TAR 29.10.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A mnie w duszy od wczoraj gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Żelcia, ciebie bym też chętnie gdzieś wysłała, ale... tu jest większy problem, bo by trzeba razem ze Stefkiem albo jako dodatek do niego i generalnie na razie nie widzę opcji. Ale może się coś gdzieś pojawi? Wiem Ewuś wiem, nasz przypadek jest szczególny, za dużo "zamieszania" jak na nasz NFZ. Ale dzięki serdecznie, za sam fakt myślenia o nas, to już dodaje mi sił, choćby do tego by porozciągać gnaty tutaj w domku. Bo tak na prawdę, mi nikt nie pomoże jeśli ja nie będę w domu regularnie ćwiczyć, a to właśnie u mnie dotychczas było problemem - ćwiczyłam do pierwszego bólu, a potem rezygnowałam, bo "mi to szkodzi a nie pomaga" . Dopiero Pan Kamil mi wytłumaczył, że boleć musi i nie należy przestawać ćwiczyć, bo dopóki nie rozruszam, nie porozciągam przykurcze itp. to boleć będzie zawsze. Więc teraz jak zaboli zwalniam a jak mija robię dalej to samo. Arniko ależ ciacho wkleiła, jakbyś wiedziała, że mi jakbyś tort chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 1,5 kilograma to dopiero kurczak, zdecydowanie musi zmężnieć patrzcie co znalazłam - douszne słuchawki do światłoterapii ach, żeby nie ta cena, już bym zamawiała, wystarczy 12 min dziennie, to całą rodzinę można obskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Niby moje też nie... że klimaty... ale Bałkanica łazi mi po... nogach:o zadek na krześle się wierci i weselicha mi się zachciało jakiegoś Ciacha nie jem:sick:... odchudzam się a w ogóle to CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a w ogóle to jak przeczytałam Żelkę, że jakieś ciacho wkleiłaś to poleciałam na poprzednią stronę chłopa szukać głodnemu chleb na myśli:confused:... drżyj mężu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 coś powtarzam "a w ogóle"... hmmm:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.10.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hej Wiola!! Witaj w domku.... Oszczędzaj się i nie szalej z robotą ..abyś nie zepsuła tego co Ci naprawili i nad czym pracowałaś przez te ostatnie tygodnie....!! Buziak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) 1,5 kilogramowy kurczaczek:rotfl: moja ruda jak się urodziła to 3 kilo ważyła:rotfl: Edytowane 29 Października 2013 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a mój koń taki prawdziwy KOŃ kopytny niewiele ponad 6:rotfl: bo młody ponad 4:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 patrzcie co znalazłam - douszne słuchawki do światłoterapii ach, żeby nie ta cena, już bym zamawiała, wystarczy 12 min dziennie, to całą rodzinę można obskoczyć matko jedyna, światło prosto do mózgu prowadzi :jawdrop:to jest warte każdej ceny, to wynalazek na nobla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 matko jedyna, światło prosto do mózgu prowadzi :jawdrop:to jest warte każdej ceny, to wynalazek na nobla I pomyśleć, że kiedyś do oświecenia prowadziły lata nauki, a teraz wystarczy zakupić słuchawki Ot, postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja miałam wczoraj gości.. i oczywiście zahaczyłam o cukiernię... też nam wszystkim ciasto smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Drożdżowe polane gorącymi śliwkami raz przegotowanymi ...MNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ciacho oddaje komuś innemu, ale kawa .... nożesz Arni, tyle razy mówiłam, że ja pijam tylko czarną sypaną!!!!!! .......................dooobra, żartuję, fajnie że w domku jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Była czarna też.... i bez mleka.. ale nie zaglądałam dogłębnie czy z fusami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ja ostatnio piekłam sernik małż pożarł i się nawet nie kapnął że w tym serniku ani deko sera nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts