Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Bardzo proszę o wyściskanie Babci Zuzi ode mnie :yes:

Arnika, robota nie zając...

nie przyglądaj się za bardzo temu, czemu nie musisz.

Najważniejsze, że w końcu do domu, że naleweczka i takie tam...sprawy ;)

No i szanuj dziewczyno to, co naprawione, buziaki :)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję...

Jestem w domku....

Obowiązki wygoniły mnie po młodego do szkoły... jakoś tak dziwnie go odbierać ze szkoły po ponad miesiącu...

Prawie rozpakowałam się.. prawie.. bo na razie duperele, a wielką torbę jutro otworzę... i będę prać...

Odebrałam baterie, ceramikę i kafle, bo miałam na dzisiaj transport... Znaczy ja sprawdziłam, a chłopaki nosili.. mało tego jest ...

Czekam na pana kafelkowego... może jutro przyjedzie, ale jakoś nie oddzwonił.. i rozmowa była też , że może i w poniedziałek zacząć... Mnie to rybka...

Oby pan się zjawił i zaczął robić....

...i bardzo dziwnie mi się jeździ samochodem.. baardzo dziwnie... Nie miałam takiej przerwy w prowadzeniu auta.. sama nie wiem ile...

No, a ja odebrałam raport :)

O ile wiem, siłownia upadła, bo nie znajdą ci odpowiednich ćwiczeń wystarczająco wybiórczych. Ale podobno byłaś wdzięcznym pacjentem i nauczyłaś się dużo i wiesz co masz robić :rolleyes:

:hug:

No.. chyba wiem...

Siedzę prościutko.. bardzo prosto.. ćwiczyłam dzisiaj.. to co W.Ch. mi nakazał.. - kiwanie głową... mam zadane jeszcze jedno ćwiczenie przez S.. - zgłaszanie się do tablicy ;) podoba mi się...

Podobno garsonka będzie na mnie lepiej leżała.. nawet ordynator zauważył poprawę.. czy ja wiem... czyżby? ... natomiast naprawdę inaczej siedzę...

Inne rzeczy są też widoczne gołym okiem... (ja ich nie widzę...;)) ale nie mnie to oceniać..

Oby nie bolało... i jakby co .. to powtórka za rok...

Powiem Wam... że dziwnie się czuję teraz...

....no .. i opiłam się jednym piwem;)

Arniko musisz złapać znowu stary rytm codzienności, jednak 3 tygodnie to nie mało czasu. Mi Stefcia rehabilitant też kazał ćwiczyć i nie poddawać się, bo boli - powiedział, że jak tam takie wszystko od lat nie ruszane i sztywne, to teraz musi boleć. no i też macham tym i owym..., na razie mogę schylić się dalej i jestem coraz bliżej podłogi... :cool: Jakby co to poganiaj mnie czasami sms-em do ćwiczeń, poganiaj... :yes:

Żelcia, ciebie bym też chętnie gdzieś wysłała, ale... tu jest większy problem, bo by trzeba razem ze Stefkiem albo jako dodatek do niego i generalnie na razie nie widzę opcji. Ale może się coś gdzieś pojawi?

Dziwna ta rzeczywistość...

Byłam odwieźć młodego do szkoły (mężuś w Zakopcu...).. ku uciesze nauczycieli.. - oooo mama wróciła.. Ciekawe co oni mieli na myśli... dowiedziałam sie, że dziś o 16.00 mamm zebrania w szkole.. life...

Wpadłam na zakupy.. i w lidlu spędziłam pooonad godzinę.. jak dziwnie się robi zakupy... tym bardziej, że nie wiem co jest czego nie ma... ale dałam radę...

Idę zaraz prać... muszę torbę rozsunąć i zacząć do pralki wrzucać jeden ciuszek po drugim...

Mam tak zaścielony liśćmi trawnik, że masakra... chyba z całego lasu do nas nawiało...

TARcia.. mam pyyszne ciacha w domku ;) wpadnij.. to i jakiś napitek się znajdzie... akurat Ty dojedziesz a ja z zebrań wrócę...