Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tar, jak maluszek??? Daj znac :-) Usciski dla Was :-) Pilnuj pierwszego sikniecia :-) Pewnie przez pierwsze 3 do 5 dni macie iniekcyjnie podawac Matacam i Linco-spectin (albo cos podobnego). To wazne aby nie bolalo i rana goila sie bez powiklan :-)

Ewa, ja wiem ze masz podobne poglady ... NIe rozumiem tylko wetow, ktorzy tak lekko traktuja sprawe zycia lub smierci zwierzaka. Przeciez dla wielu to czlonek rodziny. A czasami jedyny przyjaciel czy towarzysz zycia ... Osobiscie bardzo sie czuje zawiedziona jednym z najlepszych psich specjalistow od rozrodu. To wlasnie jemu - trzy lata temu - powierzylam sterylizacje naszej suczy po wykryciu zlosliwych guzkow sutka. Guru ten, popelnia wszem i wobec naukowe artykuly jak to poprawia sterylizacyjne bledy innych wetow, ktorzy niedbale pozostawiaj fragmenty jajnikow, narazajac suki na ciagla akcje hormonalna, a tym samym na chorobe nowotworowa. I co? I w naszym przypadku pozostawil fragmenty jajnikow, ktore dawaly ekstermalnie wysoki poziom estrogenow, a ten wywolal nawrot choroby nowotorowej. I stad ta cala operacja teraz ...

Jestem zla i rozczarowana. Oczywiscie napisze skarge do szefa kliniki, natomiast nic nie zrekompensuje cierpienia mojej suczy i naszego stresu ...

Arni, dzieki za goscine w taki sprawach :hug:

Majut dzisiaj dostala ostatnia kroplowke, antybiotyk i przeciwbolowy. Za tydzien wyciagamy szwy i odbieramy badania histopatologiczne. Nawet jesli oba guzy byly zlosliwe, to leczenia uzupelniajacego (chemii) nie bedzie. Poki co jest czysta - nie ma przerzutow, wiec onkolog podjal decyzje, ze nie bedziemy wlewac chemii.

Nie mniej, za tydzien musze pobrac jej krew aby zbadac trombocyty i estrogeny. To najbardziej mnie teraz martwi ...

Zaczęły wpływać na subkonto Emila pieniądze z 1%. Potrwa jeszcze jakiś czas księgowanie wpłat .

Za wszelkie wpłaty dziękujemy :)

Chciałam zapytać.. jak myślicie.... czy tak jak w poprzednim roku napisać z jakich miast? Nazwisk US nie podają..

Proszę się wypowiedzieć...

Na poddaszu mam chmary komarów, skąd te france się biorą?????

Braza, masz tam najcieplej. U mnie też jeszcze kilka sztuk się pojawia właśnie na poddaszu w pracowni, gdzie komputery prawie non stop są włączone. Wilgoć w powietrzu, bo przecież jak nie deszcz to mgła przynajmniej rano i gotowe.

U nas co roku przez całą zimę gdzieś jest motylarnia, nie możemy znaleźć tej wylęgarni. Co 3-4 dni nagle zaczyna latać zagubiona rusałka admirał. Wczoraj wpadła do sypialni :lol2:

Chciałam zapytać.. jak myślicie.... czy tak jak w poprzednim roku napisać z jakich miast? Nazwisk US nie podają..

Proszę się wypowiedzieć...

Arnika, podaj miasta – to jak szczególne podziękowanie :yes: