Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

nie wiem, czy jest bezpieczny ale wiem, że z produktami lipolizy organizm coś zrobić musi. Ponadto tłuszcz gromadzi toksyny. Więc takie uwolnienie kwasów tłuszczowych i toksyn do krwi nie zostanie obojętne. Idąc dalej zastanawiałabym się nad zatorami tłuszczowymi

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też się nad tym zastanawiałam.. wydala się go w toalecie... ale... no i tu pozostaje to.... ale.. przecież wątroba i nerki musi te złogi tłuszczu przefiltrować/przerobić.. a to nie jest chyba obojętne.. No i co z żyłami...

Jest jeszcze jedno pytanie, które mi się nasunęło po lekturze o tym specyfiku i w forach internetowych... czy ten preparat jest bezpieczny i zarejestrowany w PL i z aptek czy może jakiś chiński kupiony na all albo nie wiadomo gdzie....

Jak nic .. zostaje mi siłownia i spalanie tłuszczyku + ćwicz na kręgosłup, ciut inna dieta.. znaczy często i mało kalorycznie.... i zobaczymy... za jakiś czas... na siłke wyjdę jak młody wróci do szkoły, bo teraz to nie mam kiedy...

Dzien dobry po_swiateczne przyszlam powiedziec :-) Kolendy nie zaspiewam, ale juz odliczam czas do Nowego Roku :D Bedzie sie dzialo :-)

Arni, jak juz chcesz to skuteczna liposukcje sobie zapodaj a nie jakies tam mierne wymysly ;) Z Grupponem nie mam raczej dobrych doswiadczen, w szczegolnosci jesli chodzi o zabiegi beauty. Tylko jako tako shushi im wychodzi, a cala reszta jest do bani. Uwazaj wiec ...

BTW a wlasciwie dlaczego mniej nie jesz i nie cwiczysz??? :eek::popcorn:;)

Wszystkiego Naj w NY 2014 :-) Lece dalej :-)

Ambercia bo nie jest tobą??? :lol2:

Nawiasem mówiąc, nie mogą byc same chude laski. Potrzebna jest różnorodność. I z tą myślą pójdę po makowiec ;)

no ale sama zapodala jakas taka cud-oferte :cool: Znaczy sie, sama nie wiem , chce czy odczuwa potrzebe ... A moze tak z przekory.Sama nie wiem, ale mowio mi ze jak masz ochote to siegaj wiec ...

Przyznam szczerze, ze nie dalabym sobie nic odessac ani fizycznie ani chemicznie. Za to pobiegac moge :-) Za wszystkich :wiggle:

odessać nie dam sobie.. bo... pewnie boli... a chemicznie.. to też nie bo i boli i nie wiem czy zdrowe...

Tylko pod dyskusje poddałam z chęci wiedzy czy to bezpieczne dla organizmu jest...

I chyba nie...

Więc za chiny ludowe nie dam sobie nic zrobić...

Po Nowym roku wracam i do ćwiczeń i do lekkiej dietki.. ale ja nie jem Bóg wie ile... z tym, że 2 razy dziennie,, czasami coś przekąszę... i to mnie gubi...

Jak dwa lata temu się odchudzałam to wiem dlaczego, i schudłam, i dlaczego z powodzeniem... : bo zdawałam codziennie relacje z dnia, , zapisywałam co jadłam .. wszystko..., no i jadłam inaczej niż zwykle i często... tzn z 5 razy dziennie... + do tego siłownia.... jak brakło pisania co i jak i kiedy... czyli sprawozdań.. to człowiek , czyli ja, zrobiłam się za jakiś czas leniwa... i psińco... dwa miesiące to stanowczo za mało aby nabrać nawyków....

Lubię siebie taką jaka jestem, mogłabym mieć tylko mniej tłuszczyku w brzuszku... ale jest mi czasami ciężkawo...

no i ja wkurzam się ... i jak jestem wkurzona to nie pamiętam ile czego zjadłam, i przede wszystkim ile kaw wypiłam... i chyba kawy to mój największy grzech...

Dzisiaj kupiłam sobie fajną kurtkę puchową oczojebliwą cytrynowozieloną w decathlonie... cena powaliła mnie... z 300 za 89zł...

Za to mój młody wybrał sobie o 2 numery za duże adidasy.... nie dał sobie za nic przetłumaczyć, że za duże.... dostał kasę na gwiazdkę od nas, dziadków ,, chrzestnej i ciotki... no to musiał natychmiast wydać.. no i wydał...

Chodzę tak wyprowadzona z równowagi.. ,, że masakra... i nie przechodzi mi od dawna...

no i co te wszystkie ludzie robią w tych marketach... bożesz... nie ma gdzie zaparkować... wejście tylko do Nike i do sportowego sklepu, ale tam Emil od razu krzyczał, że to podróby, że on tu nie kupi itd.. wyszlismy .. w N sklepie spędził chyba ze dwie godziny kupując buty o dwa numery za duże... ale są git... będzie chodził w nich jak klaun... najwyżej...

Ame... zdrówka... mam nadzieję, że już Ciebie i was puściło...

Braza.. no nie wiem co oni tam robią.. wczoraj np po bieżące zakupy wpadłam do Kaufland... i tam zonk.. po sklepie wózkiem nie dało się jeździć.... nadmienię , że na mojej wsi są dwa sklepy spożywcze z nie najlepszym zaopatrzeniem i drogie jak fix , więc skoro i tak do tych sklepów muszę jechać autem to 2km dalej mam Lidla, Biedronkę, Kaufland, i M1 ze wszystkim ... więc jadę... masakra jakaś ludzi ogarnia...

Chyba mają nadwyżki finansowe i MUSZĄ w tym roku je wydać....

A ja popełniłam sałatkę jarzynową, mąż kroił..., bigos.. ja robiłam, śledziki z pomidorami suszonymi ogórkiem itd, a teraz w piecu mam pyszny boczek.. tak chudy, że aż niewiarygodne, że to jest boczek...

Wczoraj wypiliśmy dwa szampany.. znaczy szampanopodobne szampany .. ale jak dla mnie pyszne bo słodkie.. za stary rok co odchodzi...

Męża wysłałam do Biedronki co by uzupełnił braki ... ciekawe czy jeszcze coś kupi..... bo domniemam , że szał zakupowy tam też dotarł....

I melduję, że u nasz szron jest... czyli już nie ma ciepło... wczoraj skrobałam dwa razy szyby.. rano i po południu.. więc od dzisiejszej nocy moje autko śpi w garażu.. Garaż jest cudnie posprzątany i zmieszczą się chyba wszystkie pojazdy...