Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czekam na wiadomości z domu,co zrobione zostało :wink: :lol:

wiadomosci z domu są zimowe czyli ospałe :roll:

kończy się kafelkowac kotłownia , w lato była połozona jedna sciana do tych rurek a reszte zostawilismy na pozniej . teraz pogoda nierozpieszcza wiec mozna porobic w srodku :wink: ciepełko w domku 8)

ł

A piesiu jak urósł :o:o......będzie Wam dobrze domku pilnował,bo na sam jego widok nieproszeni goście dreszcze poczują :lol::lol:

piesiu rosnie rosnie bo dobry transfer idzie z kaską dla niego :wink:

rodzicow wczoraj wysłałam po puszki i karme dla niego :wink: kupili 100 puszeczek :o wiec zime przetrzyma :wink:

cześć Gosia :D

zasiadłam teraz bo w nocy jadę :( ...a tak mi się nie chce :roll:

No i przegapiłam powrót Izy....muszę do niej zajrzeć.....

Kurczę aleście mnie zaskoczyły z tymi chusteczkami do prania :o :o :o czemu w Polsce nie ma takich cudów....????czuję się jakbyśmy byli 100 lat za murzynami :-? :roll:

pozdrowionka

Aaaaa......... masz !!!!!! w tę chudziutką doopeczkęęęęęę

no nie mogę!! dobre,dobre :lol: :lol:

A wiesz,ja nie wiem czemu my przegapilismy kafelkowanie kotłowni.... :roll: nie mamy na ścianach płytek,a na podłodze kładł mąż jak już mieszkaliśmy....a nic to,tam ludzie nie zaglądają i nie widać :wink:

jessi pisała,że u niej leje.... a u nas na szczęscie dziś była super pogoda! 8)

Kurcze u nas jakos to Halloween sie nie przyjeło za bardzo.No u nas dzieciaki nie chodzą po domach i nie zbierają słodyczy,ale za to dynie tez będziemy wycinać :wink: beda fajnie świecić :D tylko kto bedzie się musiał babrać w miąższu???

łoooo matko,dopiero jeden dziennik przeczytałam,a co dopiero resztę :o:o....

napewno dasz rade :wink:

powiedz nam.....tęskniłaś za fm 8)

Tęskniłam tęskniłam za Wami kobitki....:)

Ale nie tęskniłam za tymi reklamami,co to sie non stop włączają :evil: Dziś jedną goniłam po ekranie i nie mogłam złapać grrrrrrrrrrr :evil:

od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują :wink: :lol:

wiem wiem....u nas tez stroje poszły w ruchhhh bo jutro idą w strojach do szkoły :o przebierają się co chwile i wszędzie widze tylko te stroje :roll: masakra......same wiedzmy wokół :lol: :lol: :lol:

Hihihi my mamy party w przyszłą sobotę :lol::lol:......fajowo będzie :lol::lol:......Nie wiedziałam,jaki strój założyć,ale myślałam od początku o czymś bardziej sexi niż strasznym i stanęło na......króliczku Playboya,bo mam taki,a jeszcze nie miałam okazji założyć :lol::oops::lol:....a wygląda on tak:

http://4shared.com/download/142743326/f368ebf8/1001.jpg

Hmmm oczywiście nie jestem tak super wyposażona jak ta pani,ale prezentuje się nieźle.....chyba :roll::lol::oops: A najbardziej to podobają mi się uszy,bo wyglądają super :D:lol:

I co o tym myślicie?? :D Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi :lol::D

Ale nie tęskniłam za tymi reklamami,co to sie non stop włączają :evil: Dziś jedną goniłam po ekranie i nie mogłam złapać grrrrrrrrrrr :evil:

to jest sprawdzian na refleks ...... :lol: da się zamknąć czy nieeeeeee :roll:

Dała się zamknąć,ale najpierw musiałam kliknąć na nią,zamknąć to co się otworzyło,a potem kliknąć na krzyżyk,bo nie uciekała więcej :D

.

Kurczę aleście mnie zaskoczyły z tymi chusteczkami do prania :o :o :o czemu w Polsce nie ma takich cudów....????czuję się jakbyśmy byli 100 lat za murzynami :-? :roll:

pozdrowionka

A wiesz,co jeszcze tu jest najlepsze? :lol:.....że właśnie przed chwilą skończyliśmy z Mężusiem robić zakupy w Tesco....przez Internet i przywiozą nam to wszystko do domu i nawet wniosą i pomogą rozpakować hihihi :o.....uwielbiam to :D....kurczę....kiedy u nas to wprowadzą :roll: rzeczywiście to tak,jak 100 lat za Murzynami :roll:

A wiesz,co jeszcze tu jest najlepsze? :lol:.....że właśnie przed chwilą skończyliśmy z Mężusiem robić zakupy w Tesco....przez Internet i przywiozą nam to wszystko do domu i nawet wniosą i pomogą rozpakować hihihi :o.....uwielbiam to :D....kurczę....kiedy u nas to wprowadzą :roll: rzeczywiście to tak,jak 100 lat za Murzynami :roll:

własnie a kiedy dowożą po zamówieniu :o bo niewiem :roll:

w ten sam dzien czy na drugi dzien ? jaki jest koszt dowozu?

własnie a kiedy dowożą po zamówieniu :o bo niewiem :roll:

w ten sam dzien czy na drugi dzien ? jaki jest koszt dowozu?

Wiesz co,Gosiu,to zalezy kiedy zamawiasz :roll:....bo zwykle jest tak,że już na drugi dzień dowożą - przedział godzinowy sama sobie wybierasz :).....Często mają specjalne oferty,że np. dostawa tylko 1 cent kosztuje i trzeba w miarę wcześniej zamawiać,bo inaczej nie będzie wolnych terminów i dłużej musiałabyś czekać :roll:....a ceny dostawy są podane na http://www.tesco.ie, wiem że na początku tyg. jest 4 euro,później 4,5 lub 5,a w weekend oczywiście drożej,bo 7 euro :o....ale ostatnio dostałam kupony,że jak zrobisz zakupy za 80 euro lub więcej,to masz 10 euro off :) tak,że w sumie warto się zarejestrować :D