Arnika 01.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 W maju skończy wygrzewać się podłoga... i dalej z pracami.... Nie zdążę na maja... na pewno nie... Tylko, że dalsze prace są ściśle związane z przypływem gotówki.... Ale czerwiec.... kto wie Tylko, że nic na siłę.... po co na plac budowy wchodzić jak jest gdzie się przespać... tylko szkoda, że tak drogo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 a Ty teraz wynajmusz mieszkanie? to tym bardziej w czerwcu przeprowadzka buziaki od Heli zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 a Ty teraz wynajmusz mieszkanie? to tym bardziej w czerwcu przeprowadzka buziaki od Heli zostawiam Za buziaki dzięki i ode mnie całuski Ja sprzedałam już rok temu mieszkanie, żeby wybudować dom... bez tej kasy nie ruszylibyśmy w takim tempie.... Tylko, że to wynajęte jest jak dla mnie za drogie.... Więc trzeba szybciutko się z tąt wynosić... I bez żalu... bo jakieś 45m2 mamy na 3 pokoje z kuchnią. Nic tu się nie mieści... lodówka w d. pokoju, pralka nie zmieściła się do łazienki więc jest w kuchni... itd... przejścia w kuchni jest całe 50cm.... No mieszkanie z przepychem... Mój salon jest większy, niż to wynajmowane mieszkanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 he he, my z Dejwem wynajmowalismy przez jakis czas 25m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ale w dwie dorosłe osoby... A nas jest czworo i zwierzyniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jesuuuu odnalazłam swoje komentarze..... Jest źle w tym nowym forum... nie podoba mi się..... Bardzo trudno jest cokolwiek znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 no ja Cię odnalazłam spoko damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ale powiadomienia nie przychodzą na maile... i trzeba na piechot wszędzie zasuwać... Już mi się nie chce....http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon8.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 jak napiszesz gdzies to ci sie automatycznie wpisuje watek to obserwowanych jak chcesz jakis wrzucic to klikasz na gorze narzedza watku czy cos takiego i klikasz obserwuj temat czy subskrypuj i tam masz opcje o powiadamianiu przez mailalbo wchodzisz w ustawieniach w subskrypcje i zaznaczasz powiadomienia i ustawiasz ze chcesz maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Już kilka zaznaczyłam i dalej na mailu nic nie ma..... A emolki są brzydkie i nie wiadomo co teraz dać, żeby dobrze wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 I jeszcze w stopce nie ma mojego dziennika i komentarzy...Wszystko zgubili w tym nowym.... I zamiast dalej sprzątać i pichcić to ja forum uczę się obsługiwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Już kilka zaznaczyłam i dalej na mailu nic nie ma..... A emolki są brzydkie i nie wiadomo co teraz dać, żeby dobrze wybrać.... ale zaznaczylo ci sie natychmiast?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 skopiuj linka do dziennika i potem wejdz w ustawienia i tam masz opcje po lewej stronie - edytuj sygnature , zaznaczasz napis dziennik arniki i klikasz na taki globus z oczami i tam wklejasz skopiowanego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 ale zaznaczylo ci sie natychmiast?? Qurcze nie wiem.... Nic już nie wiem.... I nie pasują mi takie malutkie literki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 globus z oczami dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobryArniczko i jak Ci idzie zaprzyjaźnianie się z nowym forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Cześć Wusia.... Źle się dzieje na forum... nie mogę nic znaleźć...W stopce zmieniałam i źle zmieniłam... i nic teraz nie można kliknąć.... I nic nie widać... tzn komentarzy i dziennika.... Malutkie literki ledwie co widać... A jak powoli chodzi.... Czy Wam też tak wolno chodzi...? Mam gdzieś taką nowoczesność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts