Arnika 02.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Po co kasowałaś.. Noo wszelki duch.. Nadi gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było?????Kiedy wpadasz do mnie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Hej Arnika:)Nie będę ci wątku zaśmiecała swoim trawnikiem,chciałam tylko Tarci pokazać,że jest zadowalający:)Mało zaglądam na forum,bo jak sama wiesz to strasznie wciąga,ale niektóre wątki czasem czytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Kiedy wpadnę do ciebie...hmm...nie wiem:)A zresztą ta sama droga:)Chciałam kiedyś do ciebie zadzwonić na klachy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wiecie co.. byliśmy w weekend w górach... ależ tam już zielone wychodzi.. tulipanki u znajomych znacznie większe niż u mnie.. horty może przytnę... ale nie wiem kiedy, i nie wiem kiedy do ogrodu wejdę...Natomiast muszę sporą wojnę wytoczyć na mech w trawie... Jutro odwożę i Teściową i Babcie do szpitala... oby dwie do tego samego.., ale na inne schorzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dzwoń, wpadaj na klachy a ja kiedyś w Twoje strony podjadę... Co do trawnika.. właśnie weszłam i skasowałaś obrazek ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ale po co masz kasować TAKI trawniczek.. super Nadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Nie chcę się wymądrzać,ale jestem taki ogrodnik samouk,metoda prób i błędów i wcale nie twierdze,że moja metoda jest dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zmykam już Pozdrowionka zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Odzyskałam komputer więc dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hej Wioluśka! Zdrówka dla Teściowej i Babci!!! Gratuluję udanej i owocnej imprezy!!! Zachęcona Waszymi wczorajszymi postami, poszalałam dzisiaj w ogrodzie i poprzycinałam co się dało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Byłam na izbie,.. z Teściową i Babcia... no i najpierw Teściową odesłali z kwitkiem, bo przecież nie umówiona była... a i wyniki jkaby to powiedzieć.. za małe zmiany by leczyć i diagnozować/zapobiegać.. kazali za jakiś czas kontrolować...Babcia z migotaniem przyszła, termin umówiony.. wysiedziała się na izbie... wenflon wkłuli, ekg zrobili.. i jakby zdrowsza.. znaczy nie zakwalifikowali do leżenia.. no i było źle.. bo nie jest dobrze, kardiowersji bała się jak diabli, i nie chciała jej, mówiła, że może się nie zgodzi.... a że tamten szpital to dał jej za mało leków i kroplówek... a jak okazało się, że serce umiarowane (z ekg wyszło).. to jest źle bo nie czuje się dobrze...Nooo nie dogodzisz... za diabła... To ja skwituję.. dobrze , że jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 TARcia.. no bo ja też nie nadążam za nimi.. Chyba nie jest źle, że ani jednej nie zostawili w szpitalu.. I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No właśnie, skoro w szpitalu nie zostawili (na początku roku) to chyba nie jest źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 To w końcu babcia miarowa czy niemiarowa???Bo jak miarowa to po co jej szpital., a jak ma to migotanie, to powinni zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wg EKG miarowa to i jej nie zostawili.. ale ona skoro już się wybrała i przebrała w koszulę i wenflon nawet wkłuli to by pewnie została.. Tylko po co? jak nic się nie dzieje... Ja to się domyślałam.. bo jakby źle było , to by nie czekała półtorej miesiąca na szpital... Znaczy dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Pozdrowienia dla Babci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dzięki Braza U nas zimo jest.. niby jakieś 5*C ale zimno.. słońca ni hu hu... Za to kwitnie wawrzynek, i kilka krokusików... Mchu mam tak dużo, że sama nie wiem co mam z nim zrobić... Do ogrodu nie wychodzę... nie mam na niego ochoty... Zastanawiam się nad zakupami butowymi.. ale mnie trudno dogodzić... dziś mierzyłam , ale mi nie pasiły... Za to przedwczoraj nabyłam dwie fajne sukienki (całkiem przez wieeelki przypadek), jedną na teraz drugą na lato i żakiecik... z domu mody Skórska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Arni a u nas na przemian. Raz wiosna a innym razem zimno. Ja też buty potrzebuje do spódnicy. Od lat nie nosiłam i wciąż tylko w spodniach, ale teraz się odmieniam na stare lata. Widziałam parę całkiem ładnych staruszek i były właśnie w spódnicach. Więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts