malkaj 05.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzięki za miłego słowa! Dodałaś mi otuchy. Będę się odzywać. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzięki za miłego słowa! Dodałaś mi otuchy. Będę się odzywać. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 dobry wieczór co tam Struśku u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) arnika ale już masz piękną trawę dookoła domu super to wygląda! moja młodsza pociecha też wiecznie upaćkana chodzi i zdaje się nie zauważać, gdzie kończy się dom, a zaczyna podwórko na boso po kamieniach i trawie biega nie ma to jak własne podwórko! znalazłaś zlew? jakiego szukasz? ja mam grafitowego Alveusa (modelu nie pamiętam).. cena mnie przekonała jak na razie jestem zadowolona edit: przypomniałam sobie: http://www.agdstyle.pl/zlewozmywak-alveus-niagara-70-kolor-czarny-od-reki.html Edytowane 5 Lipca 2010 przez skaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Gratulacje Arnika!!! Struś Pędziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć dziewczyny . Wusia jestem.... Dotarłam i żyję... Miałam dzisiaj poważne badanie, i nawet jakieś świństwo dali mi w żyłę... Gratis naćpali pięcioma strzykawkami....A przyjechałam autem... nie mogłam prowadzić ... Przyjechał po mnie mąż (wrócił wymienić bielizną i jutro wyjeżdża...) zabrał na obiadek i musiałam później przyjechać autem z powrotem. Bałam się jak nie wiem... Ale już jest OK.... Teraz po winku śpię i odpływam... Gościa mieliśmy sympatycznego.... Jutro muszę kupić zlew, żeby był na środę.... Poradźcie dajcie namiary bo padam.... Szukam granitowego z długą gwarancją i niedrogi - koloru beżowego.... Aaaaaaaaa i jakąś tanią a dobrą baterię możecie polecić , tylko taką zwykłą srebrną , a nie beżową.... Kuchnia cała jasna będzie.... I montaż w środę lub w czwartek... Dzięki Neli Skaba - bo dzieci brudne to dzieci szczęśliwe.... Jakie Emil ma uciorane codziennie nogi... aż wstyd jak chodzi na półkolonie.. . ale z drugiej strony ma co robić młody od rana do wieczora... Starszy tylko się nudzi... Ale to jego problem.... Przywyknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Wioluś Skabusia Ci wrzuciła ciut wyżej fajny zlew i niedrogi:) znaczy co tomografię miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Nie tomografia nie boli... a ja zwijałam się z bólu i dali jakieś centralne ogłupiacze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Wusia i już nie myślę... Jutro zamawiam ... Tani poproszę.... Bo mi się pier....lą literki w kompie.... I nic dobrego i rozsądnego nie znajdę teraz. A Skrabusi dzięki , czytałam ... i 30 lat gwarancji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 no to co Ci robili:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 no to nie sądzę żebyś coś tańszego a dobrego i z długą gwarancja znalazła i beżowe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Idę spać , bo padam i literek nie widzę... Napiszcie prosze o zlewach i baterii do zlewu - tanie, a dobrej i nie z wyjmowanym wężem tylko taką zwykłą..... Ale dobrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no to nie sądzę żebyś coś tańszego a dobrego i z długą gwarancja znalazła i beżowe:( Niebezowe mialo byc... Ja sie domyslam, co Ci robili i mam nadzieje, ze wynik OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja nie wiem co się dzieje i co takiego robili Arnice, ale trzymam kciuki za dobre wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Męczyli mnie i dali w żyłę.... Oj za darmo i legalnie naćpali.... Wyniki są jak najbardziej OK. Małgoś co to znaczy niebezowe? Ja mam jasną kuchnię naturalny dąb i jakiś jasny piaskowy blat to i jasny zlew musi być. Jak byś dała grafit? Nie pasuje za nic.... Zlewu nie zamówiłam, bo nie miałam czasu...Teraz muszę coś wymłodzić i idę spać , bo padnięta jestem jak nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 cze Wioluś Twoja kuchnia intensywnie się robi nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Arnika, trzymam kciuki za zdrówko i musze przyznac ze pieknie sie prezentuja te Affrony i coraz bardziej im sie przygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Malutka zdrówko OK Affrony super... ale te pół poler mam... Na polerze wszystko widać, mat bardzo szorstki jest, więc pół poler OK... Wu... oj chyba się robi... Zlewu nie zamówiłam, bo mi coś wypadło..... Muszę teraz koniecznie, żeby na jutro było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 A ty myslisz ze ten zlew to tak z dnia na dzien??? Monia chyba 2 miesiace czekala, najpierw zadzwon na kiedy on bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Noooo tak myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts