waldi8321 22.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 I co o tym myślicie?? Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi no no no................. ale laseczka prosimy o foteczki z tego balu ps. a mąż to jakie przebranie wybrał? moze kanarka .... prosimy o fotki Hehehe chyba trochę byloby mu zimno w takim stroju :o:lol:.....chyba coś innego wybierzemy.....tylko co? :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 od jutra ma wolne cały tydzien bo Halloween sie zbliza a oni tu swietują wiem wiem....u nas tez stroje poszły w ruchhhh bo jutro idą w strojach do szkoły przebierają się co chwile i wszędzie widze tylko te stroje masakra......same wiedzmy wokół Hihihi my mamy party w przyszłą sobotę :lol:......fajowo będzie :lol:......Nie wiedziałam,jaki strój założyć,ale myślałam od początku o czymś bardziej sexi niż strasznym i stanęło na......króliczku Playboya,bo mam taki,a jeszcze nie miałam okazji założyć ....a wygląda on tak: http://4shared.com/download/142743326/f368ebf8/1001.jpg Hmmm oczywiście nie jestem tak super wyposażona jak ta pani,ale prezentuje się nieźle.....chyba A najbardziej to podobają mi się uszy,bo wyglądają super :lol: I co o tym myślicie?? Ewentualnie mogę założyć wapirze zęby i będzie wampirzyca w przebraniu króliczka hihihi matkoo, to na tej imprezie nie będą mogli od Ciebie oderwać wzroku .....Waldi będzie cię musiał pilnować PROSIMY FOTKI Z IMPREZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 margay napisał: cześć Gosia zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce z chęcią bym pojechała z Tobą Noooo....raźniej by mi było w towarzystwie.......ale byś tam buszowała musiałabyś zabrać tragarza na siaty z zakupami ubrałabyś całą rodzinę Ja po każdym wyjeździe się na coś nowego skuszę - na poprawienie nastroju ....a mąż się zawsze pyta :"coś to znowu za nową szmatę przywiozła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 margay napisał: cześć Gosia zasiadłam teraz bo w nocy jadę ...a tak mi się nie chce z chęcią bym pojechała z Tobą Noooo....raźniej by mi było w towarzystwie.......ale byś tam buszowała musiałabyś zabrać tragarza na siaty z zakupami ubrałabyś całą rodzinę z chęcią bym pobuszowała kurtek dziecięcych na zimę potrzebuje a moze sprzedają online ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 przecie Ci pisałam że my tu w Polsce 100 lat za murzynami nawet na kartę nic nie kupisz ale mamy zeszyt i zapisujemy "na kreskę" Fajnie.....22.37....a wstaję o 00.00....to ile mi zostało spania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 zapomniałabym - DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nawet na kartę nic nie kupisz ale mamy zeszyt i zapisujemy "na kreskę" zeszyt to zawsze był i będzie oby miał duzo kartek Fajnie.....22.37....a wstaję o 00.00....to ile mi zostało spania???? no...całkiem całkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 zapomniałabym - DOBRANOC bezpiecznej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Szkoda, że u Nas nie ma takiego święta... sama bym ubrała takiego króliczka Ba nawet taka sdukienusię krótką mam - b. dobra na upały A te ogonki.. kupiłabym w sklepie gorzej z uszami -eeeeeeeeee może bym zrobiła Tylko jest problem - sąsiedzi pomysleliby, że jestem pijana albo puszczalska A dalej bym poszła, to jak na A-E 4 z Tira Pan by mnie porwał w turne po Polsce i tyle bym miała z Helo... By było Helo halo... Ot i co... gwałt murowany i był sobie zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a tak w ogóle to gdzie się podziewacie? Ja tutaj mam pierwszy wpis ... 23-ego.. o matko to zaraz listopad Jak ten czas szybko leci... Adin, dwa tri.. rozluźnij się, weź oddech -głeboki... adin, dwa, tri, ufffffffff... Widzisz wiosnę i dach na domku... adin , dwa, tri... Kuźwa nie działa... Dalej widzę ciemność Gosiu wiesz co... Ci Twoi od płytek przesadzili z tą ceną za m2 - szok normalnie szok... to może we dwie -adin, dwa, tri... dalej tych gości Twoich mam zamiar wypatroszyć Adin, dwa, tri... teraz widzę mojego od blachodach. - myslisz, że implanty metalowe jaj istnieją? Bo jak jutro go kopnę..to... X Gorzej z odprawa na lotnisku..ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 hej laski!!! znowu leje za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Adin, dwa, tri... teraz widzę mojego od blachodach. - myslisz, że implanty metalowe jaj istnieją? Bo jak jutro go kopnę..to... X Gorzej z odprawa na lotnisku..ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hihihi dobre .....ja bym pożyczyła Maxia od Gosi,to by była błyskawiczna kastracja gościa i nauczyłby się dotrzymywać terminów ....i w sumie nie miałby później problemów z przechodzeniem przez bramkę hahaha ....ale za to z czymś innym by miał problemy ..... Kurczę my tu takie rzeczy wypisujemy o pseudofachowcach,a tu jeszcze ktoś podczyta i oskarży nas o nie wiadomo co :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 hej laski!!! znowu leje za oknem Heja! U nas rano lało,ale teraz coś się rozzpogodziło nawet i tylko wiaterek wieje Hmmmm może jakieś pranie szybkie zrobię ....i muszę sprzątnąć,bo nie ma się jak ruszyć w naszym pokoju :o A tu zaraz mi zakupy z Tesco przywiozą,więc znikam na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 24.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie no,ale sie usmiałam z Ciebie miśka nie no,Ty to masz kobieto dar do pisania skad Ty takie teksty wymyslasz?? adin,dwa...jak w tej reklamie co Tomasz Kot wystepuje może to i jest sposób? pzy najblizszej okazji tez go wypsobuje No a halloween fajna sprawa.ja tam żałuję ze u nas nie przyjeło się jakoś to święto...ale dynie jutro gdzies skombinuje i lampiony beda. niech się dzieciaki uciesza a jeśli ktos się boi gwałtu to zawsze może sie przebrać za czarwnice z wielkim nochalem i obowiązkowo jakims pieprzem,(czy jak to się zwie) na nim,albo ewentualnie można się przebrac za żone frankenstein'a i myslę,że komukolwiek odechce sie figli...no chyba,że będzie bardzo zdesperowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Gosiaaaaa........jak tam przeprowadzka?????....żyjesz.......??? To już nie przeszkadzam ....bo pewnie dużo rozpakowywania i układania masz Życzę sprawnego rozpakowania się i szybkiego zaklimatyzowania w nowym domku paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Jak minęła przeprowadzka,jak po przeprowadzce,jak minęła pierwsza noc w nowym mieszkanku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 U Gosi ciszaaaaaaaaa.....u Miśki ciszaaaaaaaaaaaaaa........ Dobrze, że Asia buszuje jeszcze po forum Nawet Kala zniknęła Gosia wracaj szybko i opowiadaj jak tam przeprowadzka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 szybciej czas mija ,a fm wciąga tak,że szok a miałam tylko usiąść i poszukać wątku o rozliczeniu się z vat,bo coś mi nie pasi,a wylądowałam tu gdzie wyladowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dobrze, że Asia buszuje jeszcze po forum znaczy się ze jestem buszmenem?? no staram sie teraz nie zaniedbywac FM a ja dziś właśniew róciłam ze śubwania mojeg syna do pierwszej klasy i musze wam dziewczyny powiedzieć,że ten dzień to jakiś obłęd ... mój Kuba jest chory,wczoraj nie był w szkole,zreszta jak połowa klasy podobno...no,ale na ślubowanie to powiedziałam,że pójdziemy (no bo ważny dzień) i reszta dzieciaków też przyszła,no ale wszyscy chorzy i zaczęło się... najpierw jeden chłopczyk zemdlał,wynieśli go,potem mojego zaczął brzuch boleć to zszedł i usiadł.jak miał mowić wierszyk to znowu poszedł i powiedział,ale znowu go zaczął boleć,zrobiło mu się niedobrze,to do łazienki,tam wiecie jaki był cd.... ja byłam jeszcze z młodszym moim(2 llata) no to naszczęście pani z nami wyszła i go wzięła a ja w tej łazience... no dobra posiedział,napił się herbaty i poszliśmy na salę.zaraz nastepny chlopczyk wyszedł bo mu słabo było...no masakra a panie tylko chodziły i pytały czy wszyscy sie dobrze czuja,a ja o tylko patrzyłam czy jakiś nastepny nie pada... ale było wrażeń No a Gosia to chyba utoneła w kartonach i pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ślubowanie z przeszkodami a ja myslałam,że margay mówi o mnie zdrówka synkowi życzę,niech wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts