Perłóweczka 31.10.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wpadam jak przeciąg.........szybciutko fotki zostawie HALLOWEEN http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6284.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6278.JPG niestety niemam fotki łupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 kurczę,coś mi nie przysszły powiadomienia o odpowiedziach ....i sobie myślałam,że jakaś cisza na FM,a tutaj już tyle postów :o...... Gosia,super stroje ......ja otworzyłam dzieciakom już w stroju kroliczka,to podobały im się uszy .....ale byłam zaskoczona,bo chcieliśmy żeby więcej słodyczy wzięły,a tutaj one tylko po jednym :o......teraz to tego przez rok nie zjemy hihihi :lol:........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witaj Gosia i Iza... Ja to już pomyslałam, że nic tylko Zielone Wyspy netu nie mają -strajk i tyle Bo zniknęła jedna i druga... A nie mówiłam -czytaj pisałam -że nestu u niej niet - To trzymam kciuki za łupy i za net -aby szybciutko podłączyli 3 dni to za mało wolnego... tydzień murowany na FM aby nadrobić Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 P.S, zapomniałam napisać -że dziewczyny superancko wyglądają Ty to ta mała pośrodku? Ahahaaaaaaaaaaaaaaa... To jak tam przebrałaś się? Ja tutaj na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 witaj!! super przebrania!! duzo słodyczy udało sie nazbierac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No mnie ten mały potworek w środku rozbroił śliczny!!!!(ale chyba potwory to straszne poinny być???... ) a dziewczyny starsze tez rewelacja!!! tylko gdzie ty???? Iza: i Ty też wrzuć no zdjęcie króliczka w Twoim wykonaniu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zdjęcia super......ale masz już pannice i stroje strasznie fajne...no a ten mały w środku - genialny Iza: i Ty też wrzuć no zdjęcie króliczka w Twoim wykonaniu!!!!! tak tak takkkkkkkkk też zamawiam.....czekamy...... Gosia....na ciebie też cierpliwie czekamy uśmiechnij się ładnie do jednego i drugiego pana to ci szybciej internet założą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Gośka,dobrze,ze dałaś jakiś znak życia,bo byłyśmy już gotowe wysyłać ekspedycję ratunkową Dziewczyny wyglądały super w tych strojach, Mały rewelacyjny. Podaj nam stronę do tego operatora,zaczniemy do niego słać maile po polsku to mu się szybko znudzi i Ci podłączy necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj gdzie zniknęłas kochana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 To jak tam przebrałaś się? Ja tutaj na fotki czekam kochana ja mam o tyle dobrze ze niemuszę się przebierac bo i tak straszna jestem a szczególnie gdy wstaje rano i mam burze loków i kazdy y inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witaj gdzie zniknęłas kochana?? ajjjjj aj....... przeniesienie neta mnie dobija niewiem ile to jeszcze potrwa ale dzwonie do nich codziennie zeby o mnie nie zapomieli mam teraz modem od szwagra ale tez mnie z nim szlag trafia bo co chwile traci zasięg i doopa blada mam nadzieje ze to jest juz kwestia 2-3 dni i bedzie net bo jak nie to oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witaj Gośka,dobrze,ze dałaś jakiś znak życia,bo byłyśmy już gotowe wysyłać ekspedycję ratunkową kochane jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No mnie ten mały potworek w środku rozbroił śliczny!!!!(ale chyba potwory to straszne poinny być???... ) noooo....fajny męża brata syn najlepsze było gdy dziewczyny z nim chodziły zbierac cukierki i on powiedział ze on koniecznie bedzie mówił po swojemu (4 lata) nooo....i gdy dzwonili do drzwi to on zamiast psikus albo słodycze po angielsku to on krzyczał : - strasznnnnna noccccccc.....buuuuu buuuuuuu ale sie nasmielismy ze szok ubaw po pachy a dziewczyny starsze tez rewelacja!!! one za duzo juz tych stroi nazierały i coraz dłuzej to stojenie im schodzi dzięki a gdzie ty !!!!! ja to siedziałam w autku i podwoziłam ich na osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 3 dni to za mało wolnego... tydzień murowany na FM aby nadrobić oj ...potrzebuje szybszego netu i troche dni wolnych . nadrobie jak podłączą mój net ja niezapominam tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A teraz to cosik z tematu budowy Powiem ze ostatnio myslałam ze mnie szlag trafi z tymi ;fachowcami; dodam ze jak bym była na miejscu to kur....wa bym ich przegnała miotłą i to szybko ze nawet by nie zdążyli swoich zabawek pozbierać kutafony..... wszystko dotyczyczy kafelkowania czyli mojej kotłowni to jest chyba najmniejsze pomieszczenie w całym domu a kafelkuje ją juz trzeci majster pierwszy połozył jedną sciane i kawałek podłogi specjalnie pod instalacje i pompy ciepła a reszte miał połozyc troche pozniej . ok. czekamy i nic. bierzemy nastepnych .ok zrobili jedną sciane i drugiej troche i juz chca zaliczki dodam ze jak wczesniej dawalismy im zaliczki to znikali na pare dni przesłałam mamie kase a chłopaków ani widu ani słychuuuuu..... nawet po zaliczke nie przyjechali kuzwaaaaa ile mozna czekac z rozkopaną kotłownią no i teraz nieczekając na nich mam trzeciego kafelkarza . juz konczy robutkę i szybko mu idzie. jest to nasz kuzyn ktory przyjechał na urlop z norwegii i powiedział sam ze to zrobi gdy słyszał o tych niezliczonych ilosciach fachmanów do tego jednego pomieszczenia pozdrawiamy. nierozumie ludzi . teraz jest cichy sezon w budowlance bo pogoda niesprzyja a oni jeszcze mają prace gdzies i wolą lezec w domu i pic piwko a więc jest szansa ze kotłownia jutro bedzie skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Moje kochane powiem Wam w sekrecie że w następny czwartek lece do Polski na tydz. własnie siedze w necie i próbuje kupic bilet ale mam co chwile problemy z siecią i moze mi to troche zająć czasu niemoge sie juz doczekać jest szansa na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 04.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Moje kochane powiem Wam w sekrecie że w następny czwartek lece do Polski na tydz. Gosia,ale Ci dobrze :D trzymam kciuki,żeby udało Ci się bilet kupić Nie ma to jak samemu zobaczyć i fotki zrobić ciekawe jak tam piesiu - pewnie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.11.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No kochana nie ma lekko z budowa a zwłaszcza z majstrami,którzy potrzebni sa zeby ta budowa jakoś szła do przodu na szczescie,że masz fajngo kuzyna i doprowadził kotlownie do porzadku Ni super,że w Polandzie bedziesz!!! zobaczysz co i jak na budowie,ze szczególami bilet na pewno sie znajdzie A foteczki...oczywiscie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Moje kochane powiem Wam w sekrecie że w następny czwartek lece do Polski na tydz. własnie siedze w necie i próbuje kupic bilet ale mam co chwile problemy z siecią i moze mi to troche zająć czasu niemoge sie juz doczekać jest szansa na fotki juz Ci zazdroszczę ,ze lecisz do Polski tez by chetnie teraz poleciała co nieco pozałatwiac ale sie n arazie nie da w najblizszym czasi no i ju zamawiam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 kochana...... trzymam kciuki, żeby udało Ci sie bilecik do kraju kupić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts