Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poryczałam się :lol: ....z tego tekstu:

Margay napisała - Aparatka:

Cytat:

A u Miski byłam dziś i ciasta nie ma pewnie siedzą z Miśkiem pod kołderką i zajadają

To, że ona szalona -to wiedziałam, ba , że nawet zakręcona - też, ale że jasnowi

:lol: :lol: przede mną nic się nie ukryje :wink: ....normalnie leję ze śmiechu :o :lol:

Nu to zapraszam na te ciacho... kto wie, może kiedys się spotkamy

To ja zaraz lecę na ciacho może zostały dla mnie jakieś okruszki....a na spotkanie tez mam nadzieję :wink: .....jak odpierdzielimy swoje salony :lol:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiem wiemmmmmm :lol: :lol: :lol: dlatego ta odpowiedź wybrałam....najbardziej mnie rozśmieszyła :lol: ....myślę sobie "Gosia i ciasto........"haahahahaaaaaaa :lol:

Ale rześ mnie wnerwowałaaaaa........ :evil: ze wzięłam się dziś i piekłam jabłecznik z kruszonką ( z internetu myk przepis) a co tam :wink:

no i wmiare wyszło :o :o :o

nawet chciałam fote strzelic bo ze mi tu baby nie gadały ze ja taka doopa z pieczenia ale jak na złośc dzieci mi gdzies podziały baterie od aparatu i niemogę cyknąć fotu a ciasto ginie z blachy...... :wink:

:lol: :lol: :lol: ale numer :o

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Gosia.....Miska mnie przed chwilą rozwaliła tekstem tak, że się poryczałam.....a teraz czytam, że ciasto upiekłaś i szczęka mi opadła na maxa :D

Nie chciałam cię nerwować.......ja taki sam neptyk do pieczenia......wróćććććć.....GORSZY :o bo ostatnio piekłam pewnie w podstawówce na zajęciach technicznych :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:

Noooo....Gosia to pełen szacun :D szkoda, że nie miałaś możliwości zdjęcia zrobić :( ...aleeeee jak znika w zawrotnym tempie to znaczy, że pyszne.....mniammmm

to teraz w niedzielę i do ciebie trza będzie na ciasto wpadać, co by Miśka nie pomyślała, że tylko ją obżeramy :o :lol:

Ale cię zmobilizowałam... :D ......mam nadzieję, że się na mnie nie nerwujesz, że w niedzielę trza było przy garach stać.....

dzien doberek ,oj a u nas przepiekna pogoda chociaż chłodo ale za to ładnie

widze że tu temat o ciastach ,ja to uwielbiam ciasta piec ,a najbardziej lubie robic torty i dekorowac je ,jak byłam mała to zawsze mama piekła ciasto na niedziele oj to były czasy pyszny obiadek a po nim ciasto własnego wyrobu :wink: :lol: :lol: no taka blacha to szła w jeden dzien zreszta na tyle osób :roll: bo nas w domu to włącznie z rodzicami było 6 osób z przewaga kobitek bo aż sztuk 5 i tylko mój tata jako rodzynek :lol: :lol: :lol:

to teraz w niedzielę i do ciebie trza będzie na ciasto wpadać, co by Miśka nie pomyślała, że tylko ją obżeramy :o :lol:

w głowie mi siedzi sernik z brzoskwiniami :roll: tutaj prosze naszą encyklopedie o przepis :wink:

Ale cię zmobilizowałam... :D ......mam nadzieję, że się na mnie nie nerwujesz, że w niedzielę trza było przy garach stać.....

no coś ty :wink: kiedys trzeba sie zabrac i za takie rzeczy :o :lol:

kto wie...moze jeszcze zaczne na drutach robić :roll: :lol: :lol: :lol:

jak zapisana do kółka to trza 8)

jedna piecze inna rysuje, szydełkuje....... :lol:

prawdziwe kółko gospodyń wiejskich :lol: :lol: :lol:

Jezooooooooooooooo

Zamiast do wyrka, Misiek już spi to ja na FM :o

Szybko tutaj przybiegłam i widzę, że jedna ryczy, a druga .... upeikła ciasto :wink:

Nie no ja jestem w szoku....

Ale napisałam -wierzę w Ciebie... nu i pewnie ciacha nie ma... :wink:

Jutro jak w ciepełku będziecie piły kawusie to pomyślcie jaki to konfort, bo Miska jak bałwan ubrana i jeścio marznie :o :lol: Ale grunt, że będę miała dach :D I wiecie co?

Misiek planuje potem inne takie drobiazgi robić...wewnątrz... Jezoo a gdzie ferie zimowe? Wakacji nie było :lol: A wewnątrz chce dokończyć te miejsce na belki, potem kanalizację w ścianę wsunąć -więc kucie...

Ale zobaczymy jak to będzie, bo raz mówi mi o pracy swojej, że czas itp. a raz o pracy ale na budowie :roll: Już w to nawet nie wnikam :lol:

Gosiu w wolniejszym czasie napiszę przepis na serniczek z brzoskwiniami :wink:

Buziaki, ja mykam bo rano wstaję :wink:

w głowie mi siedzi sernik z brzoskwiniami :roll: tutaj prosze naszą encyklopedie o przepis :wink:

no coś ty :wink: kiedys trzeba sie zabrac i za takie rzeczy :o :lol:

kto wie...moze jeszcze zaczne na drutach robić :roll: :lol: :lol: :lol:

jak zapisana do kółka to trza 8)

jedna piecze inna rysuje, szydełkuje....... :lol:

prawdziwe kółko gospodyń wiejskich :lol: :lol: :lol:

a jaki sernik pieczony czy na zimno(większy pewniak ,że wyjdzie :wink: )