Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja nie wiem jak mam te rzędy liczyć i o którą chodzi...

Ale, że wszystkie podobne to nie bedę się doliczała o którą czarną doniczkę chodzi;) Na żywca to bym poznała....

Marta a który to psychiatra? Który Neurolog?

Jak Ci jest potrzebne to orzeczenie to weź tylko od psychiatry, załatw świeże skierowania i będzie dobrze.... ( do orzecznictwa i do PPP są potrzebne wnioski czy jakoś tak, wypisane przez lekarza prowadzącego. Weź te wnioski z tych instytucji i idź do lekarza niech postawi pieczątkę....

Najpierw złóż papiery o Orzeczenie o niepełnosprawności... , równolegle złóż wniosek do kształcenia specjalnego w PPP. Tam zbadają odpowiednio Patryka i dostaniesz stosowne zaświadczenie i skierowanie do odpowiedniej szkoły/klasy z odpowiednimi wskazówkami do pracy z dzieckiem i odpowiednią ilością dzieci w klasie...

To wszystko jest ważne...

Emil w masowej szkole nie dał by sobie wcale rady a tu w tej szkole całkiem dobrze funkcjonuje.

Zpobaczysz jak Patryk da sobie radę w dużej grupie dzieci w klasie , jak da sobie radę z taką samą ilością lekcji jaką dostają pierwszoklasiści z normą... Moze być mu też potrzebne zalecenie do realizowania programu "s-ki" a nie normy... Uczy sie tego samego co inne dzieci, ale ma mniej zadawane, i jest inaczej oceniany.

Kupiłam 70 metrów bieżących czarnej maty szkółkarskiej , szerokiej na dwa metry...

Było różności na giełdzie... Kupiłam tylko dwie bylinki, co to Mysia miała wklejone i co to mnie się podobały....

https://forum.murator.pl/topic/120598-komentarze-do-dziennika-arniki/page/362/#findComment-4660304

To witam Was :)

Umyłam 4 okna w tym jedno tarasowe...

Zostało mi jeszcze 8 w tym dwa z łazienek, jedno tarasowe i jedno na strychu...

Jutro wypucuję w salonie i może w łazience....

Może jutro zabiorę się za ogródek.... Ale jak można zauważyć... MOŻE....;)

Ciekawe co na to ślubny... , bo sama sobie nie dam rady....

https://forum.murator.pl/topic/120598-komentarze-do-dziennika-arniki/page/362/#findComment-4662372