Perłóweczka 21.10.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 łoooo matko,dopiero jeden dziennik przeczytałam,a co dopiero resztę :o.... napewno dasz rade powiedz nam.....tęskniłaś za fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hello,hello!!! to ja........... czekam na baty i lincz publiczny... Aaaaa......... masz !!!!!! w tę chudziutką doopeczkęęęęęę my cierpliwe kobitki jestesmy wiec czekalismy spokojnie miło cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam!!! przyszłam sie przywitać Obiecuje wpadać na pogaduchy od czasu do czasu miło cię widziec fajnie ze wróciłaś na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 czekam na wiadomości z domu,co zrobione zostało wiadomosci z domu są zimowe czyli ospałe kończy się kafelkowac kotłownia , w lato była połozona jedna sciana do tych rurek a reszte zostawilismy na pozniej . teraz pogoda nierozpieszcza wiec mozna porobic w srodku ciepełko w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ł A piesiu jak urósł :o......będzie Wam dobrze domku pilnował,bo na sam jego widok nieproszeni goście dreszcze poczują :lol: piesiu rosnie rosnie bo dobry transfer idzie z kaską dla niego rodzicow wczoraj wysłałam po puszki i karme dla niego kupili 100 puszeczek wiec zime przetrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien dobry przybiegłam sie przywitac ,u nas deszczowo i brzydko za oknem az mi sie nie chciało wstawac ale trzeba bo córcie do szkoły muszę zaprowadzic ,ale za to od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 22.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wpadam na chwilkę pozdrwaiam i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć Gosia zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce No i przegapiłam powrót Izy....muszę do niej zajrzeć..... Kurczę aleście mnie zaskoczyły z tymi chusteczkami do prania czemu w Polsce nie ma takich cudów....????czuję się jakbyśmy byli 100 lat za murzynami pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wpadam na chwilkę pozdrwaiam i buziaki zostawiam witaj małgośka cos dawno dawnoooooo cie u nas nie było opowiadaj co u ciebie jak się mieszka tęsknimyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują wiem wiem....u nas tez stroje poszły w ruchhhh bo jutro idą w strojach do szkoły przebierają się co chwile i wszędzie widze tylko te stroje masakra......same wiedzmy wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć Gosia zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce z chęcią bym pojechała z Tobą czuję się jakbyśmy byli 100 lat za murzynami no coś tyyyyy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Aaaaa......... masz !!!!!! w tę chudziutką doopeczkęęęęęę no nie mogę!! dobre,dobre A wiesz,ja nie wiem czemu my przegapilismy kafelkowanie kotłowni.... nie mamy na ścianach płytek,a na podłodze kładł mąż jak już mieszkaliśmy....a nic to,tam ludzie nie zaglądają i nie widać jessi pisała,że u niej leje.... a u nas na szczęscie dziś była super pogoda! Kurcze u nas jakos to Halloween sie nie przyjeło za bardzo.No u nas dzieciaki nie chodzą po domach i nie zbierają słodyczy,ale za to dynie tez będziemy wycinać beda fajnie świecić tylko kto bedzie się musiał babrać w miąższu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 łoooo matko,dopiero jeden dziennik przeczytałam,a co dopiero resztę :o.... napewno dasz rade powiedz nam.....tęskniłaś za fm Tęskniłam tęskniłam za Wami kobitki.... Ale nie tęskniłam za tymi reklamami,co to sie non stop włączają Dziś jedną goniłam po ekranie i nie mogłam złapać grrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ale nie tęskniłam za tymi reklamami,co to sie non stop włączają Dziś jedną goniłam po ekranie i nie mogłam złapać grrrrrrrrrrr to jest sprawdzian na refleks ...... da się zamknąć czy nieeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują wiem wiem....u nas tez stroje poszły w ruchhhh bo jutro idą w strojach do szkoły przebierają się co chwile i wszędzie widze tylko te stroje masakra......same wiedzmy wokół Hihihi my mamy party w przyszłą sobotę :lol:......fajowo będzie :lol:......Nie wiedziałam,jaki strój założyć,ale myślałam od początku o czymś bardziej sexi niż strasznym i stanęło na......króliczku Playboya,bo mam taki,a jeszcze nie miałam okazji założyć ....a wygląda on tak: http://4shared.com/download/142743326/f368ebf8/1001.jpg Hmmm oczywiście nie jestem tak super wyposażona jak ta pani,ale prezentuje się nieźle.....chyba A najbardziej to podobają mi się uszy,bo wyglądają super :lol: I co o tym myślicie?? Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ale nie tęskniłam za tymi reklamami,co to sie non stop włączają Dziś jedną goniłam po ekranie i nie mogłam złapać grrrrrrrrrrr to jest sprawdzian na refleks ...... da się zamknąć czy nieeeeeee Dała się zamknąć,ale najpierw musiałam kliknąć na nią,zamknąć to co się otworzyło,a potem kliknąć na krzyżyk,bo nie uciekała więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 . Kurczę aleście mnie zaskoczyły z tymi chusteczkami do prania czemu w Polsce nie ma takich cudów....????czuję się jakbyśmy byli 100 lat za murzynami pozdrowionka A wiesz,co jeszcze tu jest najlepsze? .....że właśnie przed chwilą skończyliśmy z Mężusiem robić zakupy w Tesco....przez Internet i przywiozą nam to wszystko do domu i nawet wniosą i pomogą rozpakować hihihi .....uwielbiam to ....kurczę....kiedy u nas to wprowadzą rzeczywiście to tak,jak 100 lat za Murzynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A wiesz,co jeszcze tu jest najlepsze? .....że właśnie przed chwilą skończyliśmy z Mężusiem robić zakupy w Tesco....przez Internet i przywiozą nam to wszystko do domu i nawet wniosą i pomogą rozpakować hihihi .....uwielbiam to ....kurczę....kiedy u nas to wprowadzą rzeczywiście to tak,jak 100 lat za Murzynami własnie a kiedy dowożą po zamówieniu bo niewiem w ten sam dzien czy na drugi dzien ? jaki jest koszt dowozu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 I co o tym myślicie?? Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi no no no................. ale laseczka prosimy o foteczki z tego balu ps. a mąż to jakie przebranie wybrał? moze kanarka .... prosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A wiesz,co jeszcze tu jest najlepsze? .....że właśnie przed chwilą skończyliśmy z Mężusiem robić zakupy w Tesco....przez Internet i przywiozą nam to wszystko do domu i nawet wniosą i pomogą rozpakować hihihi .....uwielbiam to ....kurczę....kiedy u nas to wprowadzą rzeczywiście to tak,jak 100 lat za Murzynami własnie a kiedy dowożą po zamówieniu bo niewiem w ten sam dzien czy na drugi dzien ? jaki jest koszt dowozu? Wiesz co,Gosiu,to zalezy kiedy zamawiasz ....bo zwykle jest tak,że już na drugi dzień dowożą - przedział godzinowy sama sobie wybierasz .....Często mają specjalne oferty,że np. dostawa tylko 1 cent kosztuje i trzeba w miarę wcześniej zamawiać,bo inaczej nie będzie wolnych terminów i dłużej musiałabyś czekać ....a ceny dostawy są podane na http://www.tesco.ie, wiem że na początku tyg. jest 4 euro,później 4,5 lub 5,a w weekend oczywiście drożej,bo 7 euro ....ale ostatnio dostałam kupony,że jak zrobisz zakupy za 80 euro lub więcej,to masz 10 euro off tak,że w sumie warto się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts