Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KOS 2 pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

• 3 years później...

Witam Forumowiczów

Czy mógłbym Was prosić o opinie na temat tego projektu?

Dla mnie jest bardzo funkcjonalny i ładny pod każdym względem:)

Proszę o opinie, może ktoś również bierze pod uwagę ten projekt jako swój

wymarzony?

To link:

http://www.domywstylu.eu/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/kos_2/index.php

Pozdrawiam

Witam. Kilka słów na gorąco.

Nie ma żadnej garderoby ani pomieszczeń na przydasie - na 150 m2 powinny się zmieścić. Poza tym przedziwne wydaje się to, że pokój na górze ma 8,2 m2 a łazienka ponad 11. Nie wiem czy powierzchnie na górze są podane wg powierzchni użytkowej czy po podłodze. I nie wiem czemu ma służyć pomieszczenie na dole 4.6 m2 ? Komunikacja taka ? Po co?

Pozdrawiam

Ya

powierzchnie w tym projekcie jak się dowiadywałem podane są jako powierzchnie użytkowe liczone powyżej 1.90cm tak więc ten pokój na górze 8.2m2 ma w rzeczywistości ponad 13m2...

Jestem zwolennikiem aby swoje garderoby znajdowały się w swoim pokoju a pomieszczenia na "przyda sie" są niepotrzebnym składowiskiem rzeczy, które tylko przeszkadzają. Tak więc ten projekt dla 4 osobowej rodziny uważam za bardzo udany, pomieszczenia na dole przestronne..Ale to tylko moje zdanie, czekam jeszcze na Wasze, z wielką przyjemnością wysłucham każdej opinii i negatywnych uwag...

Proszę pomóżcie mi czy rzeczywiście mój wybór to trafny wybór?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za każdy wpis

Sławek