Perłóweczka 09.10.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 U nas ma być jakoś 33 m2, ale jak dobudujemy kotłownię to się ciut ( ciut niby ), zwiększy... Już teraz mnie przeraża że tyle płytek będzie. Wiecccccccccccccc Gosiu spory taras macie niby wiedziałam ze duzy ale no wiesz....zapomiało się i jak przyszło do kupowania płytek to.....szczena w dółłłłłłł hej miska ty to tez będziesz miała tarasyyyyy ho ho .... duze. Nu i nie mów, gdy będzie cus przełykał...bo się może zadławić jeścio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.10.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no ale autostrady to Ci nie życzę buhahaaaaaaaaaaaaa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chwile mnie nie było a tutaj takie zdjęcia!! super ten balkon wyszedł a korale w oknie mamy poprostu fajowe takie wymyslne ......wiesz....jak zrobią Ci autostrade pod domem, to będziesz miała prawo pobierac opłate za przejazd pobudujesz jakąś bramke i będziesz bileciki sprzedawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam cieplutko Wszystko wyogladałam, wyczytałam i....szykuje mi się u Ciebie grubsze pisanie więc wpadnę za godzinkę bo muszę dziecko spać wyprawić....a mój się już przed chwilą pytał:"czy się mi duuupsko do krzesła przy komputerze przykleiło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dobry Ja to jeścio zapomniałam napisac, że Max jest dużym pieskiem... Szok Czarny ślicznota Gosi jakos nie ma..to: a) ma balangę... w końcu sobota b) powiedziała męzowi i tak dostała po doopie, że na krześle ni jak usiąść c) robi kolacyjkę i dopiero powie męzowi o zakupie tylu metrów płytek -gresu d) powiedziała męzowi wczoraj a ten zabronił jej FM, bo potem kobita szaleje mu, jak się tu naczyta e) piecze ciasto f) robi kluski g) masaże itp. ma h) szaleje po innych stronach na FM ( bo to taka latawica jest )... i) Cyganów tam chyba nie ma, to prędzej by Arab ją porwał j) jak j - jakie tu głupoty piszę, sorry ale to po antybiotyku.... Zaraz mykam na M- jak mam talent Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jestem noooooooo.......piknie wsio wyszło.....płytki rzeczywiście super dobrane, i pomyśleć, że ty wybierasz przez internet masz talent i wyczucie...no a na ten taras to rzeczywiście trochę wejdzie aż się boję pomysleć ile u mnie trzeba będzie no ale u mnie do tego etapu jeszcze dłuuuuuuuuuuuuga droga Rodzice kuchnie maja bardzo ładną i przytulną.....podobaja mi się szczególnie krzesła barowe ....to Tata pewnie szczęśliwy......koraliki bardzo pomysłowe i oryginalne....widać, że twoja mama też ma głowę do urządzania. No właśnie się kiedyś zastanawiałam co macie to ogrodzenie tak daleko od drogi...cholerni urzędnicy ....ale mimo to macie ogromna działeczkę z okazałym stawem i sadem to miejsca jest dość ....a ten pas zieleni przed ogrodzeniem to bym wykorzystała na jakąś ładną zieleń, może jakieś ozdobne krzewy, ale takie co nie rosną zbyt wysoko bo szkoda takie ładne ogrodzenie zasłaniać.... Hej Gosia....a ty gdzie się podziewasz?.....pewnie będziesz lukać na "mam talent" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Miśka talent to ty masz ......ryczę Ja obstawiam: e) piecze ciasto To jest najbardziej do Gosi podobne .....a jak rzeczywiście piecze?????? ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ......wiesz....jak zrobią Ci autostrade pod domem, to będziesz miała prawo pobierac opłate za przejazd pobudujesz jakąś bramke i będziesz bileciki sprzedawała Dobry pomysł tylko gorzej będzie gdy odzieje się w bikini i będe paradować po tarasie ....to wtedy dopiero będzie się działooooooo wypadek po wypadkuuuu ..... mąż by się zajmował blacharstwem ..... mama by siedział na bramce..... normalnieeee rodzinny biznesssss....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dobry Ja to jeścio zapomniałam napisac, że Max jest dużym pieskiem... Szok Czarny ślicznota Maxio rośnie jak na drożdzach jest superaśny i my bardzo bardzo.....tęsknimy nieraz jak dzwonimy to prosimy mame zeby dała maxa do telefonu i on jak na zawołanie szczeka do słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Gosi jakos nie ma..to: a) ma balangę... w końcu sobota h) szaleje po innych stronach na FM ( bo to taka latawica jest )... miska ty to masz pomysły przyznam ze byłam na fm tylko niezalogowana i podczytywałam dzienniki jednoczesnie popijając drineczka ...a co mi tam jutro wolny dzionek więc trzeba się rozluznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ja obstawiam: e) piecze ciasto To jest najbardziej do Gosi podobne .....a jak rzeczywiście piecze?????? ........ czy ty niewiesz ze ja do pieczenia to ja zielonaaaaaaa jestem na ciasto to ja do miski pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Rodzice kuchnie maja bardzo ładną i przytulną.....podobaja mi się szczególnie krzesła barowe ....to Tata pewnie szczęśliwy......koraliki bardzo pomysłowe i oryginalne....widać, że twoja mama też ma głowę do urządzania. tato był przeszczęsliwy jak barek został zmieniony a gdy kupiłam mu krzesła barowe przez internet i kurier przwiłózł mu do domu to odrazu urósł pare centymetrów dzwonie do niego wieczorem a on: -tato jak fotele ? -boskie, ja sobie właśnie siedze na nich i co obrót to jeden drink .... -o rzesz to uważaj zebyś ci się w głowce nie zakręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja obstawiam: e) piecze ciasto To jest najbardziej do Gosi podobne .....a jak rzeczywiście piecze?????? ........ czy ty niewiesz ze ja do pieczenia to ja zielonaaaaaaa jestem na ciasto to ja do miski pojade Wiem wiemmmmmm dlatego ta odpowiedź wybrałam....najbardziej mnie rozśmieszyła ....myślę sobie "Gosia i ciasto........"haahahahaaaaaaa A u Miski byłam dziś i ciasta nie ma pewnie siedzą z Miśkiem pod kołderką i zajadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Gosia śmiałam sę z Maxa - szczeka do słuchawki ahahahaaaaaa... A niedziwię się, że tęsknicie... A na święta wybieracie się do Polski -do rodziców, do Waszego domku? Tylko napisałaś o tych krzesłach i tacie kręcącym się co drink -to widziałam w wyobraźni jego i on to MODEL jest ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Gosi jakos nie ma..to: a) ma balangę... w końcu sobota h) szaleje po innych stronach na FM ( bo to taka latawica jest )... miska ty to masz pomysły przyznam ze byłam na fm tylko niezalogowana i podczytywałam dzienniki jednoczesnie popijając drineczka ...a co mi tam jutro wolny dzionek więc trzeba się rozluznić Sama bym drinka wypiła, ale wczoraj i dzisiaj jeścio leki brałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Perłoweczka napisała i ot se wymysliła niezdolnośc pieczenia ciasta: czy ty niewiesz ze ja do pieczenia to ja zielonaaaaaaa jestem na ciasto to ja do miski pojade Koitko kochana, toż kobiety mają to we krwi, tylko ciut wprawy Wierzę w Ciebie Margay napisała - Aparatka: A u Miski byłam dziś i ciasta nie ma pewnie siedzą z Miśkiem pod kołderką i zajadają To, że ona szalona -to wiedziałam, ba , że nawet zakręcona - też, ale że jasnowidz Nu to zapraszam na te ciacho... kto wie, może kiedys się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.10.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wiem wiemmmmmm dlatego ta odpowiedź wybrałam....najbardziej mnie rozśmieszyła ....myślę sobie "Gosia i ciasto........"haahahahaaaaaaa Ale rześ mnie wnerwowałaaaaa........ ze wzięłam się dziś i piekłam jabłecznik z kruszonką ( z internetu myk przepis) a co tam no i wmiare wyszło nawet chciałam fote strzelic bo ze mi tu baby nie gadały ze ja taka doopa z pieczenia ale jak na złośc dzieci mi gdzies podziały baterie od aparatu i niemogę cyknąć fotu a ciasto ginie z blachy...... ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.10.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A na święta wybieracie się do Polski -do rodziców, do Waszego domku? na święta to nie ale moze gdzies za miesiąc pojedziemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 11.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam,Wasz dom powstał równie szybko (a nawet szybciej). Jest piekny i ten staw... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.10.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam, Wasz dom powstał równie szybko (a nawet szybciej). Jest piekny i ten staw... pozdrawiam witam ze stawu tez jestem bardzo zadowolona ale jest jeszcze ciut pracy przy nim pomalutku damy radę ale moj domek jest malutki do twojego to jest dokładnie połowa twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts