Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia... - pocieszyłaś mnie.... Ja tylko chciałam parterowy domek... domek... nic więcej.... a wyszedł duży dom....

Móldy wykąpany, pies też... A teraz młody po raz kolejny myje podłogę bo wypuścił psa na przedpokój mokrego, kapiącego z wody.... I jak tu się nie denerwować.....

Nie jestem pewna, ale już wyschły i są złożone w salonie. W domu nie było na nie tyle miejsca, więc Trawnik był najbardziej odpowiedni. I drewienko jest pomalowane lakierobejcą na biało.

Teraz szukam zlewu do mojej kuchni.... Jakieś półtorej komory..., albo jednokomorowy z ociekaczem do szafki 60-tki....

Oj młody szaleje od rana do wieczora. kiedyś padł taki brudny, że codziennie nogi rano myję, a pościel brudna... Wczoraj do wanny zaprosił sobie psa....

Cały dzień biega, az mu łeb podskakuje.... Przeciwieństwem młodego jest starszy syn.... nie ma tu co robić i snuje się po domu szurając klapkami.... A echo niesie...

Jaki mamy dziwny pogłos w domy... za pusty jest.... Trzeba nadać mu życia....

Dzielna z Ciebie kobitka, no nie wiem jak dalabym rade bez kuchni.... duze brawo

U siebie w domu bylam tylko raz - jeden tydzien, jedyne co pamietam to wiecznie brudne dzieci, dziewczynki ciagle chcialy biegac boso, a podlogi myte dwa razy dziennie byly czarne (tak jak ich stopki;))

na pusty dom najlepsze zaslony;)

dzień dobry

Wioluś mój Młody tak samo szczęśliwy jak Twój Młody pierwsze co robi po przyjeździe na działkę to biegnie pobiegać w swoim pokoju:) wczoraj chyba z dwie godziny siedział na kupie z piachem aż się rozglądałam spanikowana bo tak cicho było :lol2: pięknie tam u Ciebie:)

Mało się odzywam, bo jeszcze nie buduję. Nie mam jeszcze działki, bo sprawy w sądzie trwają. Jesteśmy już chyba po ostatniej rozprawie, nie było żadnych sprzeciwów, więc za niedługo dopiero mój tata będzie miał własność na ziemię po rodzicach. Jeszcze potem ziemię trzeba podziałkować, na szczęście w planie zagospodarowania ta ziemia jest przewidziana pod zabudowę. Moje marzenia na razie czekają, ale obiecuję zaczniemy budować, kiedy tylko będę miała przepisaną działkę. Nie poddaję się!

Cieszę się, że Wam się udało, podziwiam Cię, że wybudowaliście bez kredytu, a też bym tak chciała.

Pozdrawiam

Jeśli marzysz, i czegoś bardzo chcesz , to to osiągniesz.

A bez kredytu to było nasze zamierzenie i cel... Nie wyszło wszystko tak jak chciałam, ale nie jest źle....

Mam w sumie duży dom i ogród... A jeszcze dwa miesiące temu było tu ściernisko i plac budowy....

Dasz radę i zbudujesz go... zbierzesz doświadczenia, popytasz innych i zbudujesz to co chcesz i to na co będzie Was stać....

W sumie nasz dom wyszedł duży, nie wiedziałam co buduję... Na forum trafiłam już po zakupieniu planów i oddaniu do adaptacji...

Gdybym tu wcześniej była to może bym coś innego zbudowała... Ale i tak nie jest źle... , jest dobrze... Mamy wreszcie wymarzoną przestrzeń po tym wynajmowanym mieszkaniu... Tam to była ciasnota... i jak tam tylu ludzi może mieszkać? mnie się to w głowie nie mieści....

Będę kibicować, zaglądaj częściej i chwal się co u Ciebie.

Przytulam mocno i pozdrawiam Arnika.