Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny.. czy nad blat do kuchni (no i może jeszcze nad zlew po przeciwnej stronie, ale nie wiem czy dawać czy nie) pasowały by takie tubki na sufit...

Będę przerabiała oświetlenie, bo brakuje mi światła z góry nad blatem roboczym..

Czy takie będą dobrze wyglądały http://allegro.pl/plafon-sufitowy-eye-lampa-oczko-tube-downlight-i3688718786.html bo inne są drogie.. albo zwykłe oczka...

No i ten żyrandol musi wylecieć (??)... jest tak na razie od 3,5 roku... dobrze, że był, bo przynajmniej było widno i nie goła żarówka...

Musimy koniecznie dodać jakiś zwis nad stół... pan co to robił GK zapomniał wyjąć na zewnątrz kabel nad stół :mad:

Dla przypomnienia kuchnia...

I co zrobić z tym "kfiotkiem" okapem.. tam jest podciąg i niestety rura/osłona z okapu jest za mała... zabudować GK .. ale jak?

DSC08834.JPG

DSC08843.JPG

DSC08844.JPG

DSC08845.JPG

Mogę...

Ale jakie ?

I czy np .. zrobić zabudowę z GK albo z drewna taką jakby szynę i na to kilka zwisów 2-3.. wówczas też i nad stół to samo i na środek... a i ze dwa nad zlew...

W sumie by było kilka sztuk.. wiec i ekonomiczna wersja by tylko wchodziła w grę...