Arnika 06.11.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No jak nic .. tylko Emila tam wpuścić na "testy".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Czekam...Miała się robić wcześniej... ale, że mój pobyt się przedłużył to pan zamienił prace.. wziął późniejszą pracę.. a u nas będzie później,... Miał być w sobotę..., ale coś mu na rękę spadło, ręka spuchła, robić nie mógł przez kilka dni, a i państwo zmieniło koncepcje łazienki i przeróbki...Pan zadeklarował się dopiero na czwartek...Oby... Bo my jeszcze malowanie musimy zrobić w domu... czyli przedpokój , kuchnia i u starszaka... Nie wiem czy ruszać w biurze (chciałam zmienić kolor, ale sporo zachodu z tą zmianą jest... ) i czy malować w sypialni.. tam czysto jest to i po co? Natomiast kafle mam.. już w garażu, armatura wszelaka jest.. Brakuje tylko drzwi do kabiny , kleju (to do LM albo do casto trzeba podjechać), karton gipsów do wyrównania ścian i z licowania z kaflami... i luster, oraz oświetlenia nad lustra...No i później tylko szafka pod umywalkę i fototapeta albo grafika...Ale generalnie jesteśmy przygotowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 I w kuchni musimy zrobić jakąś zabudowę z GK nad blatami, a może tylko dało by się kable przeprowadzić... i oświetlenie zamontować, bo ciemno mam nad blatami.. to też pan będzie robił... mam nadzieję... dopiero po zmianach malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dlatego chcę go malować.. ten seledynek jest nietrafiony... ale cóż.. skąd miałam wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a czy czasami nie mowilismy tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja jakiś czas temu dopytywałam się na jakie kolory maluje się północne pokoje. ... Nawet w dzienniku od Irmy mam wklejone kolorki aby nie zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nie, no jak malowalas pierwszy raz to pamietam ze dyskusja byla ale moze juz po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Chyba po fakcie.. bo jak malowałam to przed przeprowadzką .. to nie miałam czasu na fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Możliwe.... A potem zapominam... I znów pytam Uprałam Inkę... wygoliłam ją "na lewka" znaczy kubraczek został... chłopaki tak chcieli... Ależ jest czyściutka i pachnąca Marta.. a Ty zapisałaś, albo obcinałaś Korę ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 obcinalam bo juz byla fest zarosnieta a u Ciebie nie bylo wiadomo kiedy wyjdziesz na wolnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jakby co to jestem ale beż niczego masz wpaść... to ją ciachniemy .. no chyba, ze kawalątek ciacha .. tak na ząbek.. ale Twojego Gdzie ją cięłaś? w parku? jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Moja już dawno jest w/g mojego wzorca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 w bytomiu tym razem obcieta jak zwykle calosc na krotko glowa troche dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Od jakiegoś czasu golę moim połowę łapek na pudla - czyli do gołego - zdecydowanie mniej brudu do domu znoszą, a że wyglądają jakoś tak dziwnie... no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Moje futro też prane, ale to ze względów zdrowotnych. Fajne jest to, że sam wpada pod prysznic i czeka na wypranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts