Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelcia, ciebie bym też chętnie gdzieś wysłała, ale... tu jest większy problem, bo by trzeba razem ze Stefkiem albo jako dodatek do niego i generalnie na razie nie widzę opcji. Ale może się coś gdzieś pojawi?
Wiem Ewuś wiem, nasz przypadek jest szczególny, za dużo "zamieszania" jak na nasz NFZ. Ale dzięki serdecznie, za sam fakt myślenia o nas, to już dodaje mi sił, choćby do tego by porozciągać gnaty tutaj w domku. Bo tak na prawdę, mi nikt nie pomoże jeśli ja nie będę w domu regularnie ćwiczyć, a to właśnie u mnie dotychczas było problemem - ćwiczyłam do pierwszego bólu, a potem rezygnowałam, bo "mi to szkodzi a nie pomaga" . Dopiero Pan Kamil mi wytłumaczył, że boleć musi i nie należy przestawać ćwiczyć, bo dopóki nie rozruszam, nie porozciągam przykurcze itp. to boleć będzie zawsze. Więc teraz jak zaboli zwalniam a jak mija robię dalej to samo.

Arniko ależ ciacho wkleiła, jakbyś wiedziała, że mi jakbyś tort chodzi po głowie. ;)

patrzcie co znalazłam - douszne słuchawki do światłoterapii

ach, żeby nie ta cena, już bym zamawiała, wystarczy 12 min dziennie, to całą rodzinę można obskoczyć ;)

matko jedyna, światło prosto do mózgu prowadzi :jawdrop:to jest warte każdej ceny, to wynalazek na nobla

matko jedyna, światło prosto do mózgu prowadzi :jawdrop:to jest warte każdej ceny, to wynalazek na nobla

I pomyśleć, że kiedyś do oświecenia prowadziły lata nauki, a teraz wystarczy zakupić słuchawki :) Ot, postęp :)