Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co.. byliśmy w weekend w górach... ależ tam już zielone wychodzi.. tulipanki u znajomych znacznie większe niż u mnie..

horty może przytnę... ale nie wiem kiedy, i nie wiem kiedy do ogrodu wejdę...

Natomiast muszę sporą wojnę wytoczyć na mech w trawie...

Jutro odwożę i Teściową i Babcie do szpitala... oby dwie do tego samego.., ale na inne schorzenia...

Byłam na izbie,.. z Teściową i Babcia... no i najpierw Teściową odesłali z kwitkiem, bo przecież nie umówiona była... a i wyniki jkaby to powiedzieć.. za małe zmiany by leczyć i diagnozować/zapobiegać.. kazali za jakiś czas kontrolować...

Babcia z migotaniem przyszła, termin umówiony.. wysiedziała się na izbie... wenflon wkłuli, ekg zrobili.. i jakby zdrowsza.. znaczy nie zakwalifikowali do leżenia.. no i było źle.. bo nie jest dobrze, kardiowersji bała się jak diabli, i nie chciała jej, mówiła, że może się nie zgodzi.... a że tamten szpital to dał jej za mało leków i kroplówek... a jak okazało się, że serce umiarowane (z ekg wyszło).. to jest źle bo nie czuje się dobrze...

Nooo nie dogodzisz... za diabła...

To ja skwituję.. dobrze , że jest dobrze...

Wg EKG miarowa to i jej nie zostawili.. ale ona skoro już się wybrała i przebrała w koszulę i wenflon nawet wkłuli to by pewnie została.. Tylko po co? jak nic się nie dzieje...

Ja to się domyślałam.. bo jakby źle było , to by nie czekała półtorej miesiąca na szpital...

Znaczy dobrze jest.

Dzięki Braza :)

U nas zimo jest.. niby jakieś 5*C ale zimno.. słońca ni hu hu...

Za to kwitnie wawrzynek, i kilka krokusików...

Mchu mam tak dużo, że sama nie wiem co mam z nim zrobić...

Do ogrodu nie wychodzę... nie mam na niego ochoty...

Zastanawiam się nad zakupami butowymi.. ale mnie trudno dogodzić... dziś mierzyłam , ale mi nie pasiły...

Za to przedwczoraj nabyłam dwie fajne sukienki (całkiem przez wieeelki przypadek), jedną na teraz drugą na lato i żakiecik... z domu mody Skórska...

Arni a u nas na przemian. Raz wiosna a innym razem zimno.

Ja też buty potrzebuje do spódnicy. Od lat nie nosiłam i wciąż tylko w spodniach, ale teraz się odmieniam na stare lata. :rolleyes: Widziałam parę całkiem ładnych staruszek i były właśnie w spódnicach. Więc... ;)