adrianek9999 11.04.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Kochani, mam okazję kupić wkład kominkowy firmy Blanzek 700 z szybą półokrągłą. Jest to wkład żeliwny czeski. Czy ktoś z Was go ma i jest z niego zadowolony czy wręcz przeciwnie nigdy więcej by go nie kupił. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Mam Blanzek, ale zwykły - z płaską szybą. Jest OK. Nie mam porównania z innymi, bo to mój pierwszy kominek , ale nie mam z nim problemów. Polecił mi go i zamontował znany na tym forum zdun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 16.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja mam taki 700Rjest mało oszczędny. wyczytałem, że przez fakt, że posiada deflektor, który ma niby zapobiegać brudzeniu się szyby, a średnio zapobiega. właśnie zamierzam zatkać mu te dziury i zobaczymy czy mu poprawi to spalanie. w sensie dłuższego czasu spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts