Arnika 09.05.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 W tym miejscu muszę podziękować Juliance... bo to dzięki Niej ją mamy Dzięki Ewuś... I muszę powiedzieć, że to jest cudna i miła , baaardzo ciepła osóbka ... Pozdrawiam serdecznie Juliankową Rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A tu moje dwa perukowce.. co to chcę te chabazie wyautować z działki.. Widok na tego mam z okien sypialni... A ten w jednej szczęści ogrodu.. Od frontu posadziłam prze ścieżce do domu takiego marniutkiego modrzewia.. i takiego świerczka... I z tyłu przeniosłam świerka "nifififi"... do przodu zamiast wielkiego jałowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 lubię takie meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.05.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Miałam nadzieję, że szybko zobaczę ją u Ciebie U mnie zbyt długo stała w ukryciu Takiej przestrzeni i towarzystwa było jej trzeba To dla mnie ogromna radość, że będzie mieszkać z Wami. Mam nadzieję, że będziesz z niej zadowolona, a ona odwdzięczy się dobrą aurą . Dziękuję za miłe słowa Cała przyjemność po naszej stronie Niewiele osób ma w sobie tyle energii i pozytywnego nastawienia jak Ty . Teraz wiesz jak do nas trafić, więc jak tylko zamieszkamy zapraszamy Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 To ja zapraszam całą czwórką na kawkę i truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No, komoda piękna. Wiola a galeria przodków teraz już koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nieee.. tego raczej nie zrobię... ale jakaś broń/replika w gablotkach zamiast obrazków, to mogło by być... mąż by był zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 replikę broni to można na tych deskach u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nie.. za kanapą będą.... ale kiedyś... Nie chcę.... ale M się upiera... nawet skórę z dzika dostał teraz na urodziny od kolegi... i chciał ją na ścianę i na to broń... nic z tego.. skóra pod kominkiem, a broń w ramkach zamiast obrazków... ma dwa jakieś tam.. jeszcze jeden krótki i może wystrugać ramki/gablotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale przecież broń się wieszało na ścianie albo stawiało na podstawkach a nie w gablotkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Aaaa tam.. u mnie może być inaczej... to repliki więc co za różnica. zamiast jakichś obrazków ze sklepu na I... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Komoda nie moja bajka ale potrafię docenić jej urodę, naprawdę ładna!! Z rabatką nie pomogę, sama sadzę to, co akurat przyjdzie mi do głowy ... najczęściej po jakimś czasie muszę przesadzać bo: .... i tu następuje wyliczanie powodów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 09.05.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Witam. Meble cudne - kocham stare i prawdziwe drewniane. Mam prośbę. Szukam pomysłu na małą łazienkę. Twoja biała mnie zauroczyła. Lustro i lampy idealne. Naprawdę mnóstwo realizacji przejrzałam i nic mi się tak nie spodobało. Czy możesz powiedzieć jak sprawują się te jasne płytki? Pozdrawiam. Edytowane 9 Maja 2014 przez szarobiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Szarobiała witaj u mnie Proszę rozgość się Jasne płytki są genialne... te akurat to biała satyna gładka... ale myślę, że jak komuś się podoba i połysk i mat to też są dobre... W drugiej azience mam beż.. i nie znudziły mi się te moje kafle przez 4 lata.. nic a nic.. generalnie ta biała łazienka może za każdym razem być inną... wystarczy zmieniać wszystkie ręczniki na inny kolor.. i już jest inna..... ja wybrałam do białej łazienki Baldocer biała satyna gładka i drugie w "fale" + podłoga czarnografitowa... świeci się cudnie milionami gwiazdeczek... A stare meble... nooo nam się podobają.. dlatego czekałam, dość długo... Bynajmniej nie mam ani modnego, ani w jednej stylistyce utrzymanego domu... bo nam się podobają rożne style... i te nowoczesne i te stare... Dla mnie dom.. to tykający bijący zegar, piec kaflowy do którego mogę się przytulić, meble z duszą i przestrzeń... I chyba to mam.. nam się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 10.05.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 (edytowane) Arniko dziękuję bardzo za informacje. Ja też lubię pomieszanie starego z nowym i tak planuję w przyszłym domu. Kupiłam stary, drewniany stół na toczonych nogach, który od zawsze mi się marzył. Ściągałam go ze środkowej Polski, a mieszkam na wschodzie. Nie wiem jeszcze jak go połączę z nowoczesnym czarno-białym kaloryferem /będą obok siebie/. Może przemaluję kiedyś.Miłego dnia - pozdrawiam. Edytowane 10 Maja 2014 przez szarobiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.05.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Arniko, komoda cudnie wpasowuje się w Twój domek Teraz tylko trzeci zegar by się przydał nad nią....moim zdaniem oczywiście To wejście do domu będzie superaśne, i do tego własnemi Twojemi recami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Trzeci zegar mam.. nie powieszony.. okrągły jest... choć niekompletny.. ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.05.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Arnika,komoda super się wpasowała w twój klimat:) Ogród pięknieje,dom również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jakoś tak z końcem30-31 maja i ok 7 - 8 czerwca z powrotem... ale jedzie on i 5 facetów z nim... nie jedzie tym razem sam.. Sam będzie wracał ok 21-22.06... chyba tak... aaaa ma jeszcze jechać w maju... ale nie wiem kiedy dokładnie... A o co??? grochówkę zamawiał?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts