Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A gdybym wszystko usunęła.. znaczy te tuje, jałowce... byłby pusty prostokąt 6X4m.. to co zostawić?

Wszystko to co jest tam posadzone było włożone "na chwilę, zadołowane.. No i sama nie wiem co z tym zrobić... dlatego nie jest mi szkoda w sumie wykopać ten dobrobyt...

to mi wyglada na dwa jalowce kolumnowe a nie na tuje i jalowca. Wiola nie mam naprawde pojecia jak to ugryzc, co cie tak naszlo nagle?

Nie naszło mnie tak nagle...

Pamiętasz jak jeszcze zimą mówiłam, ze coś muszę zrobić z tym miejscem... no i przyszedł na niego czas...

Kuźwa.. całą noc nie spałam...

Rano o 6.00 byłam w ogródku i patrzyłam gdzie co wsadzić.. co wywalić..

I nie mam pojęcia...

Nawet jakby powsadzać rośliny to tu to tam (miejsce jest..) to i tak nie mam pojęcia co wsadzić w ten prostokąt...

Ręce mi opadają...

Nawet na gardenpuzzlach wczoraj siedziałam... i za nic mi to nie wychodziło...

Brałam kartkę , rysowałam.. iiii.... i psińco...

jak nie wiesz co robić, to stosuj starą zasadę- wysokie na tyły, niskie do przodu. Ciemna zieleń jako tło, jasna do przodu jako plama. Czerwone zależy, ja lubięjako tło.

No właśnie... nie ma to jak trawa... myśleć nad nią nie trzeba,,m jest obsługowa raz w tygodniu kosiarką, przy tym też się nie myśli.. i jest OK..

Fajnie , że znalazłaś Martuś.. a jakiego szukasz? widziałam taki 180X90 nierozkładany za.. 400zł i nic mu nie dolegało...

ujęłam 3 modrzewie, wiąza i klona...... do wywalenia jest ten jałowiec na pniu.. nie dość, że mnie się nie podoba.. to jeszcze wszystko mi psuje,,,

Zamieszkał od wczoraj nowy nabytek w naszym domu...

Jak ujrzałam zdjęcia to .. się zakochałam..

No cóż.. że ja sroka jestem, że ja lubię różności i pokręcone... niekoniecznie w jednym stylu.. no to dumałam nad nią...

I w końcu stwierdziłam, że ja w paździerze nie wierzę... pogadałam z mężem... i pognałam po nią..

Mąż stękał.. nie powiem.. bo ona ciężka okropnie...

Ale ją mamy...

Oto ona...

Nasza nowa komoda... :)

IMG_1988.JPG

IMG_1987.JPG

IMG_1989.JPG

IMG_1998.JPG

...tu w promieniach zachodzącego słońca z Inką...

IMG_2001.JPG