margay 15.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 idę spać......bo rano mam problemy okrutne ze wstawaniem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 idę spać......bo rano mam problemy okrutne ze wstawaniem dobranoc to tak jak ja .... jak jest teraz rano ciemno to ja nie moge nogi z łóżka wysunąć ciężko mi strasznie ale wieczorkiem to coraz dłuzej przesiaduje dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to i ja życzę dobrej nocy Niestety spóźniłam się na klachanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to i ja życzę dobrej nocy Niestety spóźniłam się na klachanie jestemmmm śpij dobrze Madziuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to Ty spij dobrze ja jeszcze czekam na pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to Ty spij dobrze ja jeszcze czekam na pranie szkoda ze się samo nie moze wywiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 no niestety takie życie... To co idziesz już spać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 to Ty spij dobrze ja jeszcze czekam na pranie M. a ta Twoja pralka to chodzi chyba tylko wieczorem , ja wczoraj nie siedziałam na forum,bo leciały "Gotowe na wszystko" ,powtórka z soboty,a o wpół do piątej pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 kamlotek napisał: M. a ta Twoja pralka to chodzi chyba tylko wieczorem [/b] No tak, bo mnie caly dzień w domu nie ma. Pierwsze co robię po powrocie, to karmię rodzinę i zwierzynę , sprzatam poranny bajzel, nastawiam pranie i obiad na następny dzień. dziecka do spania a ja na FM W międzyczasie, latam go garnka pomieszać, powiesić pranie i takie tam... Zwykle pranie się kończy najpóźniej, czasem nawet robię dwa. :0 Moje dzieci brudzą się na potęgę. Poza tym uwielbiam mieć codziennie świeży ręcznik i co tydzień czystą pościel i pachnące koce Przez to pralka leci codziennie, a w sobotę robię nawet 5-6 prań (tak czytam siebie i stwierdzam, że chyba jednak jestem szurnięta ) Dlatego w skrzacie będę miała pralnię Bo teraz na każdym kroku o każdej porze dnia stoja suszarki z praniem ja wczoraj nie siedziałam na forum,bo leciały "Gotowe na wszystko" ,powtórka z soboty,a o wpół do piątej pobudka Który sezon leci i na czym? U mnie pobudka niezmiennie o 5.45. Za to coraz później chodzę spać. Najbardziej wykończają mnie rozmowy z Australią Normalnie wory mam pod oczami pozdrówki dla Ciebie i oczywiście Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ok wiem,że jesteś pracowita ja szczerze nie liczę ile pralek piorę,ale jak mi nie wystarczy 1l płynu do płukania na m-c ,to wiem,że było niemało,a poza tym co chwilę siada mi mój 7 zmysł 9letni wsadzany od góry Ślę pozdrowienia w druga stronę dla Ciebie,gospodyni i Australii Ps.tylko nie mów ,że tam też byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ok wiem,że jesteś pracowita ja szczerze nie liczę ile pralek piorę,ale jak mi nie wystarczy 1l płynu do płukania na m-c ,to wiem,że było niemało,a poza tym co chwilę siada mi mój 7 zmysł 9letni wsadzany od góry Ślę pozdrowienia w druga stronę dla Ciebie,gospodyni i Australii Ps.tylko nie mów ,że tam też byłaś hyhy, ja i pracowita Jakbym nie musiała, to bym palcem nie ruszyła Ja kupuję 2 l na miesiąc, a i tak oszczędnie leję Moja 5 letnia Candy 45 cm tfu tfu psia dupa chodzi bez zarzutu :lol: Mucha nie siada, szklanka napełniona po brzegi postawiona na górze nie uroni kropli podczas 1200 obrotów No...chyba że trampki i mopy (bez kija ) piorę Pozdrówki i jakby co, to nie zaśmiecajmy Gospodyni wątka brudami P.S. A propos Australii - JESZCZE nie byłam Ale mam przyjaciół Ozzich i naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witaj Gosiu Przepis i inny przepis znajdziesz u mnie - to czekam na upieczone Pozdrowieńka i buziaki Ups... najwyżej popada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bosheeeeeeee kobietki to sporo pierzecie... Chociaż, ja tam też nie ukrywam, że nie lubie jak już zbierają się ciucxhy do prania, a moja córka to fakt faktem... najwięcej zawsze ma do prania Madzia, ja tez miałam ową pralkę i przyznam, że jak zakupię to napewno od góry otwieraną -marki nie wiem, wsio będzie zalezało od ceny potem Ale nie tłukła się przy wirowaniu i byłam z niej bardzo zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 moja jak zaczyna wirować,to jakby F16 lądował ,ale przeszła swoje pranie kołder,kurtek zimowych i innych dziwactw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No...chyba że trampki i mopy (bez kija ) piorę u mnie też ostatnio po dwa razy dziennie pralka chodzi kuńca nie widać a GÓRA prasowania rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kurcze, dziewczyny, G. nas wyrzuci stąd na zbity pysk za to publiczne pranie brudów Ja jeszcze w pralce piorę...obicia kanap, domek dla kotów, kurtki, torby płócienne, plecaki, pluszaki, klosze lamp, szmaty, zasłonę prysznicową, foliowe torby (typu Ikea), futrzany kołnierz do kurtki, jedwabne apaszki, koronkową bieliznę, waciaki robocze, (oczywiście nie wszytko razem ) a ostatnio nawet gumiaki, bo nie chciało mi się ich myć ręcznie... Nienawidzę ręcznego prania Tylko kotów jeszcze nie prałam ale wszystko przede mną. Młodsza kotka namiętnie pcha się do pralki. Kiedyś jej nie zauważę przy ładowaniu czarnego prania i pewnie tez się wypierze. Ciekawe co z niej zostanie. Niby mówią że kota się pierze, tylko sie nie wykręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kurcze, dziewczyny, G. nas wyrzuci stąd na zbity pysk za to publiczne pranie brudów Ja jeszcze w pralce piorę...obicia kanap, domek dla kotów, kurtki, torby płócienne, plecaki, pluszaki, klosze lamp, szmaty, zasłonę prysznicową, foliowe torby (typu Ikea), futrzany kołnierz do kurtki, jedwabne apaszki, koronkową bieliznę, waciaki robocze, (oczywiście nie wszytko razem ) a ostatnio nawet gumiaki, bo nie chciało mi się ich myć ręcznie... Nienawidzę ręcznego prania Tylko kotów jeszcze nie prałam ale wszystko przede mną. Młodsza kotka namiętnie pcha się do pralki. Kiedyś jej nie zauważę przy ładowaniu czarnego prania i pewnie tez się wypierze. Ciekawe co z niej zostanie. Niby mówią że kota się pierze, tylko sie nie wykręca... już sobie wyobrażam co by z tego kota zostało Ja kiedys skusiłam sie wyprać dywaniki z łazienki w pralce ( takie sznyrkowe były) - wyjęłam strzępy o mało pralki nie wykończyłam a na dodatek dostałam zje.........bę od męża eeee tam Gosia się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Perłóweczko......znowu mam zaległości ale duchem jestem obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 a dzisiaj i ciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Perłóweczko......znowu mam zaległości ale duchem jestem obecna ja ostatnio tylko wpadałam niewidoczna mniej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts