Arnika 16.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Abażura nie kupuj.... Kaftanik kupisz u weta.. U mnie HP to i można o sierściuchach gadać... Majutka Ambercia pomiziaj, i oby było już wszystko OK... A Kastusia też TARcia pomiziaj i będę trzymała kciuki... daj znać co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Kciuki trzymam za wszystkie psiaki - kubraczek powinien wet zaproponować, u nas tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ambercia, gdzieś ty zawędrowała, na SGGW? Czy to skrót uczelni, czy czegoś zupełnie innego? Muszę powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem twojej opowieści. Zycie codzienne jest zupełnie inne, nie raz słyszałam od weta (kiedyś), że to tylko pies i czy faktycznie chcę go operować, bo to przecież tylko przedłuży a nie wyleczy.. Morfologia! a gdzież tam, robiłam mu u siebie w labie. Weterynarze nie przejmują się, w końcu to TYLKO zwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 SGGW to uczelnia warszawska na Ursynowie i operowana tam była Majutek Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 SGGW ma wysoko wyspecjalizowaną klinikę dla zwierząt na terenie uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Cieszcie się, że macie pieski Moja kotka Spinoza po sterylizacji wróciła do domu w kubraczku. Pół godziny póżniej zwiała na poddasze. Jak ją dopadliśmy kubraczka nie było i nie znalazł się do dzisiaj Drugi, który ciupasem uszyłam i założyłam sierści jednej, zdjęła na moich oczach w 30 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Pestka przypomniałaś mi ,,jak podać kotu tabletkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) Czytam opis Amberci i szczena mi opada .... Mój wet kazał zadzwonić dzień przed kastracją .... Jaka morfologia???? Nożesz qurna, co miasto to miasto jednak.Uściski dla Majutka!A Tyriona kastrujemy, nie ma bata. Kochany wspaniały psiak, ma 10 miesięcy, pracujemy z nim od 4 miesięcy i nadal są problemy. Trudno, wystawiany ni jest i nie będzie, jako prokreator więc nie ma żadnej wartości a jest szansa, że troche odpuści. Ryczałam ze śmiechu czytając o kocie i tabletce:D Edytowane 16 Października 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2013 03:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Skrobne na predce bo na silownie lece Na SGGW jak pies ma zdiagnozowany guzek to bez RTG ani rusz. My zrobilismy 3D. W klinice u dr Jagielskiego (psiego onkologa) robia to bardzo dokladnie. Maja cyfrowke, wiec wynik od razu analizuje sie na monitorze. Moze (aby nie) komus sie przyda ... Do tego robilismy EKG i dopplera, aby wykluczyc ewentualne choroby serca. Tak wiec do operacji stawilam sie z cala teczka badan .... A morfologie z profilem hormonow robilismy co tydzien, aby zobaczyc co dzieje sie z plytkami i estrogenem. Pierwsze spadalo a drugie roslo Tarcia za Kastusia! Ewa, nasze zwierza to czlonkowie rodziny. Nie utozsamiamy ich z ludzmi, ale to nie zmienia faktu ze gdy trzeba zapewniamy im tyle, ile zapewnilibysmy innemu czlonkowi w rodzinie gdy byla koniecznosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 TARcia ... spokojności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ewa, nasze zwierza to czlonkowie rodziny. Nie utozsamiamy ich z ludzmi, ale to nie zmienia faktu ze gdy trzeba zapewniamy im tyle, ile zapewnilibysmy innemu czlonkowi w rodzinie gdy byla koniecznosc ... A ty myślisz,m że ja tak nie myślę? Tylko są problemy ze znalezieniem weta w Łodzi, który też tak myśli. No, może teraz, ostatnio, odpukać, nie musiałam szukać. Ale te 10 lat temu, to był dramat. Generalnie były dwie opcje - pies zdrowy albo pies do uśpienia. Jak ja płaciłam za kolejną operację, to wszyscy w głowę się pukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tarciu potwierdzam kubraczek najlepszy, szybkiego powrotu do brykania dla Białaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 hmm to musi byc bardzo interesujacy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jeszcze tu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dobra decyzja jeśli zbyt się stresujesz to się zwierzakowi zdecydowanie udziela U nas jest odwrotnie, to ja trzymam na rękach psice do czasu uśnięcia, i trzymam je do wybudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A kiedy będzie po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts