Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kupowałam je w BRW... ale i widziałam w Castoramie, z tym, że dostępność żadna, albo niewielka.. ostatnio przywieźli do nas srebrne, a ja chciałam białe.. w necie też są albo ich nie ma... różnie bywa.. http://allegro.pl/lampa-tuba-downlight-s-tube-wys15-5cm-silver-white-i3775891188.html

Fajne te tubki, myślałam o takich a w końcu staneło na spotach takich, jakie mam! Sprawdzałaś, jak się w nich wymienia żarówki? Mam schizę na tym punkcie odkąd za cholerę nie potrafiłam wymienić spalonego halogenu w punkcie sufitowym:D

To jest tak prosta oprawa jak budowa cepa.. normalna żarówka z dużym gwintem i normalnie się wkręca...

Oczka szklana z Massiwa mam w przedpokoju.. chociaż mnie się one bardzo podobają, to są do bani jako w montażu i zaczepie, a i wymiana żarówki GU10 graniczy z cudem.. mąż właśnie leda potrzaskał jak wymieniał... brrrr

Ładne te tubki w kuchni i najważniejsze że teraz masz jasno :yes:

Nie udało mi się jeszcze uzupełnić dziennika, ale obiecuję że jak tylko znajdę czas to zrobię koleje wpisy. Na razie czytam od początku wątek z buforami a dziatwa moja plus porządki świątecznie dużo czasu mi zabierają. Założyłam też komentarzownik :D

Właśnie wróciłam z imprezy w szkole ( ja jako z RR)... sponsor przekazał dzieciakom sprzęt do metody Johansona (nie wiem jak się pisze)... ale na razie tylko sprzęt do sprawdzenia słuchu. Było uroczyste przekazanie, wystąpienie dzieciaków.. fajnie występowały, i potem poczęstunek... i szczerze sprzęt jak na razie za chyba 8000zł a oprawa jak za 80 000zł... wg mnie ciut za duża pompa... ale pan starszy.. ambasador firmy (skośnooki, ale zapomniałam skąd...) powiedział, że pomyśli nad dalszym sponsoringiem... oby.. bo to co przekazali to tylko do diagnozowania czy dzieciaki słyszą... a do terapii na razie nie ma nic... była cała świta z UM z prezydentem, posłanka na sejm, i naczelnicy wydziałów oświaty i inne władze oświatowe...

W piątek znów impreza szkolna - Wigilia...

Ale masz zdrowie, Wiola, ja bym już wyszła z siebie a mój mąż to by wziął faceta za frak i sam skończył, może nie tak pięknie ale w dwa dni :) Nie mamy cierpliwości do pedantycznych fachowców, pewnie dlatego mamy tyle niedoróbek :D

Ewa.. nie mam chyba już siły... ale mam bardzo ładnie,.... i to jest pierwsza rzecz ,która nam się podoba i nie mam fuszerek.. wwszystko inne zrobione nieraz jak nogami... teraz może i ciut za długo, za to naprawdę dobrze......

Jutro albo w środę przyjdzie pani do sprzątania... już podobno kurzyć się nie będzie... tylko jeszcze ściany do pomalowania będą...