margay 11.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 poryczałam się ....z tego tekstu: Margay napisała - Aparatka: Cytat: A u Miski byłam dziś i ciasta nie ma pewnie siedzą z Miśkiem pod kołderką i zajadają To, że ona szalona -to wiedziałam, ba , że nawet zakręcona - też, ale że jasnowi przede mną nic się nie ukryje ....normalnie leję ze śmiechu Nu to zapraszam na te ciacho... kto wie, może kiedys się spotkamy To ja zaraz lecę na ciacho może zostały dla mnie jakieś okruszki....a na spotkanie tez mam nadzieję .....jak odpierdzielimy swoje salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wiem wiemmmmmm dlatego ta odpowiedź wybrałam....najbardziej mnie rozśmieszyła ....myślę sobie "Gosia i ciasto........"haahahahaaaaaaa Ale rześ mnie wnerwowałaaaaa........ ze wzięłam się dziś i piekłam jabłecznik z kruszonką ( z internetu myk przepis) a co tam no i wmiare wyszło nawet chciałam fote strzelic bo ze mi tu baby nie gadały ze ja taka doopa z pieczenia ale jak na złośc dzieci mi gdzies podziały baterie od aparatu i niemogę cyknąć fotu a ciasto ginie z blachy...... ale numer Gosia.....Miska mnie przed chwilą rozwaliła tekstem tak, że się poryczałam.....a teraz czytam, że ciasto upiekłaś i szczęka mi opadła na maxa Nie chciałam cię nerwować.......ja taki sam neptyk do pieczenia......wróćććććć.....GORSZY bo ostatnio piekłam pewnie w podstawówce na zajęciach technicznych Noooo....Gosia to pełen szacun szkoda, że nie miałaś możliwości zdjęcia zrobić ...aleeeee jak znika w zawrotnym tempie to znaczy, że pyszne.....mniammmm to teraz w niedzielę i do ciebie trza będzie na ciasto wpadać, co by Miśka nie pomyślała, że tylko ją obżeramy Ale cię zmobilizowałam... ......mam nadzieję, że się na mnie nie nerwujesz, że w niedzielę trza było przy garach stać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek ,oj a u nas przepiekna pogoda chociaż chłodo ale za to ładnie widze że tu temat o ciastach ,ja to uwielbiam ciasta piec ,a najbardziej lubie robic torty i dekorowac je ,jak byłam mała to zawsze mama piekła ciasto na niedziele oj to były czasy pyszny obiadek a po nim ciasto własnego wyrobu no taka blacha to szła w jeden dzien zreszta na tyle osób bo nas w domu to włącznie z rodzicami było 6 osób z przewaga kobitek bo aż sztuk 5 i tylko mój tata jako rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to teraz w niedzielę i do ciebie trza będzie na ciasto wpadać, co by Miśka nie pomyślała, że tylko ją obżeramy w głowie mi siedzi sernik z brzoskwiniami tutaj prosze naszą encyklopedie o przepis Ale cię zmobilizowałam... ......mam nadzieję, że się na mnie nie nerwujesz, że w niedzielę trza było przy garach stać..... no coś ty kiedys trzeba sie zabrac i za takie rzeczy kto wie...moze jeszcze zaczne na drutach robić jak zapisana do kółka to trza jedna piecze inna rysuje, szydełkuje....... prawdziwe kółko gospodyń wiejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 widze że tu temat o ciastach ,ja to uwielbiam ciasta piec ,a najbardziej lubie robic torty i dekorowac je ho ho kobitko zazdroszcze ci tego talentu jak będziesz robiła torcik to prosimy o foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 12.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 widze że tu temat o ciastach ,ja to uwielbiam ciasta piec ,a najbardziej lubie robic torty i dekorowac je ho ho kobitko zazdroszcze ci tego talentu jak będziesz robiła torcik to prosimy o foteczkę fotkę też ale i przepis na dobre ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jezooooooooooooooo Zamiast do wyrka, Misiek już spi to ja na FM Szybko tutaj przybiegłam i widzę, że jedna ryczy, a druga .... upeikła ciasto Nie no ja jestem w szoku.... Ale napisałam -wierzę w Ciebie... nu i pewnie ciacha nie ma... Jutro jak w ciepełku będziecie piły kawusie to pomyślcie jaki to konfort, bo Miska jak bałwan ubrana i jeścio marznie Ale grunt, że będę miała dach I wiecie co? Misiek planuje potem inne takie drobiazgi robić...wewnątrz... Jezoo a gdzie ferie zimowe? Wakacji nie było A wewnątrz chce dokończyć te miejsce na belki, potem kanalizację w ścianę wsunąć -więc kucie... Ale zobaczymy jak to będzie, bo raz mówi mi o pracy swojej, że czas itp. a raz o pracy ale na budowie Już w to nawet nie wnikam Gosiu w wolniejszym czasie napiszę przepis na serniczek z brzoskwiniami Buziaki, ja mykam bo rano wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 to teraz w niedzielę i do ciebie trza będzie na ciasto wpadać, co by Miśka nie pomyślała, że tylko ją obżeramy w głowie mi siedzi sernik z brzoskwiniami tutaj prosze naszą encyklopedie o przepis Ale cię zmobilizowałam... ......mam nadzieję, że się na mnie nie nerwujesz, że w niedzielę trza było przy garach stać..... no coś ty kiedys trzeba sie zabrac i za takie rzeczy kto wie...moze jeszcze zaczne na drutach robić jak zapisana do kółka to trza jedna piecze inna rysuje, szydełkuje....... prawdziwe kółko gospodyń wiejskich a jaki sernik pieczony czy na zimno(większy pewniak ,że wyjdzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ale napisałam -wierzę w Ciebie... nu i pewnie ciacha nie ma... nie ma śladuuuu....... Gosiu w wolniejszym czasie napiszę przepis na serniczek z brzoskwiniami czekam ale lepiej by było gdybyś upiekła i przesłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a jaki sernik pieczony czy na zimno(większy pewniak ,że wyjdzie ) pieczony a jesli nie wyjdzie to szybciutko na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 co ma nie wyjść zawsze można powiedzieć,że to nowy przepis z gazety lub netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam!!! gdzie jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cześć Gosia.....co tam porabiasz????.....aha pewnie ten sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 co ma nie wyjść zawsze można powiedzieć,że to nowy przepis z gazety lub netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 cześć Gosia.....co tam porabiasz????.....aha pewnie ten sernik sernik niet bo jeszcze przepisu nie dostałam moze w niedziele hm,,,,, niewiem zobaczy się chęci do zjedzenia są ale czy checi do pieczenia będą to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam!!! gdzie jesteś?? byłam w pracy a potem gości miałam i jakos tak wyszło jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam witam..... .....i żegnam bo giry mam lodowate i .....nos Śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam witam..... .....i żegnam bo giry mam lodowate i .....nos Śpij dobrze witam ja własnie wskoczyłam w puchowe skarpeteczki bo tez mi nóżki zmarzły oj...ta jesien nas nierozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jesień....jaka jesień???? aaaa ta jesień......noooooo ładna zima tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jesień....jaka jesień???? aaaa ta jesień......noooooo ładna zima tej jesieni no to szybko będziesz miała zime z głowy i potem juz tylko jesien i wiosna odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts