TAR 17.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 O..... to siedzisz jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dostałam wycenę kafli, armatury , ceramiki... jak dla mnie jest OK.Muszę z panem szczegóły uzgodnić tylko... później dostawa, kafelkarz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Arnika fajnie,że łazienka się będzie robiła;) ...jak wycena ok,to tylko robić Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tar, jak maluszek??? Daj znac Usciski dla Was Pilnuj pierwszego sikniecia Pewnie przez pierwsze 3 do 5 dni macie iniekcyjnie podawac Matacam i Linco-spectin (albo cos podobnego). To wazne aby nie bolalo i rana goila sie bez powiklan Ewa, ja wiem ze masz podobne poglady ... NIe rozumiem tylko wetow, ktorzy tak lekko traktuja sprawe zycia lub smierci zwierzaka. Przeciez dla wielu to czlonek rodziny. A czasami jedyny przyjaciel czy towarzysz zycia ... Osobiscie bardzo sie czuje zawiedziona jednym z najlepszych psich specjalistow od rozrodu. To wlasnie jemu - trzy lata temu - powierzylam sterylizacje naszej suczy po wykryciu zlosliwych guzkow sutka. Guru ten, popelnia wszem i wobec naukowe artykuly jak to poprawia sterylizacyjne bledy innych wetow, ktorzy niedbale pozostawiaj fragmenty jajnikow, narazajac suki na ciagla akcje hormonalna, a tym samym na chorobe nowotworowa. I co? I w naszym przypadku pozostawil fragmenty jajnikow, ktore dawaly ekstermalnie wysoki poziom estrogenow, a ten wywolal nawrot choroby nowotorowej. I stad ta cala operacja teraz ... Jestem zla i rozczarowana. Oczywiscie napisze skarge do szefa kliniki, natomiast nic nie zrekompensuje cierpienia mojej suczy i naszego stresu ... Arni, dzieki za goscine w taki sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nadulka.. pytałam wcześniej jak Młody? wszystko już OK? Łazienka musi być wreszcie zrobiona... Wówczas będzie już wszystko ... Ambercia.. u mnie można chyba o wszystkim.. piszę chyba.. bo nie bardzo wiem w tym momencie o czym nie... Majutek już OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Majut dzisiaj dostala ostatnia kroplowke, antybiotyk i przeciwbolowy. Za tydzien wyciagamy szwy i odbieramy badania histopatologiczne. Nawet jesli oba guzy byly zlosliwe, to leczenia uzupelniajacego (chemii) nie bedzie. Poki co jest czysta - nie ma przerzutow, wiec onkolog podjal decyzje, ze nie bedziemy wlewac chemii. Nie mniej, za tydzien musze pobrac jej krew aby zbadac trombocyty i estrogeny. To najbardziej mnie teraz martwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Cmoknij Białaska w sam czubek tego czarnego nochala!! Dzielny facet!!! I opiekuj sie nim!!!! Na poddaszu mam chmary komarów, skąd te france się biorą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Młody ok,leczenie zakończone po dziewięciu miesiącach,nareszcie:) Teraz sobie odbija niedyspozycję Mało jestem na forum, ale jak już wejdę to za każdym razem mi posta zeżre, więc czasem wolę nic nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witaj u mnie .. (chyba po raz pierwszy ...) anSi ... Ja raczej podglądająca, ale z przyjemnością dołączę do grona Twoich czytaczy - podglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 anSi Nadulka to dobrze, ze już jest dobrze. Kiedy będziesz po garnek?? bo ja w domu będę od 28.10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zaczęły wpływać na subkonto Emila pieniądze z 1%. Potrwa jeszcze jakiś czas księgowanie wpłat . Za wszelkie wpłaty dziękujemy Chciałam zapytać.. jak myślicie.... czy tak jak w poprzednim roku napisać z jakich miast? Nazwisk US nie podają.. Proszę się wypowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Siemanko z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Na poddaszu mam chmary komarów, skąd te france się biorą????? Braza, masz tam najcieplej. U mnie też jeszcze kilka sztuk się pojawia właśnie na poddaszu w pracowni, gdzie komputery prawie non stop są włączone. Wilgoć w powietrzu, bo przecież jak nie deszcz to mgła przynajmniej rano i gotowe. U nas co roku przez całą zimę gdzieś jest motylarnia, nie możemy znaleźć tej wylęgarni. Co 3-4 dni nagle zaczyna latać zagubiona rusałka admirał. Wczoraj wpadła do sypialni Chciałam zapytać.. jak myślicie.... czy tak jak w poprzednim roku napisać z jakich miast? Nazwisk US nie podają.. Proszę się wypowiedzieć... Arnika, podaj miasta – to jak szczególne podziękowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Może podaj miasta,będzie można sprawdzić,czy pieniądze dotarły tam gdzie miały;) Garnek już długo mam,zresztą pisałam ci o tym. Ale na kawkę może się uda wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 To podam miasta , tak jak w latach ubiegłych. Z tym, że poczekam jeszcze jakiś czas , bo dopiero zaczęli księgować wpłaty i z całą pewnością to potrwa, mając tyyyyle podopiecznych. Jeszce raz DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 TARciu... to dobrze, że jest dobrze. Pomiziaj Kastusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Na moją dobrze działa smycz - bardzo grzeczna jest wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts