Żelka 15.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No pokażesz Ty już cuś czy nie, bo ja z ciekawości zdechnę.... Albo dobra, potrenuje cierpliwość, dobrze mi zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Moje nowe oświetlenie w kuchni Lampa nad stołem... ... i tubki nad blatami... Nareszcie mam widno nad blatem i widzę co robię... i widzę co jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Wiola, super te tubki Możesz podać do nich jakiegoś linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Tubki są jedynka! Pięknie teraz jasno masz, wygodnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Kupowałam je w BRW... ale i widziałam w Castoramie, z tym, że dostępność żadna, albo niewielka.. ostatnio przywieźli do nas srebrne, a ja chciałam białe.. w necie też są albo ich nie ma... różnie bywa.. http://allegro.pl/lampa-tuba-downlight-s-tube-wys15-5cm-silver-white-i3775891188.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 wygląda ładnie, ale z widzeniem to nie do końca, bo głową zasłaniasz górne światło Te tubki są proste czy skośne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Właśnie nad blatem wiszą po środku więc jest jak na lotnisku.. pod zlewem są koło szafek , ale nad blatem i też widać.. są może i niesymetrycznie ułożone te nad zlewem.. ale za to wygodnie. Wreszcie mam jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Tubki są prościutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Fajne te tubki, myślałam o takich a w końcu staneło na spotach takich, jakie mam! Sprawdzałaś, jak się w nich wymienia żarówki? Mam schizę na tym punkcie odkąd za cholerę nie potrafiłam wymienić spalonego halogenu w punkcie sufitowym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 To jest tak prosta oprawa jak budowa cepa.. normalna żarówka z dużym gwintem i normalnie się wkręca... Oczka szklana z Massiwa mam w przedpokoju.. chociaż mnie się one bardzo podobają, to są do bani jako w montażu i zaczepie, a i wymiana żarówki GU10 graniczy z cudem.. mąż właśnie leda potrzaskał jak wymieniał... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ame 15.12.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Ładne te tubki w kuchni i najważniejsze że teraz masz jasno Nie udało mi się jeszcze uzupełnić dziennika, ale obiecuję że jak tylko znajdę czas to zrobię koleje wpisy. Na razie czytam od początku wątek z buforami a dziatwa moja plus porządki świątecznie dużo czasu mi zabierają. Założyłam też komentarzownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No właśnie, oczka świetlne są bardzo fajne, gorzej gdy przychodzi w nich żarówkę wymienić. W swoich spotach mam też GU10, ale wymiana tych żarówek to pikuś, bo to właśnie spoty są, a nie oczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Właśnie wróciłam z imprezy w szkole ( ja jako z RR)... sponsor przekazał dzieciakom sprzęt do metody Johansona (nie wiem jak się pisze)... ale na razie tylko sprzęt do sprawdzenia słuchu. Było uroczyste przekazanie, wystąpienie dzieciaków.. fajnie występowały, i potem poczęstunek... i szczerze sprzęt jak na razie za chyba 8000zł a oprawa jak za 80 000zł... wg mnie ciut za duża pompa... ale pan starszy.. ambasador firmy (skośnooki, ale zapomniałam skąd...) powiedział, że pomyśli nad dalszym sponsoringiem... oby.. bo to co przekazali to tylko do diagnozowania czy dzieciaki słyszą... a do terapii na razie nie ma nic... była cała świta z UM z prezydentem, posłanka na sejm, i naczelnicy wydziałów oświaty i inne władze oświatowe... W piątek znów impreza szkolna - Wigilia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 To już masz chwilkę czasu żeby cyknąć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Raśku.. łazienka sięęęęęee roooooobi.... Pan fuguje, pomalował sufit, ścian jeszcze... i jeszcze montaż..... Już uśmiecham się, że może w Wigilię będzie z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.12.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ale masz zdrowie, Wiola, ja bym już wyszła z siebie a mój mąż to by wziął faceta za frak i sam skończył, może nie tak pięknie ale w dwa dni Nie mamy cierpliwości do pedantycznych fachowców, pewnie dlatego mamy tyle niedoróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.12.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ewa.. nie mam chyba już siły... ale mam bardzo ładnie,.... i to jest pierwsza rzecz ,która nam się podoba i nie mam fuszerek.. wwszystko inne zrobione nieraz jak nogami... teraz może i ciut za długo, za to naprawdę dobrze...... Jutro albo w środę przyjdzie pani do sprzątania... już podobno kurzyć się nie będzie... tylko jeszcze ściany do pomalowania będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Wiolciu, do świąt to jeszcze dłuuuuga droga... tydzień cały!!! Nie martw się nic... ważne, że pięknie będzie!!! Przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts