pestka56 03.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Na fotkę się nie załapałam, ale na stronie obejrzałam i... ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dzien dobry sie z Pania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dzień Dobry Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 TARcia wez no wrzuc na dluzej kurka bo nie zalapalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobry dzionek dla odmiany powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Mam chyba zapalenie krtani.. i kaszel przeokropny...łykam prochy, syropki, tabletki... Jakoś mi nie przechodzi... Na wyjeździe nabawiłam się zap krtani... nie przeszło do końca ...., we WŚwiętych też u teściowej zmarzłam..., i wczoraj odgruzowywałam rabaty, nałykałam się zimnego powietrza.. i narobiłam sobie... Jakieś rozgrzanie mi potrzebne.. i przepędzenie tego co we mnie weszło... Tylko co brać... Nie chce mi się iść do lekarza.. bo... chyba chora to ja nie jestem... TARcia.. już jest wieczór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 wiola, kiedyś było takie bardzo dobre placebo o nazwie bioparox, ale już go nie produkują świetnie działał w zapaleniach krtani... a teraz to - jeżeli masz w zapasach jakiś steryd wziewny, to sobie możesz brać. Czasem ludzie trzymają w domach takie dziwne rzeczy.. poza tym nie szkodzi zyrtec, wapno, wit c i systematycznie jakiś przeciwzapalny typu ibufen. jeżeli nie jesteś chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A ja mam wiecznie chrypkę ... i ani słowa o papierosach, bo ...... Rozgryzam wit. A+E 2-3 razy dziennie tylko że to nie bardzo chce działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Mam Atrovent , Symbicort i Miflonit... który...?Nie znam się , ale chyba bym postawiła na Atrovent...Miałam do niedawna biparox.. ale robiłam porządki... mam całe mnóstwo leków.. choć teraz znacznie mniej niż kiedyś...Łyknęłam na suchy kaszel już sinecod , później acodin.. na trochę było spokoju, znowu zaczynam kaszleć.. i krtań.. I chora nie jestem.. .. chyba.... jak nie przejdzie to do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 http://sjusk.pl/upload/pictures/2f622a7c24c76236ab61c2b75f47b0b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Arni, miflonid 2 razy dziennie Braza, nie jedz wit a+e przy paleniu, u palaczy ona szkodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 O mamuniu, Ewa:jawdrop: A co mogę na tę chrypkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 rzucic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 rzucic?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 łatwo powiedzieć - rzucićZamiat witaminy już lepiej po prostu gęstą oliwę sobie kupić, taką z oliwek ale dobrą (znaczy drogą, niestety) i po pół łyżeczki. A tak poza tym to nowotowry krtani też sięzdarzają, jak masz to ciągle, to niech laryngolog czasem lusterkiem w krtań spojrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kuźwa.. ja nie palę... krtań mnie czasami napierdziela.. ale lusterka do krtani nie dam sobie włożyć... ojjj nie... Psikałam, wziewałam... łyknęłam i syropek i tabletki.. i jest znacznie le[piej.. Nie dusi mnie już tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wczoraj przyjechali panowie od ogrodzeń i .. zabrali nam furtkę na warsztat... Dziwne było to uczucie otwartej posesji... Dziś przywieźli ją... z przeróbkami.. bo ... mąż się wściekał, że.. jak jest zima to się rozchodzi.. no i panowie dorobili takie śruby do regulacji co by się ta furtka nie rozchodziła...W tyle mieliśmy bramkę.. na bardzo profesjonalny zamek... no i panowie tez tą bramkę zrobili wreszcie jak należy, dołożyli zamek, coś do otwierania... nooo bomba.. prawie jak wersal;) Natomiast pozbyłam się dwóch wielkich ciężkich i grubaśnych dywanów, jeden to z grubaśnej wełny marokański... przyjechał dziś samochód zabierający duże gabaryty.. i gdyby nie samochód panów furtkowych... to nawet bym nie wiedziała... i całe szczęście, że trąbili... bo by te kolumbryny leżały i leżały.. aż za pół roku by znów samochód przyjechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts