markoto 20.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Wiolus nie mam butelek bo my ostatnio pijamy te korkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Padam na co tylko można.. Ze zmęczenia nie mogę zasnąć... Na balu zebraliśmy 15170zł.... Jesteśmy bardzo zadowoleni.. Następny bal za rok... mam nadzieję z jeszcze lepszymi rezultatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Marta .. te korkowane też mogą być.... takie potrzebowaliśmy , ale i potrzebne u nas wszelakie szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 WOW gratulacje... a teraz w końcu odpocznij nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Eeee tam.. Rano już musiałam jechać coś ważnego dla mojego męża załatwić... znaczy za kierowcę robiłam... No i energia mnie roznosi.. Spać nie mogłam..... Dzięki Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 pokaż jakieś zdjęcia może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Piękny wynik! Gratuluję Wam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wiesz, że nie mam nic z balu... bo nie miałam czasu... mam tylko jak otwieraliśmy puszkę komisyjnie w nocy i ile było w niej kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dzięki Żelciu W sumie padały tu na FM chyba podobne kwoty za w sumie mniejszy nakład i czasowy i wysiłkowy.... bo w sumie wysiłku nas ogrom kosztował.. ale ten pierwszy raz rodzi się w bólach wiemy co poprawić, co dołożyć... Generalnie jesteśmy baaardzo zadowoleni... Czyli do następnego roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Arniko, uważam, że jak na pierwszy raz, to bardzo ładnie się udało. A teraz już macie jakieś doświadczenie i cały rok do następnego razu by przygotować kolejny bal. Jakbyśmy mogli być w czymś pomocny, to proszę daj nam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.02.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Arnika, możesz być dumna, gratuluję, to jest sukces. Była adrenalina, prawda? Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Żelciu , Tolu uważamy , że jest super. Bardzo się cieszymy W sumie całe przygotowanie balu , cała organizacja , zbieranie fantów były dopiero po naszych feriach czyli od 3.02.2014r.. czyli 3 tygodnie. Tylko trzy tygodnie... Na pozyskanie fantów, zebranie kasy od rodziców, zorganizowanie posiłków, bo dwa ciepłe posiłki były nasze, płyty , 2 sałatki , przestawki były nasze, ciasta były nasze, piękny tort był nasz od 2 mam. Dodam, że bal był za free , ale cegiełki i licytacja były dla dzieci... W poniedziałek mamy bal dla naszych dzieci... mamy mnóstwo bananów, cytrusów, słodyczy, ciasta bez kremów i inne... Zrobimy im sałatkę owocową z tych dojrzałych owoców, bo dzieci lubią... Od poniedziałku zaczynamy myśleć o następnym roku, aby nie było takiego szaleństwa... Jeśli Któraś z Was ma kogoś znanego znajomego to poprosimy na aukcję jakieś gadżety z autografem... Wystawimy dla dzieci. Najlepiej sprzedawały się obrazy, te dzieci również, plakaty z autografami, karnety SPA, piłki z autografami i koszulki, duży miś cudny za 600zł poszedł... przejażdżka na motorze, nasze wina po 100zł poszły, a winiaczek znacznie więcej... i drobne rzeczy co też nie mała kwotę uczyniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jednym z pierwszych celi to jest piec do wypalania ceramiki. Dzieciaki robią różności z gliny i nie mieli gdzie wypalać.. nauczyciele biegali po całym Zagłębiu prosząc o wypalenie... teraz jak zakupimy będą wypalać u siebie. Prace dzieciaków są bardzo fajne ii są sprzedawane na aukcjach kiermaszach bardzo fajnie... Więc to jest jeden pomysł...Drugi jak kasy wystarczy do rozważenia... Albo jakiś sprzęt.. ale ten może dało by się pozyskać fundusze z .. nie wiem... z unii, albo skądś... Niezbędne jest też ksero.. bo nauczyciele nie mając podręczników dla dzieci z niższą normą intelektualną kserują tonami różne pomoce... Albo może na w sumie prozaiczne ale ważne.. jakąś wycieczkę... Do rozważenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 A byli ludzie "z miasta" czy tylko znajomi i rodziny dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Arni, wpadlam na moment a tutaj takie wspaniale wiesci Brawa ogromne i gratulacje! To doprawdy wielki sukces. Pierwszy raz i jeszcze w takim krotkim czasie, a tyle funduzy dla dzieciakow Lece innych poczytac Dawno mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Z rodziców to były cztery mamy + 3 taty... , ale jedni poszli jako firma i za sporo wylicytowali, drudzy też licytowali i byli ludzie z miasta... Z cegiełek i drobnej sprzedaży było z 1/3 z licytacji 2/3... Pierwszy krok jest najtrudniejszy... Kolejny będzie łatwiejszy i mam nadzieję że bardziej owocny Ambercia nooo nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Arniko - duże brawa, fajnie, że się udało tak wiele, w tak krótkim czasie uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Gratuluję Arni!!! W pełni zasłużony sukces!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Świetny wynik Gratulacje !!! To mam zaczynac zbierac te butelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts