Arnika 18.10.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 To podam miasta , tak jak w latach ubiegłych. Z tym, że poczekam jeszcze jakiś czas , bo dopiero zaczęli księgować wpłaty i z całą pewnością to potrwa, mając tyyyyle podopiecznych. Jeszce raz DZIĘKUJĘ I niestety nie posiadam wiedzy, kto wpłaca, bo tego nam nie podają (domyślam się czasami od kogo...), więc miasta są w/g mnie jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Arni, nie znudziło ci się jeszcze na wygnaniu Kiedy Sylwia do tej Wawy jedzie? nie mam czasu do niej zadzwonić, ja przyszły tydzień mam w Lublinie, fuj.. Nie fuj Lublin ale wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Sylwia jest w Warszawie... nie wiem kiedy wraca.. ale . chyba tu będzie 28 .... może dziś jutro będzie wracała, a może za tydzień..Czyli fon zostaje.. bo mnie nie mówiła.. znaczy mówiła, ale... niedokładnie... albo ja nie przywiązywałam wagi... Znudziło mi się siedzieć w weekendy.. tak w normalny dzień jest co robić.... Po 3 nieprzespanych nocach wczoraj wzięłam tabletkę .. i spałam dziś do 10.00.... I dobra wiadomość.. schudłam prawie 4 kg.. czyli 3,7kg:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No proszę, zawsze w każdej sytuacji jest jakaś dobra strona! Buziaki zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cześć Brazulka Kuźwa.. źle się zważyłam.. aż tyle nie schudłam... Nudziło mi się w weekend... Jeszcze tylko jeden przede mną... Mam zapalenie krtani.... noooożesz... A wszystko to z pewnością za sprawą farb i lakierów w świeżo wymalowanej sali... Ja już chcę się wyyyyspać... kolejna nieprzespana noc za mną... Chyba prochy zacznę brać ... ale ja ich nie cierpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Też schudłam 3 kilo. I na razie nie mam zamiaru tego więcej robić. :bash:A Ty się kuruj. U nas też znowu jakieś wirusy chodzą po ludziach. My na razie się trzymamy. Obawiam się środy bo muszę do laryngologa na kontrolę a Stefcia ze sobą muszę brać, bo nie ma kto z nim zostać. Trzymajcie kciuki byśmy czegoś nie złapali po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dla uśmiechu... Kobiety są najlepszymi matematykami... Bo: Mnożą rodzaj ludzki Dzielą łoże małżeńskie Dodają sobie urody Odejmują sobie lat Przechodzi facet ulicą i widzi napis : "Burdel u sióstr Urszulanek" Hmmmm .. byłem już w tylu burdelach, ale u sióstr jeszcze nie... Wchodzi.. a tam starsza siostra, gruba i niezbyt ładna, prosi o datek w wysokości 300zł... Facet kładzie na stół i proszony jest o przejście do tych drzwi Przechodzi , a tam siedzi kolejna siostra młodsza , szczuplejsza i ładniejsza od poprzedniej.. Prosi o 200zł... Facet daje pieniądze... i proszony jest o przejście przez kolejne drzwi... Przechodzi, a tam młodziutka ładna i zgrabna zakonnica... prosi go o datek 100zł.. i przejście przez kolejne drzwi.. Facet przechodzi, a tam na dużym banerze .. "I tak Cie wyruchały siostry Urszulanki..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 W końcu się uśmiałam Chyba humor Ci wrócił... tym bardziej, że lada dzień do domu wracasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.10.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Arnika http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/smiley-face-laughing.gif a tak sie smieje slonko http://www.sherv.net/cm/emo/happy/sunny-smiley-emoticon.gif ktore przesylam i zdrowka zycze masz cos do plukania ?? jak oni mogli malowac takimi farbami, gdy sa pacjenci ?? wrrrrrrr ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nie .. nie mam nic do płukania... Na dodatek dali mi ACC 600!!! dopiero mnie załatwili... bez basenu i bez wodnych zabiegów.. wczoraj umierałam... ja podałabym sobie wczoraj antybiotyk.. bo już nie mogłam.. doktor powiedział NIE .. zbadał mnie, pożartowaliśmy.. i nie dał antybiotyku... Brawo dla lekarza.. No i do płukania przydały by się % a tutaj nic nie mam.. Od poniedziałku będę w domku:wiggle: I hit.... mąż nie bardzo może mnie odebrać... mój samochód na podjeździe... więc wpadł na pomysł.. obydwoje wpadliśmy ,że on przyjedzie do mnie w niedzielę, a ja go odwiozę... i wrócę swoim autkiem do szpitala... no i skoro już będę w domu.. to może byś kochanie jakieś pranie nastawiła w domu:rolleyes: Nooosz kuźwa... Nic to.. ja w tu jestem do poniedziałku, więc nie piorę nic.. I humor fakt.. powrócił mi A wiecie, że nasza narodowa reprezentacja jest jak .. jaja.. One biorą udział... ale nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Masz praktycznego męża Ale w takiej sytuacji już bym do szpitala nie wracała pomyśl o kolejnej nocy w szpitalnym łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nooo toż to ja wiem.. tylko, że przepustki nie dostanę... i na dodatek.. wypis jest w poniedziałek... Durne zasady i jeszcze durniejszy nfzet.. płaci za pacjenta i przespane nocki.... Jaka ja już za domkiem jestem stęskniona,... i nie tylko I wreszcie drinka będę mogła wypić, co by się zdezynfekować..... znaczy gardło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A to takie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Buty jak buty, ale... kieliszeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 kieliszeczek, naleweczka.... ciężko do poniedziałku będzie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Mój ostatnio przytaszczył z zakupów spirytusik i oznajmił, że mam wykorzystać co w ogrodzie rośnie, czyli róża, dereń, tarnina, aronia, pigwa. No to nastawiłam co nieco. Strasznie się zmartwił, że na niektóre trzeba będzie czekać pół roku i lepiej. Nawet mi się oberwało, że bez konsultacji, bo przecież robiłam tez takie szybsze. No i skończyło się na tym, że wykopałam chłopa po jeszcze jeden literek i nastawiłam na papryczkach chili. Złośliwa jestem, bo to wychodzi zawsze ogniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nooormalnie... chce mi się już chyba wszystkiego...I NORMALNEGO obiadku i jedzenia, i jakiś kieliszeczek i piwka.. i .. nooo normalnie wszystkiego... Oby do poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Alę Cię wytargało to „lenistwo” za duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Cierpliwości!!! Cierpliwośc nawet trawę w mleko zmienia, więc wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dziś przechodzi po salach pielęgniarka i pyta wszystkich i babć na sali też..... "Dziewczynki czy coś potrzebujecie ode mnie? Babcia Zuzia (lat około 85, od 18 lat wdowa..) odpowiada... - Seksu i alkoholu... , a że tego nam nie dacie to poproszę tabletkę przeciwbólową i na sen...:lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts