Perłóweczka 17.10.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Kurcze, dziewczyny, G. nas wyrzuci stąd na zbity pysk za to publiczne pranie brudów uwielbiam takie brudyyyyyy mozemy je poprać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witaj Gosiu Przepis i inny przepis znajdziesz u mnie - to czekam na upieczone dzięki kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To może tak teraz o wpadkach ... Kiedys prałam białe pranie i nie wiem jakim cudem wyprałam to z czerwoną bluzką, która farbowała... Misiek miał różowe koszulki -dobrze, że wtedy do prania nie były jego najukochańsze dwie bluzki -ufffffffffff... nu i co... nu miał chłopina takie rózowe jakby plamy -kiedyś specjalnie tak się farbowało koszulki -zawijało na supeł.. a ja jak zobaczyłam jego minę to znowu usłyszałam: -oj Miska, Miska... Ale to było kiedyś... Kiedyś też wyprałam kapcie z ciemnymi ubraniami... takie same ciemne portki i bluzki... Tylko kapcie nie wytrzymały prania i wszystkie te dziadostwo z nich się rozwaliło -ala wkładki wewnątrz -wyjmuję bluzy itp. i szok... wsio oblazło tymi farfoclami No i co - a no czyszczenie i wirowanie znowu z płukaniem a kilka tygodni temu wyprałam swój odtwarzacz muzy... był w bocznej nogawce -zawsze sprawdzam kieszenie -ale uffffffffffffffff działa -tylko musiał wyschnąć... Tak jakos jest ok... Ja też nie lubię prać ręcznie, ale często moczę w wannie białe pranie - jak to namaczała moja mama, babcia... i dopiero piorę...kiedyś nawet gotowałam w garze... Teraz nie mam takiego gara a nie wiem co i by było z tymi tyeraz gaciami -ahahahaaaaaaaaaaaaa... Ja ręcznie prać też nie lubię, ale piorę niestety, bo moje dziecko ma kilka ubrań bardzo kolorowych, nie farbujących, ale nadających się do prania ręcznego... Tyle o praniuuuuuuuuuuuuuu... u mnie... a i jeszcze jedno -to było kolka lat temu, mój tato spodnie sobie nastawił na 90 stopni i wyjał takie, że mało się nie posikałam... a on sam popłakał się ze smiechu... chociaz potem stwierdził, że szkoda portek, bo to były jego ulubione.... skurczyły się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witaj Gosiu Przepis i inny przepis znajdziesz u mnie - to czekam na upieczone dzięki kochaniutka plosie baldzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.10.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 I jak tam Gośka przebiega pakowanie ? Teraz gdy przeprowadzisz się do domu z ogrodem,to rzeczywiście będziesz mogła poczuć,jak to jest. Przyda Ci się na zaś,gdy zamieszkasz na swoim Piszę i nie mogę się dobrze skoncentrować,bo syn piszczy na Formule i non stop: Kubik,Kubik . Mówię idź do siebie ,a on- mama u Was lepiej widać Fakt,smyk ma 14calowy tv. Na razie cieszy się,bo Kubik jest na razie po tankowaniu 5,więc może być szansa na podium. Gorzej jak się nie uda,będzie smutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 misiu ja odkąd jestem w irl. to kłopoty z zafarbowaniem prania minęły tu są takie fajne chusteczki ktore wrzucam do prania i niema juz niespodzianek a ja juz nie segreguje wygoda na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 I jak tam Gośka przebiega pakowanie ? Teraz gdy przeprowadzisz się do domu z ogrodem,to rzeczywiście będziesz mogła poczuć,jak to jest. Przyda Ci się na zaś,gdy zamieszkasz na swoim pakowanie trwa nadal....... poniewaz przy okazji jest niezła segregacja będzie gdzie polezec na kocyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pamiętaj,że jak kupisz takie meble ogrodowe jak A$IA to czuję się zaproszona na kawkę w ładny dzień,nawet w zimę,na fm nie czuć mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 pamiętaj,że jak kupisz takie meble ogrodowe jak A$IA to czuję się zaproszona na kawkę w ładny dzień,nawet w zimę,na fm nie czuć mrozu ok i jeszcze pare buteleczek do tego.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nasze Kobitki żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372 ps. jeszcze zeby któraś nam to wszystko piekła i rozsyłała to by było cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam kuchareczki moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 czekam na wiadomości z domu,co zrobione zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 20.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam!!! przyszłam sie przywitać Obiecuje wpadać na pogaduchy od czasu do czasu ale najpierw muszę nadrobic zaległości bo tempo macie szalone pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 20.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hello,hello!!! to ja........... czekam na baty i lincz publiczny... nie no, myślę,że az tak bardzo mi się nie dostanie....co? od dzis obiecuje,że bede zagladac cześciej! slowo harcerza!! zdjęcia domku oczywiscie beda bo wreszcie nam skonczyli. wiecie jak nam sie udalo z tym tynkiem? akurat przed tymi deszcami,ktore się zaczeły prawie skonczylismy.prawie bo marmolity nie zdazyli,ale wczraj byli wiec moge zdjecia juz wkleic no co?przeciez mowiłam,ze wkleje jak bedzie calosc zrobiona a wy widze,że nie proznujecie! przepisy,ciasta kurcze!! ale juz cos dla siebie znalazłam! Gosia dzis bede robic te mini pizze z cebulka,czy jak sie to zowie.bo ja lubie takie rzeczy!!! mniam a i wpadł m w oko tez ten wasz krolewicz ja to wogole lubie wiedziec jak ciasto wyglada to wklejajcie zdjecia. Ja ostatnio tylko piekłam ciasteczka pieguski (takie jak sklepowe) bo stwiedziłam,że cisto pieke to nikt nie je tylko ja i brzuch rośnie... to jak nie jedza to nie kurcze,lece pozagladac do was do galrii bo mam zaległosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 łoooo matko,dopiero jeden dziennik przeczytałam,a co dopiero resztę :o.... Jestem następna w kolejce do linczowania .....miałam zalądać,a tu taki numer ale obiecuję poprawę Gosia,płytki na balkon świetne!! .....jak dasz takie same na taras,to będzie wszystko ładnie grało ze sobą wiadomo,to jest spory koszt,ale to Wasz wymarzony domek,to czemu nie robić tego,co się chce .....nawet jak troszkę trzeba będzie odkładać A piesiu jak urósł :o......będzie Wam dobrze domku pilnował,bo na sam jego widok nieproszeni goście dreszcze poczują :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 misiu ja odkąd jestem w irl. to kłopoty z zafarbowaniem prania minęły tu są takie fajne chusteczki ktore wrzucam do prania i niema juz niespodzianek a ja juz nie segreguje wygoda na 102 Hehehe znam te chusteczki Pamiętam nawet,jak koleżanka pierwszy raz zaryzykowała i wyprała swoje najlepsze białe bluzki z kolorowymi rzeczami ....stała przed pralką i patrzyła,dopóki pranie się nie skończyło,bo nie była do końca pewna czy to zadziała i denerwowała się,że jej ciuchy zafarbuje tak czy inaczej :lol:.....ale się udało Pralka jest wygodna,ale mimo wszystko często jeszcze robię pranie ręczne niektórych lepszych ciuchów,bo żal mi jest je prać w pralce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 P.S. Mnie też wkurzają te reklamy Ta z boku (brokatowa fuga) nie jest jeszcze taka zła,bo nie lata mi po ekranie.....ale jest jeszcze druga,która co jakiś czas się pojawia i jak zjeżdżam kursorem,to ona razem ze mną do kuźwy...... mogliby sobie dać spokój Lecę podglądnąć jeszcze,co u dziewczyn w trawie piszczy ....nie wiem,czy dziś się wyrobię,bo tyle tego jest :o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam przed snem -zaraz idę do Morfeusza -randkę mam z nim Eeeeeeeee ja tam miałam dawniej takie wpadki z zabarwieniem w pralce -od dawien dawna, już sprawdzam dwa razy pranie... a też czasmi przepiorę ręcznie, bo szkoda mi niektórych ciuszków... A te chusteczki to co za cudo... Kurcze chyba wyjadę do Irlandii, jak nie obrane ziemniaki, to chusteczki A są inne maszyny np. odkurzacz, co sam odkurza, ściera kurze i myje podłogę plus okna? Kto wie, może nasze dzieci będa już miały tak dobrze... co nieeeeeee? A Gosia pewnie z ukrycia na FM... , albo szwenda się tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A Gosia pewnie z ukrycia na FM... , albo szwenda się tu i tam Tak tak.... ostatnio mi się szwędaczka włączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts