tola 27.10.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Bardzo proszę o wyściskanie Babci Zuzi ode mnie Arnika, robota nie zając... nie przyglądaj się za bardzo temu, czemu nie musisz. Najważniejsze, że w końcu do domu, że naleweczka i takie tam...sprawy No i szanuj dziewczyno to, co naprawione, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie ma to jak w domu Wszystkie cztery łapy takie wredne ale szybko im przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Noooo jak nic... Iśki merdolka trzeba pozbawić. jak teściowa będzie furtkę przekraczać... Siedzę... jak na szpilkach.. czekam na wizytę odynatorską... Poczekam jeszcze do południa na wypis.... Iiiii jadę do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czesiulek I jak juz w domciu? Dawno mnie nie było, ale troche nadrobiłam Zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Arniś, mam nadzieję, że już dotarłaś szczęśliwie do domu i cieszysz się nim i chłopakami Dopraszałaś się mojego ogrodu, który właśnie skończył się robić, więc wpadnij do mnie na facebooka, tam wstawiłam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.10.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 spokojnego powrotu do domu i nie bierz sie za robote !!!! a babcia Zuska swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 no i jak tam w domku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Melduję... Jestem w domku....Obowiązki wygoniły mnie po młodego do szkoły... jakoś tak dziwnie go odbierać ze szkoły po ponad miesiącu...Prawie rozpakowałam się.. prawie.. bo na razie duperele, a wielką torbę jutro otworzę... i będę prać... Odebrałam baterie, ceramikę i kafle, bo miałam na dzisiaj transport... Znaczy ja sprawdziłam, a chłopaki nosili.. mało tego jest ... Czekam na pana kafelkowego... może jutro przyjedzie, ale jakoś nie oddzwonił.. i rozmowa była też , że może i w poniedziałek zacząć... Mnie to rybka... Oby pan się zjawił i zaczął robić.... ...i bardzo dziwnie mi się jeździ samochodem.. baardzo dziwnie... Nie miałam takiej przerwy w prowadzeniu auta.. sama nie wiem ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 teraz musisz się nacieszyć.... do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.10.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No, a ja odebrałam raport O ile wiem, siłownia upadła, bo nie znajdą ci odpowiednich ćwiczeń wystarczająco wybiórczych. Ale podobno byłaś wdzięcznym pacjentem i nauczyłaś się dużo i wiesz co masz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 No.. chyba wiem... Siedzę prościutko.. bardzo prosto.. ćwiczyłam dzisiaj.. to co W.Ch. mi nakazał.. - kiwanie głową... mam zadane jeszcze jedno ćwiczenie przez S.. - zgłaszanie się do tablicy podoba mi się... Podobno garsonka będzie na mnie lepiej leżała.. nawet ordynator zauważył poprawę.. czy ja wiem... czyżby? ... natomiast naprawdę inaczej siedzę... Inne rzeczy są też widoczne gołym okiem... (ja ich nie widzę...) ale nie mnie to oceniać.. Oby nie bolało... i jakby co .. to powtórka za rok... Powiem Wam... że dziwnie się czuję teraz... ....no .. i opiłam się jednym piwem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Brak treningu także i w tej dziedzinie szkodzi Organizm zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Arniko musisz złapać znowu stary rytm codzienności, jednak 3 tygodnie to nie mało czasu. Mi Stefcia rehabilitant też kazał ćwiczyć i nie poddawać się, bo boli - powiedział, że jak tam takie wszystko od lat nie ruszane i sztywne, to teraz musi boleć. no i też macham tym i owym..., na razie mogę schylić się dalej i jestem coraz bliżej podłogi... Jakby co to poganiaj mnie czasami sms-em do ćwiczeń, poganiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Żelcia, ciebie bym też chętnie gdzieś wysłała, ale... tu jest większy problem, bo by trzeba razem ze Stefkiem albo jako dodatek do niego i generalnie na razie nie widzę opcji. Ale może się coś gdzieś pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ewa.. ja Żelcie widziałabym tam gdzie ja byłam.. ojjj widziałabym... Stefcio .. dla niego pewnie też by się coś znalazło.. Żelcia.. przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kawałek ciacha.... http://wrzacakuchnia.pl/wp-content/uploads/2013/02/tort-chalwowy-z-sezamem-IMG_4209-600x400.jpg http://1.bp.blogspot.com/-4CH3cPOmCPI/TmM4t-jdHfI/AAAAAAAACbg/naBom_2cMxs/s400/moze_kawa_duza.jpg http://i2.pinger.pl/pgr403/db2536bf001e4de34a6d9ddb/kawa+lux.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dziwna ta rzeczywistość... Byłam odwieźć młodego do szkoły (mężuś w Zakopcu...).. ku uciesze nauczycieli.. - oooo mama wróciła.. Ciekawe co oni mieli na myśli... dowiedziałam sie, że dziś o 16.00 mamm zebrania w szkole.. life... Wpadłam na zakupy.. i w lidlu spędziłam pooonad godzinę.. jak dziwnie się robi zakupy... tym bardziej, że nie wiem co jest czego nie ma... ale dałam radę... Idę zaraz prać... muszę torbę rozsunąć i zacząć do pralki wrzucać jeden ciuszek po drugim... Mam tak zaścielony liśćmi trawnik, że masakra... chyba z całego lasu do nas nawiało... TARcia.. mam pyyszne ciacha w domku wpadnij.. to i jakiś napitek się znajdzie... akurat Ty dojedziesz a ja z zebrań wrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Aaa Emil był żywo zainteresowany, że macie drugiego psiaka.. i jak to Emil.. (nie zrozumiałam go kto do kogo..) ale żeby jechać.. już natychmiast.. no bo przecież jestem Twoją koleżanką... No jak nic ojciec chrzestny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts