś sposoby na mężów ??? kurcze nigdy nie musiałam stosować przemocy ... ale coś sie wymyśli jak będzie potzreba mojemu wystarczy postawić obiad i już życie staje sie piękniejsze mój mąż też bardzo spokojny jest także nie potrzebowałam takich chwytów ale zawsze można zapytac tak na wszelki wypadek a co do obiadków - to mój mężulek też lubi dobrze podjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts