Arnika 20.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Szaleje... bo zima idzie... Nawet pracownik za mnie teraz jest wynajęty, bo już bardzo ręce i wszystkie żyły mnie bolały. Dlatego wpadłam do domu i weszłam na neta. Pranie mam od 2 dni w misce do powieszenia i muszą już je na nowo wyprać i powiesić... nie mam czasu. Może teraz do południa to zrobią , dopóki nie przyjedzie kamień. Za tynki miałam 3 ekipy jedna za 18m2, druga za 14zł/m2, ale jak powyżej 700m2 to zeszli by do 13zł/m29bardzo nachalni byli...), trzecia wyjściowo za 12zł/m2, ale zrobią za 11zł/m2 widziałam ich pracę, ładnie robią, podobało mi się. Robią też wylewki, może i je też zrobią. Chłopaki są z Olkusza, więc kawałek do mnie, ale bez problemu dojadą. Żeby tylko mrozów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Widzę prace idą pełną parą a ja walczę z sufitami 2 tydzień No to za chwilę skończysz A ja o sufitach nawet nie myślę.... Wychodzimy na razie z ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no widzisz to fajnie Ci się trafiło zaraz się wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no widzisz to fajnie Ci się trafiło zaraz się wprowadzisz Oj Wusia u mnie tylko się więcej od Ciebie elektryka kładzie.... A budynek obsypany Ty miałaś dużo wcześniej. Ale życzyłabym sobie i Tobie i czytającym, aby jak najszybciej na swoje poszli mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no ale jak się położy to zaraz sie tynki zrobią i zaraz wylewki to Ty na wiosnę podłogi robić będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oj będę podłogi robić, będę Muszę jak najszybciej się z tond przeprowadzić.... W naszym domku jest tyle miejsca.... Wusia zajrzyj do wątku Projekt kuchni - wizualizacje... Tam pisałam o pomoc w kuchni... Zobacz i dodaj coś od siebie... Bo może teraz jeszcze mogę coś zmienić.... Spadam, bo zaraz przyjeżdża kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Mnie zrobili za 15 zł m2 z lekkim upustem na koniec roboty. Ściany proste i bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Arniko pooglądam wieczorkiem ba teraz to mi nie wsyzstkie fotki wchodza i mnie trafia spróbuję coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Arniko tak na tą kuchnię patrzę i mam pytanie gdzie Ty masz wyjścia kanalizy i wody porobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nigdzie! Zaraz dorobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Tzn. odpływ kanalizy był przewidziany w kuchni, która miała być w jednej z wersji w innej części.... ale się rozmyśliłam, i przeniosłam kuchnią tak jak zaplanował architekt, czyli od strony południowej i z wyjściem na taras. Takim oto sposobem odpływ kanalizy musimy podpiąć do spustu w garażu. To tylko przez przedpokój przejdzie rura odpływowa. A masz dla mnie jakieś propozycje kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór no zaraz coś wymyślę tylko właśnie chciałam wiedzieć czy masz już coś wyprowadzone i w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 to jak jeszcze nic nie masz to ja bym chyba taki układ zrobiła tylko się nie śmiać bo painta dręczyłam http://foto2.m.onet.pl/_m/1ddf4372e9fb3ff9e87ffa242f11eea2,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No i tak raczej będzie... tylko jak poukładać szafki?Wusia ma być najpierw lodówka, piekarnik z mikrofalówką w słupku, zmywarka, zlew, szafka narożna, kuchnia, i szafki z blatem roboczym.A czy dawać po dwóch stronach szafki wiszące, czy tylko na ścianie nad zlewem ? A może wyspę zrobić? Jak tak to jak? Nie mam koncepcji...Już wole wszystko inne rozwiązywać i budować.... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dobry wieczór Arniko nie ja to bym dała lodówkę, zlew, płytę i na końcu tam gdzie P to piekarnik w słupku pomiędzy tymi urządzeniami będzie dużo blatu roboczego co do wyspy to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ale gdybym dała piekarnik tam gdzie P to zastawiłabym światło z okna na blat roboczy. Więc dam lodówkę i piekarnik tam gdzie L potem P, i dalej zmywarkę, zlew...itd. Są propozycje w wątku Projekt kuchni - wizualizacje... zajrzyj tam proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 zastawiłabyś minimalnie ale miałabyś symetrycznie dobra idę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 byłam tam i patrzyłam narysowałam jakbym ja to u siebie ustawiła gdybym miała taki układ jak Ty bo wchodzą masz lodówkę i blat na którym możesz położyć zakupy i schować do lodówki co trzeba wyjmiesz z lodówki co chcesz i włożysz do zlewu ze zlewu na kuchenkę i wszędzie masz sporo blatu na różne prace kuchenne a stawiając na końcu słupek z piekarnikiem przysłonisz nim nieco wgląd do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No ale nadal bym zastawiała światło.Okno tarasowe jest prawie w knocie przy murze, wiec słońce nie ma gdzie za bardzo wpadać, bo przez część dnia jest przysłonięte drugim skrzydłem domu.Więc będę się upierać przy nie stawianiu słupka tam gdzie napisałaś PMusiałabyś wpaść i zobaczyć w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 http://img30.imageshack.us/img30/9859/dsc05750t.jpg Okno drugie tarasowe (to po prawej stronie) jest oknem z kuchni.Więc dlatego, że jest w koncie będzie dość ciemno w kuchni, i dlatego nie dam słupka od strony okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts