wu 03.04.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Arnika no jak nic musisz przyjechać do mnie na szkolenie praktyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No to muszę poćwiczyć z wklejaniem w stopce moich komentarzy i dziennika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133683-Dziennik-Arnikiihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?133696-Komentarze-do-dziennika-Arniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133683-Dziennik-Arnikiihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?133696-Komentarze-do-dziennika-Arniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Uczę się wklejać dziennik i komentarze... i nic mi nie wychodzi..... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133683-Dziennik-Arnikii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133696-Komentarze-do-dziennika-Arniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Spokojnie Arnika, musisz zdecydowac, czy chcesz miec bloga czy tak jak bylo do tej pory. Przewaga bloga jest taka, ze mozesz zablokowac niektorym uzytkownikom dostep do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) No to muszę poćwiczyć z wklejaniem w stopce moich komentarzy i dziennika.... Cześć Arnika! I jak ci idzie z tą stopką? Wydaje mi się, że zgubiłaś gdzieś drugi nawias " ] " który powinien znajdować się pomiędzy[/url] adresem wątku a nazwą! Spróbuj poprawić w ustawieniach -Dziennik-Arnikii -Komentarze-do-dziennika-Arniki 1% dla Emila Wesołych Świąt! Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ooooooo ! I już z tych niebieskich literek trafi się do komentarzy i dziennika... Tylko jak zapisać w stopce tak jak Ty zapisałaś Boratom? I witaj u mnie A czym różni się blog a dotychczasowe FM? Małgoś... chcę po staremu, płakać mi się chce bo nic nie kumam... i jak mnie wkurw weźmie to gaszę komp i wychodzę z tąt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ooooooo ! I już z tych niebieskich literek trafi się do komentarzy i dziennika... Tylko jak zapisać w stopce tak jak Ty zapisałaś Boratom? I witaj u mnie A czym różni się blog a dotychczasowe FM? Małgoś... chcę po staremu, płakać mi się chce bo nic nie kumam... i jak mnie wkurw weźmie to gaszę komp i wychodzę z tąd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 I weszło dwa razy A chciałam tylko jeden raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 I weszło dwa razy A chciałam tylko jeden raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) I weszło dwa razy A chciałam tylko jeden raz.... Na tym nowym forum, przez jego extra tempo, wieczne wylogowywanie nie mogę nawet normalnie odpowiedzieć! Cały czas staram się tu połapać! Żeby usunąć post (dubel) trzeba go edytować, zaznaczyć kasuj wiadomość i potwierdzić! Rybuś! Nie wiem jak prościej ci to wytłumaczyć, więc spróbuj tak: W zakładkach u góry: forum ---> operacje---> edytuj profil . Po lewej stronie nowo otwartego okna masz zakładki (czy jak to się tam nazywa), w Moje ustawienia --->Edytuj sygnaturę i tam musisz zmienić ścieżkę dostępu do twojego dziennika i komentarzy na tą z nowego forum. Aby pokazywała się Twoja nazwa musisz zapisać po kolei: " [url= " następnie wstawić "ścieżkę dostępu do dziennika na nowym FM" i zakończyć " ] " za nawiasem wpisać "Twoja nazwa" i zakończyć "[ / u r l ]" Tylko bez spacji i " Ja pirdziu - ile to trzeba się nakombinować w tym nowym edytorze, żeby coś napisać! Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 04.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 :D Radosnego przeżywania Świąt Wielkanocnych, pełnych spokoju, nadziei i miłości - życzy Jola :D http://lh5.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/S7epMrTrXxI/AAAAAAAAA9c/VX8YaVQYwBE/16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Na tym nowym forum, przez jego extra tempo, wieczne wylogowywanie nie mogę nawet normalnie odpowiedzieć! Cały czas staram się tu połapać! Żeby usunąć post (dubel) trzeba go edytować, zaznaczyć kasuj wiadomość i potwierdzić! Rybuś! Nie wiem jak prościej ci to wytłumaczyć, więc spróbuj tak: W zakładkach u góry: forum ---> operacje---> edytuj profil . Po lewej stronie nowo otwartego okna masz zakładki (czy jak to się tam nazywa), w Moje ustawienia --->Edytuj sygnaturę i tam musisz zmienić ścieżkę dostępu do twojego dziennika i komentarzy na tą z nowego forum. Aby pokazywała się Twoja nazwa musisz zapisać po kolei: " [url= " następnie wstawić "ścieżkę dostępu do dziennika na nowym FM" i zakończyć " ] " za nawiasem wpisać "Twoja nazwa" i zakończyć "[ / u r l ]" Tylko bez spacji i " Ja pirdziu - ile to trzeba się nakombinować w tym nowym edytorze, żeby coś napisać! Dzięki za info. Jak będę miała na tyle cierpliwości to to pozmieniam.... Na razie nie mam na tyle, ale Twoja instrukcja jest wyczerpująca. Myślę, że z taką instrukcją dam radę. Dzięki za życzenia Kala i Jolapp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nareszcie udało mi się dzięki Boratom wstawić w stopce linki.... jak się cieszę, że się nigdzie nie zgubiły. Teraz zastanawiam się jak wstawia się zdjęcia ... czy tak samo jak kiedyś... tylko gdzie jest ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.04.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 hej, pisałem do Ciebie na priv odnośnie perlitobetonu, jeśli macie na zbyciu jakieś resztki daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zostało mi dwa worki, ale jeszcze będziemy wylewać kilka dziur i zatynkować kilka ścian. Wiec niestety zostaje u nas. Myślałam, że zostało dużo perlitu, a jego nie jest już wcale tak dużo. I został już tylko EPS 180 ... wiec grubszy i bardziej nadaje się do ogródka w którym też go wykorzystam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 ja też się uczę cierpliowści i jak nauczę się jej to może zaakceptuję nowe fm...może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts