taka_ja taki_on 05.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam O rany to Ci spece od siedmiu boleści Super, że kuzyn zrobi No i zaskoczyłaś mnie... PRZYLECISZ na TYDZIEŃ? No proszę... To i fotki będą i TY zobaczysz co i jak u Ciebie Suuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wpadłam tylko zobaczyć czy Gosia już aktywna ......i widzę, że jest .......dziś nie mam czasu.....bo padam po wyjeździe ale jutro postaram się wyczytać wszystko.......juz mnie korci....... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 06.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A teraz to cosik z tematu budowy Powiem ze ostatnio myslałam ze mnie szlag trafi z tymi ;fachowcami; dodam ze jak bym była na miejscu to kur....wa bym ich przegnała miotłą.................... Oj mnie też trafia każdego dnia gdy wchodzę do naszego domku, marzę żeby już się "wyprowadzili" z naszej budowy. Przestaję wierzyc że są jakieś porządne ekipy. brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam dziewczyny Bileciki kupione, wiec śmigam w czwartek do Polski pobuszuje sobie tu i tam popije troszeczkę polskiej czyściochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 padam po wyjeździe a ty znowu na wyjazdach ale ci dobrze ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 [ popije troszeczkę polskiej czyściochy przyda się jako środek antybakteryjny przeciwkogrypowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 08.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam dziewczyny Bileciki kupione, wiec śmigam w czwartek do Polski pobuszuje sobie tu i tam popije troszeczkę polskiej czyściochy O rany!! Ale chcielibyśmy też polecieć ....bo jak na razie,to nic się nie dzieje na budowie a tak to pewnie pozałatwialibyśmy sobie Nio ale w takim razie mam nadzieję,że lot będzie spokojny, zakupy udane itp. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam dziewczyny Bileciki kupione, wiec śmigam w czwartek do Polski pobuszuje sobie tu i tam popije troszeczkę polskiej czyściochy Polska Czyściocha to ostatnio mi nawet zasmakowała -tak nie duzo -ostanio na budowie z kawą gorącą Duzo nie mogłam, bo po rusztowaniu bym jeścio zjechała ahaha -jak w straży po rurze ahahhhhhhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A ja napiszę, że chętnie bym sobie wyjechała gdzieś tak odpocząć... Jednak wiem, że to niemozliwe Ale co tam odbije kiedys sobie - a co a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 CO TUTAJ TAKA CISZA Wczoraj zaglądałam -cisza, wcześniej cisza... dzisiaj...cisza Gosiu spakowana jesteś? Sama lecisz? Bo pisałaś -bileciki kupione, nie bilecik -czyli nie sama Jeszcze tylko jutro i czwartek frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Ja uciekam, bo Brzydula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam...... Dotarłam w końcu bo ostatnio też mam lekkie zaległości byliśmy u teściów cały weekend i mam poślizg na forum Gosia......super, że jedziesz pojutrze do Polski Juz zacieram ręce na kolejna porcję fotek..... Z tymi fachowcami od płytek w kotłowni to masakra jakaś Dobrze, że kuzyn ci to dokończył......jest to zaprzeczeniem przysłowia że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu A jak tam necik????Założyli już...???? paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Cicho szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zapewne pracuje przy nadgodzinach,aby guldenów budowlanych przybyło ,wiadomo leci do domu,a tu one są bardzo potrzebne i można je wydać na coś budowlanego oczywiście . Lub jeszcze nie ma netu Czekamy na odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No - właśnie ja też czekam... Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Relacje i Ciebie i fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Pakuje się ,bo jutro robi fruuuuu i będzie już jutro biegać po swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pewnie tam biega Od wczoraj jest w domku Śpi obok u rodziców -a może u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przylazłam......choc właścicielki wątku NIET.....wiem wiemmmm, że lata po domku z wypiekami na twarzy ale tu na forum łyso bez Gosi.....ale pocieszam się że jak wróci to będzie zaopatrzona w porządną fotorelacje i będziemy miały o czym trajkotac..... Nooo a Gosia to pewnie teraz siedzi u mamy w salonie i kawusie popija przy kominku..... Ściskam mocno....paaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 wpadłam sie przywitać!!!!! kiedy wracasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 I ja tez czekam,żeby nie było Ale u nas mgła szaleje od paru dni...mam nadz.,że Gosia gdzies nie zabładziła u siebie...moze tam mgły ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Na Warmi też mgła i deszcz, dziś paskudna pogoda,ale Gośce to nie przeszkadza,bo w domku ciepło,u mamy,podane A kiedy gospodyni wraca w środę czy w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts