Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

I co o tym myślicie?? :D Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi :lol::D

no no no................. ale laseczka :o

prosimy o foteczki z tego balu :wink:

ps. a mąż to jakie przebranie wybrał? moze kanarka .... :o prosimy o fotki 8)

Hehehe chyba trochę byloby mu zimno w takim stroju :o:o:lol::lol:.....chyba coś innego wybierzemy.....tylko co? :o:o:o

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują :wink: :lol:

wiem wiem....u nas tez stroje poszły w ruchhhh bo jutro idą w strojach do szkoły :o przebierają się co chwile i wszędzie widze tylko te stroje :roll: masakra......same wiedzmy wokół :lol: :lol: :lol:

Hihihi my mamy party w przyszłą sobotę :lol::lol:......fajowo będzie :lol::lol:......Nie wiedziałam,jaki strój założyć,ale myślałam od początku o czymś bardziej sexi niż strasznym i stanęło na......króliczku Playboya,bo mam taki,a jeszcze nie miałam okazji założyć :lol::oops::lol:....a wygląda on tak:

http://4shared.com/download/142743326/f368ebf8/1001.jpg

Hmmm oczywiście nie jestem tak super wyposażona jak ta pani,ale prezentuje się nieźle.....chyba :roll::lol::oops: A najbardziej to podobają mi się uszy,bo wyglądają super :D:lol:

I co o tym myślicie?? :D Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi :lol::D

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :o :o :o

matkoo, to na tej imprezie nie będą mogli od Ciebie oderwać wzroku :D .....Waldi będzie cię musiał pilnować 8)

PROSIMY FOTKI Z IMPREZY :wink:

margay napisał:

cześć Gosia

zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce

z chęcią bym pojechała z Tobą

Noooo....raźniej by mi było w towarzystwie.......ale byś tam buszowała :o :o musiałabyś zabrać tragarza na siaty z zakupami :lol: ubrałabyś całą rodzinę :wink:

Ja po każdym wyjeździe się na coś nowego skuszę - na poprawienie nastroju 8) ....a mąż się zawsze pyta :"coś to znowu za nową szmatę przywiozła" :-?

margay napisał:

cześć Gosia

zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce

z chęcią bym pojechała z Tobą

Noooo....raźniej by mi było w towarzystwie.......ale byś tam buszowała :o :o musiałabyś zabrać tragarza na siaty z zakupami :lol: ubrałabyś całą rodzinę :wink:

z chęcią bym pobuszowała :p kurtek dziecięcych na zimę potrzebuje :roll: a moze sprzedają online ??? 8)

Szkoda, że u Nas nie ma takiego święta... sama bym ubrała takiego króliczka :wink: Ba nawet taka sdukienusię krótką mam - b. dobra na upały :wink: :D

A te ogonki.. kupiłabym w sklepie :wink: gorzej z uszami -eeeeeeeeee może bym zrobiła :wink:

Tylko jest problem - sąsiedzi pomysleliby, że jestem pijana albo puszczalska :o :lol: A dalej bym poszła, to jak na A-E 4 z Tira Pan by mnie porwał w turne po Polsce i tyle bym miała z Helo... By było Helo halo... :wink: :lol: Ot i co... gwałt murowany i był sobie zajc :lol:

a tak w ogóle to gdzie się podziewacie?

Ja tutaj mam pierwszy wpis ... 23-ego.. o matko to zaraz listopad :o

Jak ten czas szybko leci...

Adin, dwa tri.. rozluźnij się, weź oddech -głeboki... adin, dwa, tri, ufffffffff...

Widzisz wiosnę i dach na domku... :wink: adin , dwa, tri...

Kuźwa nie działa... :evil:

Dalej widzę ciemność :o :lol:

Gosiu wiesz co... Ci Twoi od płytek przesadzili z tą ceną za m2 - szok normalnie szok...

to może we dwie -adin, dwa, tri... dalej tych gości Twoich mam zamiar wypatroszyć :o Adin, dwa, tri... teraz widzę mojego od blachodach. - myslisz, że implanty metalowe jaj istnieją?

Bo jak jutro go kopnę..to... X :lol:

Gorzej z odprawa na lotnisku..ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adin, dwa, tri... teraz widzę mojego od blachodach. - myslisz, że implanty metalowe jaj istnieją?

Bo jak jutro go kopnę..to... X :lol:

Gorzej z odprawa na lotnisku..ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hihihi dobre :lol:.....ja bym pożyczyła Maxia od Gosi,to by była błyskawiczna kastracja gościa i nauczyłby się dotrzymywać terminów :lol::wink:....i w sumie nie miałby później problemów z przechodzeniem przez bramkę hahaha :lol::o....ale za to z czymś innym by miał problemy :lol::wink:.....

Kurczę my tu takie rzeczy wypisujemy o pseudofachowcach,a tu jeszcze ktoś podczyta i oskarży nas o nie wiadomo co :o:o:lol:

hej laski!!!

znowu leje za oknem :cry:

Heja! :D

U nas rano lało,ale teraz coś się rozzpogodziło nawet i tylko wiaterek wieje :) Hmmmm może jakieś pranie szybkie zrobię :roll:....i muszę sprzątnąć,bo nie ma się jak ruszyć w naszym pokoju :o:o

A tu zaraz mi zakupy z Tesco przywiozą,więc znikam na chwilę :wink:

Nie no,ale sie usmiałam z Ciebie miśka nie no,Ty to masz kobieto dar do pisania :lol: :lol: :D skad Ty takie teksty wymyslasz?? 8)

adin,dwa...jak w tej reklamie co Tomasz Kot wystepuje :lol:

może to i jest sposób? pzy najblizszej okazji tez go wypsobuje :wink:

No a halloween fajna sprawa.ja tam żałuję ze u nas nie przyjeło się jakoś to święto...ale dynie jutro gdzies skombinuje i lampiony beda. :D niech się dzieciaki uciesza :D

a jeśli ktos się boi gwałtu to zawsze może sie przebrać za czarwnice z wielkim nochalem i obowiązkowo jakims pieprzem,(czy jak to się zwie) na nim,albo ewentualnie można się przebrac za żone frankenstein'a i myslę,że komukolwiek odechce sie figli...no chyba,że będzie bardzo zdesperowany :lol: :lol: :lol:

Dobrze, że Asia buszuje jeszcze po forum

znaczy się ze jestem buszmenem?? :o :lol:

no staram sie teraz nie zaniedbywac FM 8)

a ja dziś właśniew róciłam ze śubwania mojeg syna do pierwszej klasy i musze wam dziewczyny powiedzieć,że ten dzień to jakiś obłęd :-? ...

mój Kuba jest chory,wczoraj nie był w szkole,zreszta jak połowa klasy podobno...no,ale na ślubowanie to powiedziałam,że pójdziemy (no bo ważny dzień) i reszta dzieciaków też przyszła,no ale wszyscy chorzy i zaczęło się...

najpierw jeden chłopczyk zemdlał,wynieśli go,potem mojego zaczął brzuch boleć to zszedł i usiadł.jak miał mowić wierszyk to znowu poszedł i powiedział,ale znowu go zaczął boleć,zrobiło mu się niedobrze,to do łazienki,tam wiecie jaki był cd.... :-? ja byłam jeszcze z młodszym moim(2 llata) no to naszczęście pani z nami wyszła i go wzięła a ja w tej łazience...

no dobra posiedział,napił się herbaty i poszliśmy na salę.zaraz nastepny chlopczyk wyszedł bo mu słabo było...no masakra :o

a panie tylko chodziły i pytały czy wszyscy sie dobrze czuja,a ja o tylko patrzyłam czy jakiś nastepny nie pada... :-?

ale było wrażeń :lol:

No a Gosia to chyba utoneła w kartonach i pudłach :lol: