Rubus 08.01.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Czy ktoś mieszka w, lub buduje domek Kos II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek38 11.04.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam ForumowiczówCzy mógłbym Was prosić o opinie na temat tego projektu?Dla mnie jest bardzo funkcjonalny i ładny pod każdym względem:)Proszę o opinie, może ktoś również bierze pod uwagę ten projekt jako swójwymarzony?To link: http://www.domywstylu.eu/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/kos_2/index.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 11.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam. Kilka słów na gorąco.Nie ma żadnej garderoby ani pomieszczeń na przydasie - na 150 m2 powinny się zmieścić. Poza tym przedziwne wydaje się to, że pokój na górze ma 8,2 m2 a łazienka ponad 11. Nie wiem czy powierzchnie na górze są podane wg powierzchni użytkowej czy po podłodze. I nie wiem czemu ma służyć pomieszczenie na dole 4.6 m2 ? Komunikacja taka ? Po co?PozdrawiamYa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek38 12.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 powierzchnie w tym projekcie jak się dowiadywałem podane są jako powierzchnie użytkowe liczone powyżej 1.90cm tak więc ten pokój na górze 8.2m2 ma w rzeczywistości ponad 13m2...Jestem zwolennikiem aby swoje garderoby znajdowały się w swoim pokoju a pomieszczenia na "przyda sie" są niepotrzebnym składowiskiem rzeczy, które tylko przeszkadzają. Tak więc ten projekt dla 4 osobowej rodziny uważam za bardzo udany, pomieszczenia na dole przestronne..Ale to tylko moje zdanie, czekam jeszcze na Wasze, z wielką przyjemnością wysłucham każdej opinii i negatywnych uwag...Proszę pomóżcie mi czy rzeczywiście mój wybór to trafny wybór?Pozdrawiam i z góry dziękuje za każdy wpisSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek38 13.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Proszę o pomoc, czy warto wchodzić w ten projekt dla 4 osobowej rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek38 19.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 może znajdzie się ktoś tak dobry i doradzi mi czy dobrze robie wybierając ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts