AIA 27.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a ja myslałam,że margay mówi o mnie Ty,a bardzo możliwe... musimy chyba ustalić jakieś numery czy co,Asia 1,Asia 2 zdrówka synkowi życzę,niech wraca do zdrowia dzieki,mam nadz,że już bedzi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a jednak mojej wiadomosci z wczoraj nie ma... net mi szwankował -włączał się i wyłączał Gdzie ta Perła Przeprowadziła się i ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nic tylko: a) rozpakowuje się tam, zwłaszcza wieczorami, bo tak ma pracę i stąd ta cisza b) nowa dzielnica - zabłądziła i szwenda się poszukując nowego domu c) ma remont nowego domu -tylko patrzeć jak zaskoczy nas fotkami d) przeprowadziła się do dzielnicy i ma co wieczór -wieczorki poznawcze Ajjjjjjjjjjjjjjjjjj.... nie dodałam e) - najwidoczniej nie ma netu - bo znając Perłę to już by była, nawet w trakcie... nie wytrzymałaby Wracaj Gosia... nu... gdzie ONA......... gdzieeeeeeeeeeeeeeeeee? Bo jak z ukrycia tylko wchodzi to dostanie po doopie jak nic -cięgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ja myslałam,że margay mówi o mnie Ty,a bardzo możliwe... musimy chyba ustalić jakieś numery czy co,Asia 1,Asia 2 zdrówka synkowi życzę,niech wraca do zdrowia dzieki,mam nadz,że już bedzi lepiej Nu ja bym była Asia 3 -ale Perła mnie ochrzciła Miśka Może o mnie pisała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 co tutaj pustynią zwiało Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Chłopakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (ich chyba tutaj nie ma ) Hop hop.... Taaaaaaaaaaa teraz ja jestem, to ich nie ma Ciemno za oknem, a musze iść do auta, bo napój w nim jest, a pic mi się chce. P.S. napój nie wyskokowy - taki moralny...normalny Jest chętna, która pójdzie po ten napój? Taaaaaaaaaa zawsze ja... A sama się bojam ciut..bo ciemno... jeszcze ktoś mnie porwieeeeeee Widzicie -to się nazywa nakręcanie się..dlatego już nie oglądam horrorów -bo najgorzej jak sama wracałam a było ciemno - to sceny miałam z filmów i stracha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 znowu do auta??? a zresztą... pójdę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 28.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja jestem, ale tylko czytam, nie odzywam się. Pozdrawiam, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 paps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja jestem, ale tylko czytam, nie odzywam się. Pozdrawiam, dobranoc. Miska pisałaś że same baby bo ty przyszłaś....a tu proszę.....ktosiek za tobą przyszedł....... Ktośku......ważne że się odezwiesz jak trza pomocy.....jeszcze raz dzięki za pomoc u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.10.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ja myslałam,że margay mówi o mnie Ty,a bardzo możliwe... musimy chyba ustalić jakieś numery czy co,Asia 1,Asia 2 zdrówka synkowi życzę,niech wraca do zdrowia dzieki,mam nadz,że już bedzi lepiej Nu ja bym była Asia 3 -ale Perła mnie ochrzciła Miśka Może o mnie pisała.... taaaakkkkkkk Misiu......na pewno o tobie Wiemy żeś ty Joanna ale tak do ciebie sie przykleiło Miśka.....mam nadzieję, że ci to nie przeszkadza W celu wyjaśnienia pisałam o Asi (kamlotek).......ale A$ia.....też ostatnio buszmen forumowy to trza przyznać ....i tak trzymaj.....po co mieć później tyle zaległości..... Nooooo gdzie ta Gosia wiem że przeprowadzka......przepakowywanie.......układanie.....sortowanie........ale jak można tak długo bez nas i forum wytrzymać to do niej nie podobne......mam nadzieję, że wszystko w porządku.....Gosia ty się lepiej odezwij bo zaczynamy się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Miśka to zaczął juz dawno temu do mnie mówić Misiek Jakos przykleiło się to nawet nie wiem kiedy... ale mówi też Asia -to pamięta jak mam na imię Ale to ja kiedyś do niego zaczęłam: -Misiu i Misiu... i ot Miśki dwa teraz... NIE PRZESZKADZA MI... Nu Ktosiek..pisz nie wstydź się A Gosia ... no już martwię się o nią..gdzie ona JEST...Nu gdzieeeeeeeeee [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 znowu do auta??? a zresztą... pójdę z Tobą Chyba mi odbiło...bo ryczę ze śmiechuuuuuuuuuuu.... Znowu do auta... A to tak jest, jak wozi się napoje na budowę..ahahaaaaaaaaaa, a nieraz niechce mi się wziąć do domku wszystkich i tak potem latam -ale rzadko... Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Nu ale kurcze, chociaz jedna by poszła ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ...cisza...GOOOOOOOSIAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................tu tylko echo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 GOŚKA hop-hophttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/48%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ......dobre a ja zaczynam się już poważnie martwić czy nic się nie stało......tfuuuuuuu tfuuuuuu odpukać w niemalowane.......ale to dziwne jest że Gosi tak długo nie ma i to bez słowa wyjaśnienia http://media6.mojageneracja.pl/oiyeyippqu/mediumkmoji4594a5a1ebc90b5238227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Perła u jessi 23.X.09. napisała tak: dzis moje dziewczyny przebierały sie od rana jedna za czarownice a druga za diabła szkoda ze niewiem gdzie podziałam aparat(przeprowadzka dziś) bo cała szkoła przebierańców szła koło naszego domu . super wyglądali . robili parade po miescie a ja biegałam za aparatem ale nieznalazłam Dziewczyny onaaaaaaaaaaaaaaaa przebrała się i lata tam i zbiera cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 30.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ech Gosia przepadła... ale wiem,że ona pamieta i mysli na pewno (w końcu tyle czusu na FM spędziła,a z tego nie można się tak łatwo wyleczyć,prędzej czy pózniej wróci) może faktycznie te cukierasy zbiera?? Gosia!!! tylko zostaw trochę dla dzieci A z tymi imionami to tez jest....mi tam niby swoje się podoba,ale wkurza mnie,że nie ma takiego normalnego zwrotu.Tzn.,jest albo Aśka (tak ostro),albo Asia (tak za miło) nie ma nic pośredniego jak np jest w Monika,Paulina,Anita itd...mój mąż to np. do mnie mała mówi... a ja do niego:"mała to jest twoja pała,a ja jestem niska" ale mówimy tez misku i wiele innych mamy wymyslonych przezwisk takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ajjjjjjjjjjjjjjjjjj.... nie dodałam e) - najwidoczniej nie ma netu - bo znając Perłę to już by była, nawet w trakcie... nie wytrzymałaby OJOOOOOOJJJJ.......... Powiem wam moje kochane ze ja tez jestem w ciężkim szoku jeszcze mi nie przenieśli internetu a jak pytałam wczesniej to nie było problemu bo kabelki w nowym domu są i niet problemu a teraz czekam i czekam.....i hu.....ja widzę telefon juz działa a netu jeszcze nieeeeee ile ja juz telefonów do nich wykonałam to szok napewno mnie zapamiętają smutno mi bez was ciężko jest i mąż narzeka ze bardzo nerwowa jestem bez fm ale mam do nadrobienia i pewnie będzie trzeba 3 dni wolnego wziąść zeby wszystko przeczytac co do cukierasów to jutro ruszamy na zbieranie moze zrobie pare fotek i wrzuce na fm z naszych połowów usmiechne sie do szwagra to mi modem pożyczy na wieczór dziewczyny nie wiem ile to jeszcze potrwa to moje zycie bez internetu ale długo to niepowinno trwać mam nadzieje Wracaj Gosia... nu... gdzie ONA......... gdzieeeeeeeeeeeeeeeeee? Bo jak z ukrycia tylko wchodzi to dostanie po doopie jak nic -cięgi aj aj aj...... boliiiiiiiiiii nie nie nie podglądanie nie wchodzi w grę niewytrzymałabym tak długo pozdrowionka i całuski wpadne jutro z fotkami dzieki ze pamiętacie o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ja tak z rana bo później na pewno czasu nie bede miała... No Gosiu super,że jesteś!!! Mam nadz.,że za te 3 dni bedziesz podłączona do świata oby tlko się nic nie przeciągneło Na fotki ocywiście czekamy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Ufffffffffffff.....wróciła To jak już wiemy że wszystko w porządku to poczekamy spokojnie jak ci ten internet podłączą A juz zaczęłam podejrzewać, że zaczełaś się leczyć z nałogu forumowego wczoraj się uśmiałam jak siadłam sobie tylko na chwilę, żeby sprawdzić co tam na forum a mój Tomuś leci do kuchni i krzyczy: "tata....tata....tego się obawiałem........mama znowu siedzi na tomputerze....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Hihihihi, świetny chłopczyk Gosiu dzieciki jak już cos powiedzą to szok (ale one zawsze mówią to co myślą i mówią prawdę,czyli to co widzą co sie wokół nich dzieje ) bystre te dziaciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts