Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ambercia, gdzieś ty zawędrowała, na SGGW? Czy to skrót uczelni, czy czegoś zupełnie innego?

Muszę powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem twojej opowieści. Zycie codzienne jest zupełnie inne, nie raz słyszałam od weta (kiedyś), że to tylko pies i czy faktycznie chcę go operować, bo to przecież tylko przedłuży a nie wyleczy.. Morfologia! a gdzież tam, robiłam mu u siebie w labie. Weterynarze nie przejmują się, w końcu to TYLKO zwierzę :(

Cieszcie się, że macie pieski :D

Moja kotka Spinoza po sterylizacji wróciła do domu w kubraczku. Pół godziny póżniej zwiała na poddasze. Jak ją dopadliśmy kubraczka nie było i nie znalazł się do dzisiaj :rotfl: Drugi, który ciupasem uszyłam i założyłam sierści jednej, zdjęła na moich oczach w 30 sekund.

Czytam opis Amberci i szczena mi opada .... Mój wet kazał zadzwonić dzień przed kastracją .... Jaka morfologia???? Nożesz qurna, co miasto to miasto jednak.

Uściski dla Majutka!

A Tyriona kastrujemy, nie ma bata. Kochany wspaniały psiak, ma 10 miesięcy, pracujemy z nim od 4 miesięcy i nadal są problemy. Trudno, wystawiany ni jest i nie będzie, jako prokreator więc nie ma żadnej wartości a jest szansa, że troche odpuści.

Ryczałam ze śmiechu czytając o kocie i tabletce:D

Edytowane przez braza

Skrobne na predce bo na silownie lece ;)

Na SGGW jak pies ma zdiagnozowany guzek to bez RTG ani rusz. My zrobilismy 3D. W klinice u dr Jagielskiego (psiego onkologa) robia to bardzo dokladnie. Maja cyfrowke, wiec wynik od razu analizuje sie na monitorze. Moze (aby nie) komus sie przyda ...

Do tego robilismy EKG i dopplera, aby wykluczyc ewentualne choroby serca. Tak wiec do operacji stawilam sie z cala teczka badan ....

A morfologie z profilem hormonow robilismy co tydzien, aby zobaczyc co dzieje sie z plytkami i estrogenem. Pierwsze spadalo a drugie roslo :(

Tarcia za Kastusia!

Ewa, nasze zwierza to czlonkowie rodziny. Nie utozsamiamy ich z ludzmi, ale to nie zmienia faktu ze gdy trzeba zapewniamy im tyle, ile zapewnilibysmy innemu czlonkowi w rodzinie gdy byla koniecznosc ...

Ewa, nasze zwierza to czlonkowie rodziny. Nie utozsamiamy ich z ludzmi, ale to nie zmienia faktu ze gdy trzeba zapewniamy im tyle, ile zapewnilibysmy innemu czlonkowi w rodzinie gdy byla koniecznosc ...

A ty myślisz,m że ja tak nie myślę?

Tylko są problemy ze znalezieniem weta w Łodzi, który też tak myśli. No, może teraz, ostatnio, odpukać, nie musiałam szukać. Ale te 10 lat temu, to był dramat. Generalnie były dwie opcje - pies zdrowy albo pies do uśpienia. Jak ja płaciłam za kolejną operację, to wszyscy w głowę się pukali.